Julsädning!!!

Ja, nu börjas det.. de sista förberedelserna för julen och all städning.. så det är rent och fint när gästerna kommer på Onsdag..
Har städat köet ordentligt nu på morgonen.. och snart kommer lilla syster N, så då ska vi tvätta och städa resten av hemmet.. dammsuga och sånt jobbigt.. ;)
Vad hade jag gjort utan mina systrar?? Älskar er så förbannat mycket, och TACK för att ni allt finns där för mig, och ställer upp!!


Imorn ska vi åka och handla.. inte bara storhandla hem, utan också allt som ska finnas på julbordet på Onsdag.. så det är en del som ska inhandlas...
Vi ska åka tillsammans med Fiona, hon ska ju också handla inför julbordet..
Såg nu när jag kollade på listan att det var vissa saker jag hade glömt..  men det få vi väl fixa när vi handlar då..


Har ju glömt bort att skriva brev til svärfar.. så nu sitter jag i tele och kopplas runt mellan en massa olika socialkontor i försök att hitta honom, eller iaf telenumret till det boendet han bor på..
Men det är ju helt omöjligt att få något telenummer.. det är ju ingen som vet vad jag pratar om för hem... Gahh.. och nu har de lunch på alla ställen också.. så jag får väl försöka ringa efter 13.00 igen och se om jag får tag på honom innan dagens slut..
Det hela slutar väl med att jag engagerat hela jäkla Gbg i mitt sökande efter svärfar..

Nä.. nu ska jag städa lite för nu har Lilla Syster N kommit.. så nu är det dags att röjja.. sen leta efter svärfar igen.. :)


Må Väl!!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0