Undrar...

... vem som läser denna blogg regelbundet??
Någon gör ju det iaf..


Har inget nytt att säga eller skriva.. samma ord och samma känslor snurrar fortfarande..

Dock känner jag att jag tagit några steg uppåt..  Iaf idag känner jag inte samma bitterhet..  Idag vill jag inte gnälla..
Idag vill jag bara njuta, och då finns det inte plats för dig i mina tankar!!



Må Väl Du som läser bloggen!!

Bitterheten tar över.. Arghh!!

Vill så innerligt komma över min bittehet mot dig igen.. Men du motarbetar det rätt friskt faktiskt!!!

Jag vill itne hata, jag vill inte gnälla.. jag vill inte vara bitter.. det tar ju mer på mig än på dig när jag känner alla dessa negativa känslorna..  JAG VILL INTE må skit över någon som knappt höjjer ögonbryne när jag går förbi...

Eller.. där hade jag ju fel.. Du höjjer ögonbrynet, och du ser.. sen vänder du och tar första bäsa omväg för att slippa möta mig..  Det är starkt gjort tyckerjag..
Alla de gångerna som jag var i ishallen, och du valde att gå runt hela förbannade rinken för att inte behva möta mig.. Eller när jag stod i korridoren till omklädningsrummen och väntade på lillebror, då gick du så tätt intill väggen att man trodde du försökte gå genom väggen...  smakade trädet gott där kanske eller hade du någon annan "bra" ursäkt till att gå så nära?

Jag har aldrig sett en människa som ser så rädd ut som du gjorde den gången du skulle till strandserveringen med några vänner.. Men precis i hörnet av glassaffären stod jag med LilleBror M och min morbror Sune!! När du såg honom och mig på samma ställe kan jag tänka mig att du blev alldeles kall inombords och inte visste vart du skulle ta vägen...
Han hade ju faktiskt lovat dig att en dag stoppa dig offentligt med mig i sina armar och fråga på vilket vis du var man när du inte tog hand om din dotter!!

Kan säga dig att det var LilleBror M som räddade dig den här gången..  Sune ville inte göra dig till åtlöje inför dina barn (de du faktiskt accepterar och erkänner), han ville inte att de skulle få en negativ bild av sin pappa... Alla barn förtjänar nämligen att ha sin hjältebild av sin pappa.
Så tacka nu bror ordentligt för att du slapp bli tillrättavisadav Sune... igen.. 

För det hade du ju redan blivit en gång innan.. kanske därför du blev så rädd när du såg honom..
Du är nämligen en av flera tusen som sett Sune arg..  Jag harALDRIG gjort det.. men åandra sidan, finns det (tack gode gud) rätt få så ryggradslösa idioter som du visat dig vara!!


Fortfarande otroligt bitter, och det gör mig mer förbannad..  Jag borde vara bättre än så! Jag ÄR bättre än så egentligen!
Jag blir så ledsen och arg på migsjälv för att jag låter hela din existens påverka mig negativt.. att jag tillåter att du får mig att må dåligt!

HELVETE!!!!

Vill kunna släppa det.. Vill strunta i dig så som du alltid gjort med mig.. men du sitter på svaren till alla mina frågor..
Frågor som alltid kommer finnas,
Frågor som alltid kommer söka svaren!!!

Jävla Fegis!


Jag är fan inte farlig.. eller är det sanningen du förnekar och rymmer ifrån..?
Den brukar nämligen komma ifatt..
Med ett ångloks kraft..

RSS 2.0