Förvirring.. mycket händer!!!

Jaha, då har man hunnit smälta mycket från helgen och nu kommer frustrationen över hur de agerade.. deras förutfattde meningar om oss..
Om deras hot.,..   Ja, för de hotade faktiskt oss.. men det är väl sånt man får ta när man är misstänkt för något så fruktansvärt.. eller??


Idag var iaf en bra dag.. gick på arbetsintervjuv idag.. och det kändes faktiskt väldigt bra efteråt.. jag hade ju iten förberett mig alls, så jag pratade helt från hjärtat och ärligt, och det blev bara så jäkla bra..
Känner att jag har mycket gemensamt med både David och Lena och målet och tillväga gångs sättet i arbetet.. Jag hoppas att jag får jobba med dom sen när mamma ledigheten är över..
Var ju inte nervös alls när jag åkte dit eftersom att jag fortfarande höll på att smälta allt från helgen.. men när jag åkte hem igen så kom pirret i magen, allt jag såg framemot kom då, så nu kommer jag vänta spänt på svaret... :)
Men det gick som sagt bra, så jag känner mig trygg, ska dock försöka dämpa det lite så jag itne blir helt nedbruten om det inte går vägen..

Jaha.. i övrigt är det mycket som händer nu... känner att det händer för mycket med folk runtomkring mig.. alla har en massa stora problem som inte är lösta på en handvändning.. så vi får väl se vart allt slutar..

Om ni tycker att jag är lite otrevlig och ofokuserad numera så är det för att det blivit för mycket för mig.. jag har inte plats för mer dåliga nyheter eller problem..
Nu måste det vara stopp på saker och ting faktiskt..
Det enda positiva som hänt på länge nu är min arbetsintervjuv..  sen är det det att jag ska titta på vovvar på fredag.. jävligt bra det med.. :)

Nä, nu ska jag se om jag kan få tag på någon som har en bil till utlåning.. som fungerar så vi kan komma iväg och handla lite mat...
det är dags för storhandling.. :)

Må Väl!

Den Värsta Helgen....

Jaha.. tidigare i mitt liv har jag haft vissa dagar som varit de värsta någonsin... men nu blev det en hel helg...
De värsta dagarna i mitt liv tidigare var:

Dag 1, B fick feberkramper, men jag som inte visste vad som hände trodde att han skulle lämna mig..  Jag var så rädd.. visste inte vart jag skulle ta vägen.

Dag 2 & 3, Dagen då Min Morfar bestämde sig för att somna in och lämna oss, och dagen för hans begravning.


Nu kommer vi då till det mest bisarra någonsin..
Vi tar det från början...

Fredag kväll.. C hade kommit hem från jobbet och vi hade ätit lite mat.. så jag skulle natta S för att sedan natta B..
När jag sitter och försöker få S att somna så klappar jag honom alltid över huvudet, för att han ska få lugna ner sig och känna att jag verkligen är där..
Då kände jag en mjuk bula ovanför hans högra öra, och blev väldigt orolig.. har aldrig tidigare varit med om en mjuk bula någonsin, så jag ringer sjukvårdsrådgivningen och berättar.. de säger att jag för säkerhetsskull ska åka in till sjukhuset med honom så att dom får kolla vad som är fel..

Så vi kommer upp, snälla Power Ranger kör oss upp, och där får vi göra en röntgen.. på röntgen visar att lilla S har en spricka i skallbenet och att då bulan skulle vara en blodfyllnad efter en blödning..
Ok, så vi får stanna över natten..
Jag var helt förtvivlad och fattade inte vad som skulle kunnat orsaka en sån sak,.. För jag frågade ju läkaren vad som kan ha hänt, och han svarar:
" Med tanke på hur den ser ut så är det ett fall från en meters höjd rakt ner i sten golv "
Där visste jag itne vart jag skulle ta vägen.. hur har mitt barn kunnat skada sig så?? Eller har någon annan skadat honom???
Det var så mycket tankar som snurrade i mitt huvud så jag visste varken ut eller in...

När dagtids läkaren kommer för att byta av nattskiftet så berättar hon att eftersom att skadan är så stor och allvarlig, och att vi itne vet hur den uppkommit så kommer hon att kontakta socialen...
Så jag ringde C och bad han komma upp också..
Ok.. så kommer soc, och vi får sitta och prata med dom.. de talar om för oss att det inte låter bra i deras öron att vi itne vet hur skadan skett, och att vi kommer troligen få sättas in på ett instition.. där personalen är experter på relatiner osv osv, så de skulle i stort kolla hur vi hanterar våra barn osv..
Vi skulle då vara inlåsta där, iaf våra barn och gick vi inte med på det skulle de få lov att ta barnen med tvång..
JAg grät och var helt bortom mig av alla möjliga känslor.. kan inte fatta att det händer, och verkigen inte fatta hur den skadan kan ha kommit..
Att socialen kom, det bekom mig inte, för jag tycker bara det är bra att folk reagerar på det viset och snabbt ifall det skulle vara något som var riktigt fel..
Men det faktum att skadan fanns på min son, det var obeskrivligt hemskt.. jag visste ju inte vart den kom ifrån.. han har ju itne råkat ut för sån kraft.. det var helt fel bara tyckte jag..

Innan Socialen gjorde en bedömning så skulle vi åka upp till en ny röntgen, en skiktröntgen av hjärnan för att se hur skadan påverkat hans hjärna...
Första röntgen gick åt pipan, eftersom att han är så aktiv och nyfiken och inte ville ligga stilla.. trotts att han fick lugnande av sjuksköterskan...
Så efter ca 3 timmar kunde vi göra en ny.. nu med en vääääldigt trött S och en lugnande supp..
Jag frågade folket på röntgen hur det hela såg ut, om han var skadad på insidan också eller vad..
De svarade att de inte kunde ge mig de svaren, utan när de talat med vår läkare så skulle jag få svaren av henne...l

Vi väntade och äntade.. jag var så orolig att jag hela helgen haft huvudvärk, skakat av panik, hysteri ångest, rädsla ja, allt möjligt.
När läkaren väl kommer in.. så tjötar hon om allt möjligt.. hon pratar, pratar, pratar och pratar,,, så till slut frågar C om hur svaren såg ut.. då säger hon efter ha bablat lite till:
" det som såg ut som en fraktur eller spricka i hans skalle, var i själva verket en extra söm, det finns alltså inen spricka, jag ska ringa socialen nu och berätta vad röntgen visar"

Behöver jag tala om att jag blev glad? :) jag var så glad för att mitt barn inte var skadat.. så glad att jag nästan började gråta..
Så fick jag prata med soc i telen, och hon berättade att hon lägger ner allt, men att eftersom att en anmälan kommit in från början så kommer den fortsätta till frölunda soc och att de kommer kontakta oss, men det är ingen fara.. de kommer inte sätta oss på hem, de är inte längre oroliga för våra barns trygghet..

Så fick vi åka hem...
Nu i efterhand när jag tänker på allt känns det som om jag varit åskådare till något som jag bara drömt..  något som inte har hänt.. allt känns så surrealistiskt..

Det är så mycket mer småhändelser som jag inte fått med här, för att allt var helt sjukt.. fattar fortfarande ingenting..
Jag är liksom mamman som:
* ringer sjukvårdsrådgivning eller SOS så fort de slagit sig eller har feber som är för hög (för hög enligt mig)
* låter mina barn sova hos oss om jag bara misstänker att något inte är bra eller de har feber
* springer efter S när han är på golvet för att försäkra mig om att han itne skadar sig på något vis
* helst har barnen runt mig när jag ska göra nått, så jag ser dom hela tiden
* får panik, ångest hysteri och allt annat så fort de skulle blöda

Så den här händelsen var verkligen fruktansvärd..
men men, nu är det över.. tack o lov.. mitt barn är friskt och inte skadat!!!

Så mina vänner.. den 11 oktober är helt inställd.. det blir inget.. jag vill vara med mina barn..  Så det blir inget 25 års firande.. vi får ta det en annan gång!!!

Nu ska jag smälta all skit och äta lite frukost..   

Tack Kära M för din reaktion igår på det hela.. det värmde att du delade min oro.. Du är guld värd!!!

Må Väl mina vänner!!! 

Magsjuka

Jaha.. B kräktes förut, så nu har jag en liten som är gnällig för tänder.. och en som är magsjuk troligen... *jippie.... hmm.. eller inte*
Känns jätte bra speciellt när jag fått sova så mycket inatt.. :/

Nää..
Ska gå och handla snart.. Lilla Syster N kommer hit och passar B så länge.. Vad hade jag gjort utan henne??? Vissa dagar hade verkligen inte fungerat om inte hon fanns...  Älskar alla mina 3 systrar nått enormt!!!


Har betalt alla räknigar och sånt nu.. känns bra.. då vet jag hur mycket vi har att röra oss med...
när jag går och handlar så ska jag köpa present till Kära M´s dotter och till B´s dagis kompis, ska på kalas till dom nästa helg, så då är det ju skönt om man har det avklarat..
Helgen efter det är det min tur.. :)  bara inte jag får nån jävla magsjuka också nu då..  alla ni därute får hålla tummarna för mig så att jag inte blir sjuk...

Ska nog köpa färg till pojkarnas rum denna månadiaf så jag kan måla den ena väggen svart.. de andra är jag ju itne riktigt på det klara med vad det ska bli för färg på...
men men.. det löser sig en annan dag..

Kan fortfarande inte sluta tänka på hur glad jag är för intervjuven.. :) så jäkla gott.. :) visst jag har inte fått jobbet ännu, men en intervjuv är väl inte så illa pinkat?! Dessutom så kom hjan ju ihåg mig, vilket måste ge mig ett litet plus i kanten iaf..
Har nu fyllt dagisplats ansökan... så nu är det bara till att hoppas på att jag får en plats i januari..
det måste jag nästan ha, annar kan jag ju inte börja jobba...
Iaf så ska jag stå kvar i kön om jag inte får mitt förstahandsval..  så jäkla jobbigt att springa till 2 olika dagis på morgonen, och dessutom tror jag det skulle gå lättare om jag fick på samma som B går, mycket lättare inskolning, för där har han ju varit, och trättat personalen, och det viktigaste av allt.. han har store bror där!!!

Orkar inte skriva mer.. nu ska jag klä på mg ordentliga kläder och vänta på syster N...
Må Väl!

Natt gnäll....



Just nu är jag inte lika glad som jag var i går.. S har gnällt hela natten... tror att det är för att hans 5:te tand håller på att komma upp.. men gahh så jobbigt det är.. han gråter inte, utan bara gnäller.. och vill inte sova...
I vanliga fall så sover han ju när han är trött, men inte nu.. vet inte om han tycker det kliar med nappen i munnen, eller om det gör ont eller så.. men trött blir jag iaf..

2 ggr vaknade han i natt.. bara för att få gnälla lite.. och 1 gång för att äta..
Sen har vi ju B då, som idag verkar vara över trött eller nått, för han är gnällig han med...  Gud vilken rolig dag detta kommer bli... 2 gnälliga barn och en mamma som itne fått sova ordentligt.. hmmm... luktar katastrof!!!!

Skriver väl senare antar jag.. orkar inget alls just nu...

ZZZzzzzz

Fort gick det....

Ringde till det jobbet jag vill ha, och han kom ihåg mig.. :) *JIPPIE!!!*
Så nu ska jag på arbetsinervjuv på måndag kl.14.00
Fan va kul.. jag är så jävla glad...  jag hoppas så mycket att det spritter i mig..  När han sa att han kom ihåg mig och ville ta in mig på intervjuv så blev jag så glad att jag nästan började gråta.. fy vad mycket jag vill det här... jag vill jag vill jag vill jag vill.. jag vill så mycket så det förstår ni inte mina vänner..

Tror faktiskt att jag vill det här mer än att jobba med hundar.. då kanske ni förstår hur viktigt det här är för mig.. ?!?!
Men de har ju inte kommit ut hit ännu, de kanske kommer ut innan jul, men det är inget de vet säkert..
får hoppas att jag får en dagis plats någonstans till S då, så jag kan börja jobba i början av nästa år..

Fy fan va glad jag är alltså.. sitter med ett fult flin på läpparna men kan verkligen inte sluta le... :)

Ringde Angela och berättade, måste ju dela med mig av min glädje.. :) och hon var glad för min skull.. *hihi*
Skulle jag inte få detta skulle jag bli riktigt lessen, men skulle inte sluta söka för det jobbet.. jag vill hjälpa, jag vill vara med och förändra och förbättra...
Jag vill ge människorna en chans de kanske aldrig tidigare känt att de fått...  Fan va kul det ska bli.. så mina älskade vänner där ute.. håll tummarna för mig nu..  på måndag gäller det!!!


* Glader!! *
Må Väldigt Väl!!!

Föräldra penning....

Var  på FK idag och kollade hur många dagar jag har kvar.. hmm.. de räcker just nu till i Mars någon gång.. så efter det står jag utan ersättning om jag inte får ett jobb och får in S på dagis... icke troligt.. de har ju redn sagt att jag troligen kommer få lov att vänta tills Aug -09.. känner liiiiite panik faktiskt..

Så nu håller jag på och försöker få tag på jobbet jag kanske kan få, om SDN här tar emot dom..  och så har jag skickat efter dagisansökningar.. måste få in honom så snart som möjligt...
kankse måste ta ett annat dagis (VILL INTE) men då får jag väl göra det ett tag då.. jag måste ju få pengar någonstans ifrån..  helt sjukt..
Gaahh.. va frustrerad jag blir.. varför måste gbg vara så dålig på att hålla löftet om max 4 månader i kö till dagis??

Jag vill inte söka annat bistånd.. jag måste få ett jobb eller så.. annars blir det helt fel...
jaja.. ska försöka lösa detta nu.. skriver kanske senare igen..

Må Väl!

Bitter...

Ja, idag är jag f*n inte på bra humör.. har bara varit vaken i 20 minuter och redan går dagen fel.. S vaknade 2 ggr inatt... så jag har väl sammanlagt sovit 4-5 timmar.. något trött och grinig faktiskt..
Så efter att B lämnats på dagis så  ska jag hem och sooooooooova... ZZZzzzzz!!!



Skönt att det löste sig för dig Mickis.. men jag håller med dig, och tycker inte det var en överreaktion... jag hade också blivit grinig..

Idag ska Kära M´s sovrum troligen bli klart.. sen må¨ste hon ju sätta ut bild på det hela så jag får se hur fint det blivit.. :)

Nä, orkar inte skriva mer... är trött som.... jag vet inte vad.. trött iaf...

Må Väl!!

Frölunda = Ghetto?!

Var borta hos Kära M nyss, och där var det full rulle.. en massa saker som skulle upp från källaren och massa färg som skulle inhandlas för idag ska där göras om helt och hållet...
snabba ryck här förstår ni... :)


Jag har ju bott i frölunda hela livet i göteborg, och det har ALDRIG hänt mig något.. ALDRIG... Power Ranger har bott här i max en vecka, och han har råkat ut för följande;
* Bilen har blivit målad på
* Motorcykeln har blivit pungterad
* Rånad på enmassa försäljnings telefoner... (det var planerat troligen)

Snacka om otur.. det värsta är ju att nu får han verkligen belägg för sina fördommar om frölunda!! Så tack alla små Ghetto ungar... folk här försöker få andra att se att det inte är så farligt här i frölunda, att alla inte är idioter här.. att man kan bo här utan risker..
Men Tackar Ghettoungar för att ni raserar allt för era medmänniskor och grannar...  Det måste kännas jävligt bra när folk dömmer er i förtid på gatorna i stan, speciellt när de uppenbarligen har rätt!!!
Gahh va irriterad jag blir..

Vill tillägga att ni som sköter er, som uppför er och är trevliga.. ni ska absolut INTE ta illa upp, det är inte er jag menar.. det är alla de andra, som endast är ute efter att förstöra för folk!!!


Snart får vi så lov att skicka bort tvättmaskinen också¨.. orkar inte ha den stående i hallen mera.. blir ju f*n svintrångt och jobbigt.. nä.. uscha.. bort ska den...
Måste kasta en massa saker på tippen med.. C får låna en bil och släp snart så man kan rensa.. helst innan det är dags för julpynt...
Börjar få tillbaka min energi nu känner jag.. kan det vara hösten som ger mig den kanske?? :)
Så nu jäklar ska här bli förändringar.. kök, sovrum och barnrum ska målas om... förrådet ska rensas..  kanske ska man måla om vrummet med??? men det vet jag inte säkert ännu.. C är inte villig att göra det.. tycker det är bra som det är... men det är ju cola fläckar där jue... :/



Hoppar i ämnena igen.. mycket typiskt mig!!!
Olämpliga föräldrar... träffade en gammal kompis igår som fått barn, blev jätte glad för hans skull.. däremot så blev jag itne så lycklig när han berättade vem mer som bestämt sig för att bli förälder...

Nu är det inte så att jag dömmer folk utan att veta något.. önskar alla människor den glädjen över att få ett barn, men man ska kunna ta hand om sig själv ordentligt innan man sätter barn till världen.. det är min uppfattning iaf..
Vad tänker vissa människor med??
Fast ibland kan de överraska och visa en riktigt ordentlig och pålitlig sida.. hoppas du blivit sån!!!


Var upprörd när jag hämtade B på dagis förut.. mannen som klippte gräset körde skitfort, bland barnen som var ute och lekte..  han hade inte haft en chans att stanna om ungarna sprungit fram bakom buskarna...


Fy vad jag gnäller idag då.. känner att jag är en riktig bitter f*tta idag.. så det får sluta här.. skriver en annan dag.. när hunöret är bättre... :)


Må Väl!

Mammor!!!!



Jag har kommit  på att det är underskattat att vara mamma, och att vara hemmafru..
Förstå hur mycket dessa människor alltid har i huvudet.. alla familjemedlemmars olika behov och önskningar.. Det är mammorna som håller ordning på vilket shampo som vem i familjen ska ha..
Vilka typer av byxor de olika medlemmarna ska ha, med tanke på slitaget..  Dom håller ordning på vad alla är allergiska mot, eller inte tycker om..
Inom en familj är det OFTAST mamman som vet ALLT om familjen.. 
Tänk vad mycket arbete dessa kvinnor runt i världen verkligen gör.. och sen har arbetsmarknaden mage att säga att det inte är en kvalitét hos sig som man kan sätta på jobbsökandet.. helt sjukt!!!

Alla ni där ute som pratar ner hemmafruar eller mammor som är mammalediga, istället för att jobba... HÅLL KÄFT, iaf tills ni själva testat på det... Vart hade ni varit utan era mammor??? Tänk vad mycket era mammor håller i huvudet för eran skull..  lovar er att de inte håller koll på vad som hänt i era liv och vad ni gillar, vad ni är allergiska mot, vilka era fobier är osv osv för sin egna skull.. de håller koll på allt för eran skull.. för att ni ska ha ett så framgångsfullt liv som möjligt!!!

Hedra alltid era föräldrar!!! (dock finns det vissa föräldrar som absolut inte förtjänar att hedras, de gäller inte här)


Först nu när jag själv blivit mamma har jag börjat fatta vilket jobb min mamma hade.. vilken fantastisk människa hon verkligen är..
Idag gnäller mammor (även jag själv) för att deras jobb har så långa dagar och de inte hinner spendera tid med sina barn... de gnäller för att de är trötta efter jobbet.. de gnäller över det mesta som finns..
Min mamma var ensamstående, hade 3 jobb och jag lovar er.. jag kände mig ALDRIG bortglöm eller åtsidosatt.. förstå vilken kvalitéts tid vi hade när det var vår tid.. Kommer ihåg myskvällar när jag fick vara vaken länge med mamma.. vi satt och åt Risotto och tittade på tv, sen var det efterrätt, fruktcocktail, sen var det dags för det jag såg fram emot hela kvällen.. Mamma skulle klia mig på ryggen tills jag somnade... :) Men först fick jag ta alla mina pixisar och my little pony borstar och frisera mammas hår i alla de sjukaste och mest vrickade frisyrer jag kunde komma på.. och stackarn satt där och låtsades som om jag gjorde något fint.. :)

Men fatta, 3 jobb.. förstår ni att jag tycker min mamma är stålmamma!!!  Hon gnällde fan inte.. hon gjorde allt för att jag skulle ha allt jag behövde och ville..
Fick ju en ponyhäst varje månad.. minst!!! fick allt jag ville.. Gahh vad jag älskar min mamma!! hon är helt fenomenal och helt enkelt den bästa!!! Om jag bara blir hälften så bra mamma som hon varit så är jag på god väg och mina barn är i säkra händer!!!!




Satt och läste i en för mig nu hundtidning jag hittade på hemköp.. den mest sjuka och hemskaste jag sett på länge måste jag säga.. de har publicerat bilder från hundresturanter i fillipinerna.. och bilder på hur de stackars djuren plågas.. Fattar inte att man kan göra så mot levande varelser.. ok, de kanske vill äta hundar hellre än kossor.. men va fan.. de kan väl iaf ge djuren ett humant sätt att dö på.. nä fy fan va hamskt det var.. kommer drömma mardrömmar om detta lääänge...
Något annat som också fanns i tidningen var en mycket roligare historia..
När jag jobbade i guldheden hade jag en hyresgäst som är polis, hundförare.. hans hund är helt underbar, väldigt fin och grymt duktig.. hon var då den enda av sitt slag.. nämligen sperma hund.. snacka om nos när hon kan hitta sperma efter en våldtäktsman ute i skogen, speciellt när offret bara har ett hum om vart det hela utspelade sig.. och där går hunden Xena och hittar spremat så polisens tekniker kan hitta DNA... Nu har han även tränat upp en till hund med samma specialitet.. helt grymt..
Tänk vad handfallna vi skulle vara utan våra fyrbenta vänner..  Finns inget att ogilla hos dom när man tänker igenom vilken nytta de gör i våra liv.. hur de hjälper oss på alla sätt och vis och olika sätt för att vi ska kunna ha ett fungerande samhälle...

Nä, nu ska jag fortsätta kolla på Magnus Betnér!!!
Han är grymt rolig!! Gillar honom skarpt!!

Må Väl!!!

Avundsjuk!!!!


Älskar denna färg.. tänk att göra en tavla av den här bilden...

Läste nyss Kära M´s blogg och hon har beskrivit hur de ska göra om hemma och hur fint det ska bli i deras sovrum.. med en massa LILA... alla som känenr mig vet ju att detta är min absoluta favorit färg så gissa om jag blir avis.. hmm.. speciellt eftersom att min karl tycker det är nog med den färgen här hemma reda.. varför kan itne han förstå att om jag "bara" får ett rum till med en Lila fondvägg så är jag nöjd sen.. *hmm.. yeah right!!!*

Jag vill ju ha lila överallt.. hade inte älskade C stoppat mig så hade nog alla rum varit i lila fast olika nyanser.. :) hahaha

Men jag vet nu vad jag vill göra med köket iaf.. måste dock dryfta detta med Kära M, hon är nämligen mitt smakråd när det gäller sånt... så får vi väl se hur det blir.. men får jag som jag vill så blir det iaf LILA gardiner där inne.. hahaha... kan inte få nog av den färgen.. förstår inte hur C inte kan tycka om den... det är ju blått i...manligt.. eller hur gott folk! :)

Dock har jag nog hittat en drake som ska bli upptapetserad på pojkarnas rum, bara den ena väggen blivit svart.. :


Fast bara draken då.. inte allt det runt om... får väl se hur det blir sen... ska leka lite på datorn med bilden också så kanske man kan få draken i en annan fär.. men jag gillar den.. för den är inte hemsk på något vis..


Nu vet jag lite mer hur det ser ut för Mickis &Co.. inte bra.. det var inte betalt.. det var väl otippat *ironi*...
Så vi får väl se hur det löser sig för dom.. hoppas det blir som jag vill!!!!!

Nä *Fiona, vi får ta och vinna de där miljonerna på lotto så kan vi köpa oss lite lägenheter till folk vi tycker om.. och helt enkelt välja våra grannar själva.. f*n va gött det hade varit..


*Fiona är min svägerska.. aliaset kommer av att det är vad min son B kallar henne för han tycker hon är lik prinssessan Fiona i Shrek.. när hon INTE är ett träsktroll hon med...





Mina filosofiska tankar har gett med sig för ett tag nu.. troligen på allt som finns runtomkring som inte är som det ska.. känns lite tomt.. jag har inga skumma tankar att skriva ner..  men men...

Försökte maila till en tjej som fick min förra katt idag.. men det visade sig att hon har bytt email adress.. så nu får jag hoppas att en gammal granne kan hjälpa mig att få tag på henne.. vill ju höra hur det är med min lilla dammtuss och gärna ha en bild på hur hon ser ut... 

Snart kommer älskade C hem, och då är det mat.. frågan är dock idag vad vi ska äta... gahh.. hatar det här med mat.. jag har nada inspirationskälla och ingen fantasi... kanske ska ta och läsa lite kokböcker så man får lite ideer.. hmm.. dock vet jag ju inte om jag skulle orka det.. sitta där och sortera ut allt som inte C tycker om.. det skulle ta mig ett halvår.. han är en kräsen jävel förstår ni.. men jag älskar honom iaf.. :)


Nu sitter barnen och leker snällt in på deras rum... älskar att höra dom leka lugnt och tillsammans.. underbara pojkar.. :)

Ikväll kommer mina favoriter på tv.. först ut är CM.. sen kommer den älskade komikern M.B... fan va jag skrattar när jag lyssnar på honom.. " I ditt ansikte" ikväll på 5:an!!!


Nä, nu är det dags för matplanering!!

Må Väl!!

" Det är mest en tillfällighet att jag bara har legat med tjejer. Jag är bisexuell. Det tror jag de flesta människor är, om de skiter i att tänka efter! "  - M.B

Dagens Problem!!!

God Morgon gott folk!!!

Jaha, då var det en ny dag igen... Känner mig lite nere, fast jag inte har något att vara nere för..
Inte för min egen del utan för 2 personer som står mig näras skull..
Kära M, har ett jätte problem som inte kan lösas på någon dag.. jag vill gärna hjälpa henne, men det finns inte så mycket jag kan göra mer än att lyssna och kanske göra nått litet...

Mickis har ett problem hon oxå, eller rättare sagt Micksi & C:o, som förhoppningsvis får sin lösning iag.. Och jag hoppas att det inte blir som jag absolut inte vill.... uscha!!! Nä, stanna här mina vänner!!!

Tycker inte om när mina nära och kära mår dåligt eller har riktiga problem..


Igår läste jag på text-tv att det varit en brand nere på ett varv i hamnen, och att en av de arbetande blivit väldigt brännskadad och förts till sjukhus..
Blev väldigt orolig då Gretas man jobbar på ett varv, så jag ringde henne för att kolla så det inte var han..
Men det var det inte, han jobbar på ett annat varv..
Blev lättad, även om det är hemskt oavsett vem det händer, så är det lättare att ta in "en okänd människa, som blir ett nummer i statistiken" än att det ska vara en närstående..

Fast skulle något hända ett barn, en äldre person eller ett djur tycker jag det känns hemskt inom mig oavsett om det är någon jag känner eller inte..
Förstår inte mig på människor som ger sig på de absolut mest värnlösa och mest oskyldiga i världen.. varför??
Fega små skitar är vad sånna avskum är... man ger sig inte på någon, men absolut inte på  äldre, barn eller djur...!!!!
Blir lika ledsen varje gång jag läser om sånna saker..


För att hoppa från en sak till en annan, för några dagarn sedan när jag var hemma hos Kära M, och vi satt på hennes gård med barnen, så fick hennes dotter och B varsin 5 krona för att de sprang och hämtade en sak till Kära M..
Då fanns där en kille på ca 6-7 år.. och den ungjävlen försökte råna våra barn.. fast vi stod där... åh jävlar vad jag blev arg.. sa en massa elaka saker till detta stackars barn.. men fy f*n vad är det för föräldrar som lär sina ungar sånt.. eller varför är de inte ute med sin unge.. de måste ju vara medvetna om vad ungen har för karaktär..
Gahh.. nä jag blev väldigt arg och talade om för ungen att han ska hålla sig så långt borta från våra barn han bara kan... länge sedan jag var så arger.. men man ger sig inte på min son.. ALDRIG!!!
Och inte på Kära M´s dotter heller...

Hmm... Granne M då.. får inte tag på honom, ringde 2 ggr igår utan svar.. undrar hur det är med honom och vad det är han sysslar med.. Är orolig för honom...


Snart är det dags att gå och lämna B på dagis, sen ska jag och S hem och sova lite.. :) har inte sovit mycket inatt.. kom hem sent igår från mamma, sen satt vi och kollade på film.. så jag la mig inte förän vad 23.30 - 24.00 någon gång.. och då var det bara för 3 timmar.. sen vaknade S och ville ha mer mat.. och sen upp 06:30.. oja, mycket sömn där ja.. *NOT*!!!

B fick leka med sin kompis L i helgen.. det har han längtat efter.. :) de leker så väldans bra.. de är på samma nivå och är lika bra på att "ta för sig"... Och ändå har de bara känt varandra någon månad.. så det är verkligen kul...  Annars leker ju B bäst med de som han känt mestadelen av sitt liv..

Hoppar från en sak till en annan igen... :)
Skulle behöva åka till ikea och köpa en ny byrå till mina pojkar.. de har ju så förbannat med kläder så deras byråer är för små.. dessutom är S´s byrå en ekonomi variant så den är ju trasig.. gick sönder första veckan..
Denna har jag tänkt köpa till dom:

Så kan de ha varsin sida av byrån.. eftersom att de iaf kommer att få dela rum om någon månad.. så fort S blir lite större och kan sova hela natten.. och jag släpper min nojja och inte är lika löjlig så han kan sova i eget rum.. :)

Nä, nu är det dags att göra iordning barnen för att gå till dagis.. får väl se om jag skriver igen sen..

Må Väl!

Fått Skäll!!! :)

Jag fick skäll av min älskade syster yster för att hon inte stod med på beskrivning av folk i dagens tidigare inlägg..
så här kommer lite fler folk som betyder mycket för mig.. :)


Syster N, en underbar människa som alltid ställer upp, jag har turen att vara syster till denna människa

Syster S, en go tjej som kan få vem som helst att vikas dubbel av skratt. älskar henne och har turen även här.

Syster Greta, utan henne vet jag faktiskt inte vad jag hade gjort idag.. Hon har alltid varit den som rest mig upp efter ett fall, alltid den som är där när man behöver en axel att gråta mot, alltid där att dela både glada och hemska upplevelser.. helt enkelt har hon alltid varit där, och förhoppningsvis kommer hon alltid att finnas där också... vet inte vad jag skulle ta mig till om hon inte längre stod vid min sida!!


Älskar mina systrar så mycket.. skulle skicka den som orsakar dom skada (mental som fysisk) till månen..
RÖR ALDRIG MINA SYSTRAR!!!

Må väl gott folk!!!

God Morgon!!! ...

God Morgon!!!
Även i natt fick jag sova hela natten tills klockan var 6.. då var det dags för Sebastian att äta.. men gud så skönt att få sova hela natten.. :)

Igår var det fullt hus här. :)
Mickis och hennes Power Ranger, Angela, Natta och Skåningen kom hit och så spelade vi alla "med andra ord" ett ruskigt roligt spel, som vi förhoppningsvis kommer spela fler gånger.. fast då vill jag inte vara i samma lag som min älsk... *sorry*  :)
Jag Älskar C jätte mycket, men att tänka snabbt var igår inte hans stora grej..   Han sa det själv att han fick total stopp i tankegången.. och gudarna ska veta att det var sant...
Men första omgången med Mickis så förlorade vi på mållinjen... för att jag inte kunde komma på fler afrikanska länder...  då fick jag blackout.... :)
jaja.. kul var det iaf..

Idag vet jag inte vad som händer... inte mycket antar jag.. kanske kan det bli en lika social och trevlig dag som gårdagen... men utan snabbtänkta spel... *hahaha*  -Sorry Älsk men du vet att jag älskar dig iaf!

Kära M har fått hemska nyheter... Fattar inte hur han kan göra så... det måste vara det nedrigaste han gjort hittills faktiskt...  börjar bli rädd att han spårar ur totalt snart..  Nej kära M, du får helt enkelt se till att inte ha med han att göra mer.. hur du ska lösa det andra det vette fan... men jag hoppas 3 barns "L"  hade vettiga sar att ge dig!!


Inatt har S sovit i sin säng hela natten, fram till kl 6, då fick han komma till oss och äta för att sen sova i 90 minuter till... Så mysigt att sova ensam med C i sängen... :) *gosigos*
Tyck nu alla mina vänner att jag är duktig som låter S sova i egen säng... ni vet ju hur löjlig jag är.. :)


Jag och C har varit tillsammans i 6,5 år nu.. och jag är fortfarande lika löjligt nykär i honom.. :)
Tycker forfarande att han är något av det snyggaste som går i ett par skor, och det pirrar i magen nar jag vet att jag ska få träffa honom, tex när vi äter lunch tillsammans, eller när jag och barnen ska gå och möte honom efter hans jobb..
Han må vara lat och väldigt "störd" ibland. :) men jag älskar honom.. han är helt underbar... bättre vän finns inte.. bättre kille finns (i mina ögon) inte..
Han är helt underbar..  Jag är så fruktansvärt glad att jag träffade honom när jag gjorde det, och ännu gladare att jag lyckades hålla fast vid honom och att ha honom som pappa till mina barn.  Den bästa som finns helt enkelt!!! Älskar honom så det inte ens finns ord att förklara..
Han är min klippa som ser till att jag inte faller, och skulle jag falla så är han där som en fallskärm och gör fallet mindre smärtsamt!!!  Gahh, så jag älskar denna karl!!!


Eftersom att jag inte använder folks riktiga namn i bloggen så kommer här en liten förklaring.. :

C,
Min Älskade Pojkvän.
B,
vår underbara stora son.
S,
vår ursöta lilla son.
Mickis,
Min älskade kusin och en underbar vän, en av de bästa faktiskt!
Kära M,
en av de närmsta vännerna.. en av de bästa!
Angela,
en fantastisk barndoms vän som är helt unik och så äkta.
Power Ranger,
Micks älskade.. eftersom att jag inte känner honom så bra så har jag inte så mycket att säga.. men han är väldigt trevlig, och jag är glad att han kommit in i Mickis liv!
3 barns "L"
En kompis som kan det mesta inom det rättsliga, och håller koll på allt som har med rättigheter och ekonomi att göra...  positivt eller negativt.. ja du.. träffa henne och bestäm själv..
Natta
Gammal skolkompis till kusin, och en riktig vän!

Fick med de flesta som iaf kommer bli nämda i min blogg... tror jag.. sen finns det väl lite skitstövlar som det kanske kommer stå något om, men de behöver vi inte smutsa ner bloggen med mer än nödvändigt..



Saknar mina bröder en massa.. önskar jag kunde åka upp och hälsa på dom lite.. har inte träffat deras söner, så det skulle vara kul... det är inte riktigt samma sak att följa deras liv via en blogg.. eller att prata med dom i tele någon gång ibland..
Deras söner är ju 2,5 månader äldre än S, så det skulle vara kul med en liten "babyträff" för kusinerna.. :) Dock finns det ju ingen i B´s ålder, men jag tror han är glad om han får leka med Morbror M... :)
Är så stolt över min lillebror!! Så han förändrats, och utvecklats..
Store bror kan jag inte säga så jätte mycket om, men att han gör ett bra jobb kan jag säga.. :)

Min lilla S, är hes... stackarn har hostat så mycket att han blivit hes, och låter jätte ynklig när han gnäller.. stackars liten.. ska ta och se om han vill sova lite mer.. brevid sin älskade pappa!!

Kanske skriver mer senare idag!! Må väl!!

Underbara Barn!

Börjar dagens inlägg med att berätta att jag älskar mina barn nått enormt.. Kärleken som känns i bröstet när jag tänker på dom, får hjärtat att nästan sprängas av kärlek..
Dom är de mest underbara varelserna så existerar..  De bästa som finns helt enkelt... det går inte med ord att beskriva hur man känner för sina barn, att säga att man älskar dom räcker liksom inte till..

B nästan 8 månader:



S 5 månader:



Visst är de underbara!!!!


Igår gick vi bort till kära M för att leka lite.. men hennes dotter var inte hemma så B, blev lite besviken... men han lekte med hennes son istället som han avgudar.. :) rätt roligt faktiskt det är 3 år mellan dom, men det spelar ingen roll B älskar att leka med hennes son, och att ta hand om honom... 
Lilla S, satt bara och kollade på när de större barnen lekte och sprang runt..


Sen gick vi vidare till Älsklingens jobb och hämtade honom när han slutat.. Och han och B lekte hela vägen hem... fy vad jag skrattade åt dom...


Sen var det mys och film kväll för mig och Älsk, när S äntligen hade somnat... (B, somnar alltid regelbundet, vilket den lilla inte lärt sig ännu).. mys mys. :)



Har kommit på hur jag ska få upp en drake på barnens rum som jag ska göra om..
Jag ska hitta en bra bild på nätet, som jag ska skriva ut någonstans, förstora och sedan tapetsera upp på väggen.. :) mycket lättare än att ha någon här som ska måla för hand, och som inte vet om han kan det...  sen ska jag ha en vit kinesisk drake också, fast myyycket mindre och troligen bara konturerna, som ska sitta ovanför våran ytterdörr...  som en liten "vakthund" tror det blir jätte fint..

MEn mitt kök... det är ett mysterium.. men jag har faktiskt fått en liten idé, men måste dryfta den med C först... men det kanske kan bli fint... vet inte.. vet inte ens om jag vågar genomföra den om han går med på det.. för jag är så osäker på om det blir bra... :/ men men...
Sitter och söker efter en bild påen drake just nu.. vet ni hur omöjligt det är att hitta en bild som är bra eller?? vill ju inte ha en bild som skärmmer pojkarna, utan en bra bild på en drake bara.. inget eldsprutande, inget gapande osv osv.. den ska var ai ett BARNRUM!!! Gahh!!

Jaja.. nu ska jag leta vidare..kanske skriver senare!!!

Må Väl!

God Morgon!!!! ...

God Morgon!!!!

Jaha.. vad ska hända idag då?? hmm.. förhoppningsvis så kan man rasta lite barn med kära M...   Så barn kan vara lugna sen.. *drömma kan man ju alltid*
S har faktiskt fått sova i SIN säng nästan varje natt nu de senaste 2 veckorna... :) tar bara honom till vår säng om/när han vaknar på nätterna och vill ha lite mat..

Gahh.. satt och kollade på IKEAs sida lite... skulle ju behöva ett nytt överdrag till soffan... men de kostar så förbannat... hittade ett brunt som hade varit jääääätte fint, och ett rött som inte heller hade sett helt fel ut här,... ) men, f*n de kostar ju nästan lika mycket som soffan gjorde själv... :(
Men jag VILL VILL VILL VILL ha....  tänk vad mysigt det röda hade blivit till jul... 



Ja, julen ja... gud så jag längtar efter den..
Mörkret, så man "måste" tända ljusen här hemma, och ha minimal belysning när man är uppe, och en massa advents ljusstakar..
Kylan, så man kan gosa ner sig i soffan hela familjen med varsin kopp the, en varm filt, tittar på film eller tv och bara MYSA!!!
Adventsmyset på söndagsmornarna med bullar och pepparkakor och lite must till de.. med tända ljus och mörker runt om... 


Älskar att se hösten komma.. alla löv som gulnar, för att sen bli röda och falla till marken.. det är så vackert..
Kvällarna kommer fortare och man kan sitta och titta på stjärnorna tillsammans med lilla B, och förklara på hans nivå vad de är för nått.. 
När kvällarna kommer fortare och man ser hur värmen lyser från de flesta fönster..  Speciellt efter julpyntet.. då lyser värmen och kärleken ur de flesta fönster så starkt att de kan värma en frusen själ som går förbi..
Tog mig en kopp The häromdagen, dricker ju inte det på den varma delen av året.. men nu är det ju kallt på kvällarna.. :) Men, mmm, va gott det var med the.. nu blir det dags att köpa upp sortimentet igen.. *haha*

Bjöd in svärfar till jul också.. får väl se om han mår såpass bra att han kan komma.. hoppas på det.. lite glädjeämnen borde han få här i livet och inte bara sitta där ensam på sitt hem..

Det enda med Julen som jag inte längtar efter är julklappshandeln... för det är så förbannat svårt att köpa till B, han gillar allt och inget.. har inga speciella intressen (vem har det vid 4 år ålder??)  och man vill ju köpa något som han verkligen vill ha, något han kommer ha användning för, och något som han verkligen kommer älska.. men vad?!?!?!
Lilla S är ju lite lättare då.. han nöjjer sig nog med paket i papper..då är hans julafton klar.. :)
Annars älskar jag att julhandla.. älskar att köpa presenter till dom jag älskar...
Ska åka till Ullared i slutet av oktober och handla det mesta tänkte jag.. jag och mamma.. C får f*n inte följa med.. han är som en bromspedal, som är nedtryckt till botten, där inne.. :)


Hmm.. för att gå vidare till något mer aktuellt än julen då.. Jag fyller faktiskt år snart.. helt sjukt.. 25 år.. det är så gammalt.. :) är ju snart 30 va f*n... sen då?? nu har jag ju gjort mitt, iaf det viktigaste man kan göra i livet... fått underbara barn..
men men..
när jag fyller år så ska vi ut... har fixat barnvakt redan, det gjorde jag för övrigt redan i augusti.. *hahaha*
Så det blir utgång.. för fest hemma hos oss.. och sen ska vi ut.. vart det blir det vet jag inte.. men det är ett senare problem...

Vet inte om jag sagt det innan.. men 3 oktober så ska jag åka och kolla på tävling på Securitas..
Och jag har fått reda på att det ska vara " Beauceroner med.. *Jippie* förstår ni att jag blev glad när jag hörde det eller?? fan va kul att få se dom "in action" på riktigt.. inte på film/tv/bild...

För övrigt är det dags med lite Detox snart... både jag och älskade Greta ska gå igenom det hela... antingen så får vi fixa det innan min dag, eller så får vi ta det efter.. för man får ju inte dicka alkohol under tiden.. men men.. det löser vi då..

Nä, nu ska jag kanske göra nått vettigare... S sover och B tittar på tv.. tvätta lite kanske?!

Må väl!!

Älskade Syster!!

Min kära syster Nathalie var här nyss.. hon har passat B så att jag och S fick sova en liten stund!!! *Tack Natta, du är guldvärd!!!*


Ska man hitta på idag då?? hmm.. tänkte rasta barn med kära M, men känner mig helt slut fortfarande... kanske ska ta något att äta så man får lite energi så kanske man blir människa igen.. :)  Ska iaf ringa kära M snart och kolla vad hon har för sig.. och om hon är lika trött som mig, eller om vi ska styra upp lite barnrastning?!


Sitter och funderar på hur jag ska måla om här hemma... C är dock inte lika förtjust i att det ska bli ommålat, men det struntar jag i just nu.. mitt kök ser ut som F A N... så där måste något göras.. och jag ycker att B´s rum ska bli lite roligare också, speciellt eftersom att de båda pojkar ska trivas där inne.. men där har jag iaf ett litet hum om vad jag vill göra...
Nu har jag tom. kommit på en vääääääldigt bra idé som inte involverar tjockis och en pensel på mina väggar.. :) så fint det ska bli...bara det blir av någon gång...
Men köket... blir tokig....  Det enda jag vet är att jag vill in gult någonstans men utan att det ska se helt cocko ut.. eftersom att jag är intresserad och tror på Feng Shui.. :)  Då är gult en bra färg att ha i kök, för den representerar det sociala, intellektuella, inspiration (vilket behövs när man ska laga mat) och det bästa av allt... att vistas i ett gult rum hjälper ämnesomsättningen.. haha...
Ok, så gult, men mer då??? funderar på lite svart för att det inte ska bli alldeles för ljust men jag vet inte.. sen är jag ju riktig torsk på Lila... men det kommer jag aldrig få igenom för Karl här hemma.. lite får han väl vara med och bestämma då... speciellt eftersom att vår hall är mörk lila, och badrummet lavenderlila.. *haha*  inte manligt någonstans...

Sen har vi vårt v-rum då... min kära son har ju skvätt coca cola på ena väggen, så jag måste måla om där.. men C tycker jag skulle ta samma färg igen.. fattar han itne att jag använde B´s sattyg som en utväg att få en ny färg på vggarna?? men men... får väl göra som han säger då..  hmmm *missnöjd*


Funderar på om jag ska ringa Lisa och fråga henne när hon kommer hit nästa gång??? Och be henne att inte glömma Kameran.. denna gången VILL jag ta fina kort...
För er som inte vet så vill ja ha mys kort på mig och C, vet inte rktigt hur jag ska förklara utan att det ska låta helporrigt och sjukt.. men iaf.. det ska vara svart/vita bilder på oss, nakna, men bara med kärlek...
Och så en del familje bilder med.. :) så kan man göra talor av det hela.. .

Just det ja.. måste da mig till korthuset någon dag när mamma är ledig.. hon har ett kort på Morfar som jag ska kolla om dom kan förstora upp... isåfall ska jag göra det och låta han ha koll på oss här hemma... :)
Saknar honom nått fruktansvärt!!

Ojoj.. det blev längre än planerat detta... jaja.. nu ska jag ringa kära M..
Må väl gott folk!!!

Nätter...

Ja uscha...
Inatt var ingen rolig natt.. B vaknade när jag skulle gå och lägga mig, så då fick han ju självklart ligga inne hos mamma och pappa och sova.. sen vaknade S någon gång under natten så jag lyfte över även honom till vår säng.. det är tur man har en stor säng alltså.. annars hade det aldrig funkat här hemma...

Iaf så har jag inte fått så mycket slmn inatt eftersom att B tyckte det var bättre att ligga och berätta en massa saker än att sova, och när jag väl blev arg då började han istället med en massa konstiga ljud så då kunde jag inte sova för det... Gahh!!!!

Nej, idag blir ingen rolig dag...



Kollade på Dr.Phil igår det handlade om "Momzillas"
Föräldrar som försökte skapa de perfekta barnen...
En mamma hade tom, stereliserat sig strax efter förlossningen av sin dotter, för att hon skulle viga sitt liv till att göra sin dotter till perfekt...
Det stackars barnet fick börja med tv-reklam redan som 6 månader gammal.. sen fortsatte det med skönhetstävlingar för barn, vilket jag personligen inte förstår att man utsätter sina barn för.. det är som att be och böna för alla problem som finns med ätstörningar, mindrevärdeskomplex osv osv,
Iaf, denna mamman bestämmde även vilka vänner dottern skulle ha, vilket yrke hon skulle utbilda sig till, vilken frisyr hon skulle ha, vilka kläder, fritids intressen... ja allt.. när mamman fick höra att skolan tänker göra en lista med de 10 som hade bäst betyg på dotterns high school hade mamman sagt att "där SKA du vara med"..
Hon tog hand om allt för dottern... litade inte på sin dotter alls..

Gud, vilken människa... detta stackars barn kommer att lå sig fri så det står härliga till, såvida hon inte är så kuvad att hon alltid kommer tro att hon aldrig blir tillräckligt bra...
Pedagogik...? psykoligi...?? Det kanske sånna människor måste läsa på lite om så de inte förstör de stackars barnen...


Ska man göra idag då???
Leka med vännen kanske, och rasta lite barn???


nä.. nu ska jag göra nått vettigare än att sitta här!!
Må väl Gott folk!!

Kina

Sitter och funderar en hel del på kvällarna när det inte finns nått vettigt på tv... och jag har kommit på att jag är arg på KINA... Det är få land i världen som har den vackra kulturen som de haft, och deras gamla traditioner osv osv.. som var INNAN korruptionen tog över landet... Kina har varit ett land att vara stolt över en gång, ett land som invånarna måste känt sig glada att komma från, men idagens läge kan det nog itne känna den stoltheten eller glädjen... Korruption, girighet och maktgalenskap har förstört landet som en gång var..    Idag när man tänker på Kina så tänker man (iaf jag) politiska mord, massavrättningar, djurplågeri, känslokalla människor som bestämmer över alla andra.. Sen finns det en hel del som vi västlänningar inte känner till om detta land.. kanske för att vi valt det själva, för att de vi vet är så hemskt att vi inte vill ta in mer, eller kanske för att de värsta delarna väljer de att hålla hemliga...  Nej fy, Landet som en gång var Kina, som stod för stolthet, vackra landskap, unik historia, fin religion, tradition... det landet saknas.. troligen både av de egna folket och omvärlden.

 

*Jesus hade bajs på snoppen* //M.B

Välkommen till min nya blogg!

Här finns jag nu mera.. ska nog sluta skriva på communityn...  här är mer fritt.. här kan man skriva lite andra mer filosofiska tankar, utan att bli idiotförklarad.. :P
RSS 2.0