V.I.F. Perry

Inatt fick vi ett samtal från ett för oss okänt nummer. Älskade C som vaknade svarade inte, utan satte på ljudlös.
Då kom ett sms.
Det var från en kvinna som en gång delade sitt liv med Älskade C´s pappa Perry.
Perry hade avlidit och hon ville informera Älskade C om det.

Fruktansvärt hemskt. Perry blev 51 år gammal.
Sist vi träffade honom, på julafton, så hade han nyss opererat sig i halsen, för där hade han haft fullt med canser.
Ett halft apotek gick åt varje dag för att hans kropp skulle vara fungerande.
För att leva ett vanligt liv hade han behövt byta ut följande organ: Hjärta, njure, lever, mjälte och lungor. Med andra ord allt.
Varannan dag gick han på dialyser som tog 6 timmar vardera.

För er som inte vet vad en dialys är så är det när man kopplas upp till en maskin både i artär och ven, den tömmer dig sakta på blod och rensar blodet och skickar in fräscht blod i din kropp igen.

Detta gjorde alltså han varannan dag. Så ofta att läkarna tyckte det var onödigt att hålen för nålarna skulle få läka. Det var mindre smärtsamt för Perry om de fick vara kvar, och det blev dessutom lättare för all personal som skulle koppla upp honom med maskinen.

Men trotts allt detta som höll honom sjuk var det inget av detta som tillslut vann i kampen om liv och död. Det var en hjärnblödning som han fått och som han sen inte repade sig efter..

Han lämnar inte bara Älskade C efter sig, han har även 2 söner till och ett bonus barn som nu alla ska få träffas ordentligt.


Även om vi inte kände Perry så väl, och även om släktbandet ibland var näst intill osynligt.. så gör det ont. Otroligt ont.
Detta ska vi också försöka förklara för B senare ikväll.. Han som älskade sin farfar och som var farfars stolthet i livet!!  Fya!

Perry till vänster och Älskade C till höger!




V.I.F.
Perry Stokvold
*19581016
+20090330

Grattis Morfar!!

Ja, idag skulle du blivit 88 år gammal.
Saknaden efter dig är fortfarande stor, och jag har ännu inte tagit mig till graven..
Sorgen är enorm och ihärdig..
Vissa nätter kommer fortfarande tårarna rinnandes när jag tänker på dig och alla mina minnen med dig.

Det är så tomt!
Har lite ovilja att åka upp... Du är ju inte där, hur ska jag kunna hantera det?


Du fattas mig!

V.I.F. Karl Einar Spännar
* 19210328
+ 20070705


Världens Bästa Morfar!

KATT BORTSKÄNKES!!!!

JA.. jag trodde, mitt naiva dumhuvud, att Tiili löpte förra gången hon skrek.. men det måste ha varit bara någon form av förlöp.. för nu jävlar skriker hon så man blir knäpp...
Jag blir vansinnig på katten... så är det någon som vill ha henne...?? Hon bortskänkes endast en vecka.. sen vill jag ha tillbaka henne... :)


Idag var jag uppe klockan 04:49.. :)
Jag ska ta kort på jobbet idag som ska hänga i trapphusen, så ag gick upp tidigare för att färga håret och duscha lite snabbt, så man inte ser ut som ett ras på korten.. meningen med korten är ju faktiskt inte att skrämma hyresgästerna.. :P
Så nu sitter jag här och väntar på att färgen ska verka.. Svarta slingor har jag gjort nu.. får väl se hur det blir..  har ju gjort det själv så det blir säkert inte jätte jämnt och lite kocko.. men men...  skit samma.. :)


Nu är det några dagar sedan jag bloggade... man hinner inte blogga så mycket när man jobbar har jag märkt..
Späckt schema hela dagarna..

Idag ska jag på möte efter jobbet.. med den person från dagis som jag itne kommer överens med, och hennes chef.. får väl se om det blir en lösning på det hela eller inte..
Jag tror inte det.. vår personkemi passar inte, så är det.. och jag vill inte att hon ska ha med min son att göra.. Enkelt!


Jo, sist jag skrev så hade ju B fått dvd:n på sig.. allt gick bra..  han berättade sen att han faktiskt hade hängt på sin byrå,och inte alls som jag trodde bara öppnat en låda för häftigt..
Så han lärde sig den hårda vägen att man inte gör så..
Men uscha va rädd jag blev..

Nä, nu ska jag glo runt på nätet lite, innan det är dags att skölja ur färgen. :)

Må Väl!!!

Grattis!!

Till mina Älskade Systrar!! De fyller nämligen år idag. :)
Syster S har sovit här inatt så henne har jag grattat, och vi ska väl snart äta god frukost.. sen ska jag fjäska med Älskade C så att han kan göra en tårta till dom.. tror han gör det, för han kommer ju också vilja äta. *haha*


Annars var det ett tag sedan jag skrev här inne.. hinner ju knappt längre känns det som..
Jag var ledig från jobbet i fredags för jag skulle på möte.. mötet gick bra, och nu är jag inbokad på ett nytt möte, där jag och den person på Lilla S´s dagis som jag inte gillar ska försöka reda ut vår konflikt.. tillsammans med hennes chef.
Får väl se hur det slutar..  Troligen så ska jag iaf få byta ansvars lärare på Lilla S och et känns bra, men jag vill ju helst byta dagis.. men men... ett steg i taget då..

Igår åkte vi till kvibergs marknad..  tycker inte det var såå roligt, dt är roligare om det är riktiga loppmarknader, men numer är det knappt några sånna där. Det är mest folk som är uppköpare av helt nya saker som står o säljer..  inte lika personligt o roligt alls tycker jag..  Men lite hittade vi.. lite leksaksgubbar till B. :)
Sen åkte vi till nått "orienten" liknande lager och handlade lite.. köpte hårfärg, så det ska mina systrar få hjälpa mig med idag..
Efter det var det vidare till ÖB och sen McDonalds.. :) hel dag med familjen blev det.  underbart!!

Egentligen så skulle vi åkt till Eklanda skolan med Mika och kollat där, för där hade de vårens loppmarknad.. men Älskade C var inte riktigt med på noterna... det är ju så förbaskat mycket folk där...
Så jag tänkte ringa Mika och kolla om jag kunde åka med henne.. men då precis tyuckte B att det var en bra idé att hänga på sin byrå så att tv:n och dvd:n ramlade ner så han fick dvd:n i huvudet..  Fy va rädd och orolig jag blev..  Ville itne lämna honom alls, och inte ens åka någonstans först..
Så det var inte förän efter någon timma när vi verkligen visste att inget farligt hänt som vi tog med oss barnen och åkte på utflykt..  Min stora bebis.. uscha..

I Fredags ringde jag ju syster greta med, det glömde jag berätta.. så hon följde med mig och B för att hämta Lilla S på dagis, och sedan tog vi oss en fika på torget allihopa..  mysigt.
Det är ju inte varje dag numer som man får tillfälle att verkligen prata med Syster Greta.. hon jobbar, jag jobbar och jag har nästan alltid annars mina 2 små råttungar.. :) det hade jag ju nu i fredags med, men ändå. :)

Nä.. nu ska jag gå o handla lite ägg så det blir frukost idag..  sen ska vi nog gå o handla så att vi kan baka bullar och tårta! :)

Må Väl Gott Folk!!!

TILL NATTA!!!

Det är dig jag menar.. låter inte din kommentar gå igenom eftersom du skrev ditt nummer.. :)
Men jag har ringt, men inget svar, eller så är den avstängd..  Jag jobbar på modulator och bilradio, så jag är precis vid dig varje dag..  :-)


Kram kram

Ett till inlägg idag då.. :)

Ja, jag har inte så mycket att göra nu och gubben kom precis hem så jag kan skriva ett till inlägg idag tänkte jag.. :)

För er som inte hänger med så är det så att jag tog med mina systrar en dag på inskolningen för Lilla S.. där fick de inte sitta tillsammans med mig (som itne satt med barnen) utan de skulle sitta i ett annat rum på personal avdelningen. Anledningen till att jag tog med dom var för att personalen skulle veta vilka de var, efersom de brukar hjälpa oss en hel del med hämtning av barnen när vi inte hinner.

Iaf.. när en person visat dom in i det rum dom ska sitta så stannar denna person utanför det rummet en stund för att prata med sina kollegor. MEN, hon stänger inte dörren in till Systrarna N&S så de hör allt..
Ungefär såhär såg samtalet ut:
M: Men de är ju så stora, borde inte de vara i skolan istället?
N: Jo, men de skolkar väl. De får väl det för sin mamma, för de är mostrar till en pojke vi skolar in nu.

Samtalet var lite längre, men detta var vad som huvudsakligen diskuterades..
Vilket fick mig att gå upp i atomer... Jag blev riktigt arg, men fick lov att lugna ner mig innan jag tog det med den person från Lilla S´s avdelning.. Men hon förstod inget alls.. nejnej..
Inte ens när jag sa att mina systrar hört ALLT eftersom att dörren varit öppen under deras samtal, och de sa att det var just den personen..  Nä, för hon hade verkligen haft så bråttom tillbaka till barngruppen så hon hade inte alls stått där en stund extra.

Tänkte jag skulle ta med syster S en gng och fråga henne där på plats att peka ut peronen från dagis som hade detta samtal!
För det där går jag inte med på överhuvudtaget..

Så, Nu vet ni! :)

Hmm.. Lördag idag.. ledig..  man uppskattar helgerna lite mer nu när man jobbar faktiskt.. :)
Undra vad man ska hitta på idag då..  mys med film o godis kanske? 

Älskade C har jobbat idag.. han har sanerat bajs... (uscha) Det var nått avloppsrör som hade gått sönder och allt hade runnit ut i nått litet trångt utrymme...
Stackars Älskade C  och Markus fick ta det...

För övrigt så värker hela min kropp.. :)
Jag har träningsvärk i benen, för de har ju inte fått vila ut efter ett "träningspass", sen är det ena armen efter snöskottning.. Och nu fötterna, för jag fick nya skor, med en så där bra sula, så man går rtt och använder fötterna på ett bra sätt för rygg, höft, knä osv osv.. ja, så nu har jag träningsvärk i fötterna, och det värker i dom på annat sätt med..  Ja, det är synd om mig.. :)


Sen har jag ett litet medelande till Natta som brukar läsa min blogg:
Varför har du bytt nummer? Jag försökte ringa dig i veckan, skulle kolla om vi skulle äta lunch ihop. Jobbar ju där du bor jue! :)


Nä. nu ska jag väl göra nått vettigare.. eller roligare.. :)


Må Väl!!!

Dålig på att blogga..

..jo Jag vet.. men jag har verkligen varit helt färdig hela veckan..
Har somnat som senast kl 21:30 på kvällarna.. 
Stackars Älskade C har fått lyfta in mig i sängen eller väckt mig, för jag har somnat på soffan.. vilket jag aldrig gör i vanliga fall..

Men det är skönt att jobba.. härligt att göra något nu igen!! :)  Känna att man faktiskt bidrar lite..


Det enda som inte går bra är väl det där med Lilla S´s dagis.. pratade med dom igår och hon förstod ju verkligen ingenting.. hon hade ju absolut inte diskuterat något som hon inte hade med att göra.. (nänä, mina systrar ljuger då... hmm.. eller inte)

På Måndag ska han börja kl 06:30 och sen ska jag vara på jobbet kl 7... men då ska jag inte dit jag egentligen ska vara.. för tydligen har de rullande schema på ett ställe som ingen annars har.. så dit ska man alltså var 5:te vecka...



Nu hinner jag inte skriva mer.. Lilla S har damp och B har bajjat.. :)


Må väl!!!

Helt DÖD!!!

Ja det är jag..
morgonen idag började kl 04:15 då jag vaknade av att jag hade sån hemsk träningsvärk.. kunde inte somna om så när klockan väl ringde så var jag lättad..  kunde gå upp och göra mig i ordning i lugn och ro, ch utan att bli idiot förklarad för att man är uppe mitt i natten..

Så, väckte B och fick iväg honom till dagis.. och när jag kommer därifrån så märker jag att jag hinner inte om jag ska gå som jag hade tänkt.. så jag springer hem till mamma, och lånar systers cykel.
Smyger mig in och hämtar den och smyger mig ut igen... :P

Sätter mig på skiten, och upptäcker att den har en sån där hård sadel sm man itne bara sitter på, utan den tränar även rumpan när man cyklar.. *suck*  Jo, det kanske är bra, men det är F*n inte bekvämt.. Iaf.. cyklar på som en stolle, eftersom att jag inte vill bli sen..  täningsvärk och risk för att bli sen... ingen bra kombination..
Kommer iaf fram och är heeeeelt färdig.. benen är så överansträngda att de skakar...
In och dricka lite varmchoklad, och en ut och jobba i trapporna...  så efter 7 arbetande timmar så var det dags för den där förbannade cykeln igen.. :/

Och då hade jag om möjligt ännu mer ont i benen..  efter allt..  SÅ nu mina vänner känner jag mig som en pinne.. stel som attan och kan knapt böjja benen för att jag har såååå ont.. :)
Men kul är det, för då ger det ju resultat iaf.. :)   Men ack så jag lider.. och nu ska jag ju jobba med denna värk med.. uscha!!!


Ja, det var allt för mig idag.. nu är det natten!! Må Väl!!!

Jag har jobbat idag.. :)

Ja.. !!! :) och jag är så nöjd med tillvaron så det finns knappt.
Men det roligaste var ju när jag kom till jobbet, för då visade det sig att hon skom skulle visa mig runt och vars område jag skulle ta över.. det var min gamla grupp ledare från Centrala Stan.. :)
Så när vi såg varandra så skrek vi båda två och lät som små fjortisar.. medans folk runt omkring stod och såg ut som levande frågetecken.. :)  kul kul..

Ja jag vet Mika att du med vill jobba.. :)  men du får vänta lite till.. ett halvår kanske???


Älskade kusin Fiza och hennes man är ju i gbg.. så kul.. träffade dom förut en snabbis hemma hos mamma.. men de skulle komma hit efter att de hade ätit.. :)
Så kul att få träffa dom emellanåt, vi har ju inte ekonomin att åka dit upp så ofta som jag hade önskat.. :/


Det var mer jag hade tänkt skriva, men allt försvann när jag gäspade.. :)  tror jag är mer trött än vad jag vill erkänna.. tom, för migsjälv.. men f*n så skönt det är att vara trött för att man faktiskt gjort något!!


Må Väl Gott Folk!!!

Imorn är det dags...

Ja, imorn är det dags att börja dagen kl 06:00 med att klä på sig och väcka B för att ta honom till dagis.. sen är det jobb som väntar.. så härligt så..
Hur många andra människor ser fram emot att börja dagen med jobb kl06:00?? :)


Idag har det inte hänt så mycket.. Älskade C lät mig och Lilla S sova en stund extra och gick själv upp med B och Kära M´s dotter S.
Sen när jag kom upp så gjorde han frukost åt oss alla.. våfflor.. :) mums va gott det var..
Sen efter några timmar så kom Kära M´s föräldrar och hämtade S, det regnade ute och de var "i krokarna" så de hämtade upp henne..
Hon är ju så söt, igår kväll innan hon skulle lägga sig sa hon: "Shhiva, imorn vill jag ha korv med bröd till middag av dig!"  Söta lilla flicka..  :) 

Så har jag tvättat lite idag, och städat litegranna.. men när jag upptäckte att påsen till dammsugaren var full, så kastade jag den och gick för att ta en ny.. men upptäckte att vi inte hade fler.. så där tog den städ tiden slut... :/
Men tvätt har jag kvar lite iaf.. och så håller jag på o målar om Lilla S´s gamla byrå, för nu ska den vara i hallen med vantar, mössor och liknande.. hans kläder har fått flytta in i den stora garderoben tillsammans med resten av familjens kläder,.. :)
Så den blir mörk lila.. matchar hallen perfekt... *haha*

Orkar inte skria mer nu.. ska bada Lilla S innan det är dags att varva ner för att sen sova..  sen ska jag fortsätta måla om byrån..

Må Väl!!!

Naglarna är väck... :/

Ja, nu har naglarna som Maria fixade försvunnit.. blev förbannad idag när jag tappade en, så jag slet av allihopa..  men till min förvåning och glädje så såg jag att mina egna naglar vuxit en hel del under tiden, så de var långa nu.. :)
Så det funkar ju med de egna naglarna nu då.. *haha*

Idag skulle vi varit på klubben och firat invigningen.. men eftersom att Älskade C fått en infektion i tanden och äter antibiotika och peniciln så blir det inte så. Istället så fick Kära M´s dotter sova över här till B´s glädje. Så nu ligger alla 3 barnen i rummet och sover och tittar på film.. sötnosar! :)


Igår var en kväll full med turbulens och ja.. jag vet inte..
Men jag tänker inte skriva mera.. för det handlar inte om mig alls, så det är inte min sak att skriva om.


Hmm.. mer då??
Jo, Mickis o PowerR har åkt till Orsa över helgen, de ska dit och hämta Fiza och Fiza´s man (han har inget smeknamn ännu) Så ska de vara här i sedan en vecka.. tror och hoppas jag iaf. ska bli kul att träffa dom igen, det var ett tag sedan..

Så fick jag ett brev häromdagen av lilla Fiza. så kul.. det hörju inte till vardagen numera att man får brev.. med posten.. så det var kul.. ska svara på det och skicka så hon har lite glädje när hon kommer hem sen också.. :)


För övrigt händer inte så mycket..
Mina systrar fyller snart år o det ska firas.. men annars är det inget mer nytt..
Jag längtar tills måndag så det är helt sjukt.. :)  en dag till i ledighet sen gäller det... åh vad underbart.. :)

Tackar till alla er som grattat mig ang jobbet. :)


Må Väl Gott Folk.. .Det Gör Jag!

Finaly Friday!!

Ja, äntligen är det fredag..
Imorn så är det meningen att vi ska åka till klubben och vara med på invigningen av den nya lokalen.. men vi vet inte alls hur det blir med den saken nu..
Älskade C går på antibiotika och penicilin, och han har ingen lust alls att åka dit.. och ja vill inte dit utan honom,..
Så vi får väl se..  kanske kan göra nått annat istället annars.. :)


Nu sitter jag och väntar på att förvaltaren i väster ska ringa mig o tala om vart jag ska möta henne på måndag morgon när jag ska JOBBA.. :)
Om hon inte ringer så får jag gå hem till mamma sen och ringa henne själv..  för tydligen kunde det vara så att hon hade en hel del att göra..
Vi får väl se.. har hon inte ringt vid 14 så ringer jag henne..

Kollade igenom vad jag hade för kläder hemma (arbetskläder), och jag har allt, utom byxor.. dom är för små, så jag får be om nya... :/
Men för hoppningsvis så kommer jag gå ner nu när jag kommer igång med jobbet..  tror det iaf..
För dels så rör jag mig hela tiden i 8 timmar/dag och jag kommer äta ordentligt igen..  

Får kontrakt på 2 månader till en början, de vill göra så eftersom att det var ett tag sedan jag jobbade.. så får det förlängas sedan när tiden runnit ut.
Jag ska jobba som en idiot, det ska skina när jag går där ifrån... :)  så jag får stanna i väster.. annars kan jag ju hamna i norr, och det är en bit att åka varje morgon, så det vill jag inte.. 



Väntar också på mamma... hon ska hit o låna datorn, så jag tänkte passa på att duscha samtidigt.. :)  man har inte så mycket tid till det på dagarna när båda barnen är hemma och vakna.. någon måste ju vara tillgänglig ifall något händer hela tiden..
Men om mamma kommer så kan jag smita åt mig en stund.. :)

Imorse när jag gick upp så hittade jag Fionas bilnycklar i hallen.. Älskade C sa något om att vi ska ha dom, för hon har en annan bil nu så hon behöver inte denna.. ? fattar noll, men det blir säkert bra i slutändan..


Inatt har Tiili faktiskt varit lite snäller.. *peppar peppar*
Hon skrek "bara" närjag skulle somna, sen har hon varit tyst hela natten.. sååå skönt..  däremot har itne Lilla S varit det snällaste barnet inatt.. 2 ggr skulle han vakna o ha vällig.. :/ men men..

Ja just det.. igår gick jag bort till mamma för att hämta lite filmer som de lånat.. då ringde älskade C för att berätta en sak.. här kommer det:
"Jag hade lagt mig i soffan för att kolla på tv, då hör jag hur B börjar prata lite inne i rummet, sen hör jag hur ytterdörren öppnas, men tror det är du så jag reagerar inte.. men den stängs aldrig, så jag gick och kollade.
Där står B ute i svalen och har tryckt upp hissen, när jag frågade vad han gjorde så svarade han: Jag ska bara ut och hämta en sten!
"

Med andra ord har jag fått en liten skit unge som går i sömnen.. det var ju roligt.. eller inte alls..  så nu gäller det att låsa den inre ytterdörren på kvällarna, så han inte rymmer!!!

Må Väl!!

På Måndag gäller det...

Ja, för ÄNTLIGEN har jag fått jobb igen.. :)
Ringde till BostadsB i förra månaden och frågade om de hade något till mig, men det hade de inte, igår tänkte jag att jag skulle ringa och testa igen, även om de sagt at de skulle spara mitt nummer och höra av sig om det kom något.
Men inte igår heller hade de något.. Så idag, när jag gör mig klar för att gå o möta Älskade C och B på firman så ringer min tele..
Jag ser att det är ett BostadsB nummer..
Jo men då har de jobb.. enda haken är att jag måste börja på måndag..  så glad som attan ringer jag gubben och förklarar läget..
Och eftersom att han har en ruggit bra chef, så har han nu ledigt nästa vecka för att ta hand om inskolningen för Lilla S medans jag JOBBAR!!!!!

Så jävla glad!!!!
Vi kommer få mer pengar i fickan, vilket betyder att vi slipper snåla på allt.. vi kan börja leva igen.. så underbart så det finns inte!!!


Nä, nu ska jag ta mig en dusch, sen ska jag vara social med gubben min!!

Må VÄl!!!

Jävla......

....Åhh.. nu tycker jag illa om min katt igen... HELA natten har hon skrikit..  Jag trodde jag skulle avlida..
Så mycket sömn har det inte blivit..
Hon lyckades tom, väcka mig när jag äntligen hade somnat..  fy.. hatar löpet som katterna har..  hon MÅSTE klippas... detta tänker jag då inte genomlida fler gånger...

Som tur är så har hon inte väckt barnen inatt iaf..  menhon har ju inte börjat skrika ordentligt ännu.. än så länge är det ju bara förlöp.. det ordentliga börjar väl vilken dag som helst.. Och då kommer jag stoppa bomull i öronen på både mig och pojkarna under natten..


Kanske får Mamma en katt i sitt hushåll snart igen.. eller jag för en kort period..
Min lilla syster N´s katt vantrivs nämligen hemma hos deras pappa, och vägrar äta när inte hon är där..
Så jag sa att om dom inte gör något åt det när de VET om att hon inte mår bra, då kommer jag att anmäla det.
För även om deras pappa inte kan påverka kattens trivsel i hans hem, ja, då är det has ansvar att se till att hon kommer någonstans där hon trivs då..
Det har tydligen gått så pass långt att man kan känna revbenen..  det ska göras något NU!!!
Hon måste till en veterinär, och sen ska hon till någon som hon trivs med..  så får det inte vara, och det får ABSOUT INTE gå så långt som det faktiskt gjort här..  Jag blir riktigt förbannad på så ego människor..

När man behåller en katt bara för att man själv inte vill att den ska få ett nytt hem.. jävla egoist och idiot!!!
Kattens väl och ve måste komma i första hand när man faktiskt tagit på sig det ansvaret...



Jag är sååå nöjd med hallen.. :)  Det är så fint där nu tycker jag..
Skulle vilja göra om mer här hemma faktiskt..  men men.. :)  Älskade C tycker inte om när jag börjar tänka i de banorna, så jag får väl ge mig då.. 

Nä..  nu är det snart frukost ed pojkarna som gäller..
Förresten.. igår åt Lilla S samma mat som resten av familjen, fiskpinnar med mos.. och han åt mycket bättre än vad han gjort med barnmats burkarna.. så numera blir det lätt tuggade maträtter här hemma, så lillfjant kan äta med oss..  Väldigt Kul tycker jag. :)


Må Väl!!!

Katten är INTE till salu. jag tycker om henne...

Måste börja med att skrva en lten förklaring till gårdagens inlägg om min lilla katt.. :)
När jag skrev klippas, så menade jag självklart att hon ska stereliseras eller kastreras.. något av et, fö mer löp orkar vi inte med, och hon kommer aldrig få till det så det är onödigt att hon ska springa runt o löpa och bli frustrerad för att hon inget får.. :)

Så, jag tänker inte på något vis vara elak mot min katt..
Älskar henne väldigt mycket, men är liiiiiiite upprörd på henne när hon skriker så förbaskat mycket hela tiden.  :)



För övrigt an jag tala om att vår hall äntligen är klar..
målaren kom imorse när jag förberedde pojkarna för att gå till B´s dagis.  Blev lite chockad, för jag trodde han var sjuk, men blev ändå väldigt glad när han knackade på..
SÅ nu är hela hallen ljuslila och väldigt fin.. det enda som saknas nu är hatthyllan som Älskade C ska få sätta upp imrn.

Idag har jag annars ringt både mitt gamla jobb och det jag vill ha, för att kolla hur det går.. Det gamla hade inget just nu, men hör av sig nr det finns.. 
Det nya, ja.. honom störde jag lite i ett möte.. *pinsamt* så han skulle ringa upp senare, men det glömde han nog..  får väl se om han ringer imorn kanske..  hoppas hoppas..
Vill så gärna ha något att göra nu.. fan detta går inte längre.. börjar bli kocko..
Ska söka fler jobb imorn.. på arbetsförmedlingens hemsida..  måste hitta något iaf..


Ja, nu har jag väl inte så mycket mer att berätta..
Kanske har något kul att berätta imorn???


Det är bra vännen... anmäl och knip åt den jäveln...  Gaaahh.. bannad blir jag!!!!



Må Väl ni andra! :)

Katt Till Salu!!!

Ja, Tiili är för tillfället till salu.. hon börjar nämligen löpa närsomhelst.. hon har börjat skrika lite smått nu, och det gåt mig på nerverna.. jag blir toooookig..
För det går ju inte att skrika på dagtid när ingen är hemma... nej nej,. det vore väl dumt.. man skriker på nätterna.. 
Man börjar lite smått precis då matte somnat, så sömnen inte kommer.. sen när man gjort så några gånger och retat gallfeber på henne ett tag.. då kör man på hela natten sen..

Fy FAAAAAAN för löpande katter... jag ska klippa henne...  synd bara att vi inte hade råd denna månad..
men snart... inom 4 månader SKA hon klippas.. ska INTE vara med om detta mera... orka!!!



Sen finns det en till som retar mig och promenerar på mina nerver...
ge mig 2 minuter ensam med den jäveln...
Tänker inte skriva vem, eller ens så man kan gissa.. en vet, det räcker..   TVÅ MINUTER... det är allt jag vill ha... 



Jag ska tänka på dig idag gumman, det kommer gå bra.. för allt är falskt..  när det hela är över och han är motbevisad.. tala då om för de som kommer idag att falska anmälningar är OLAGLIGA!
Sen ringer du pappa blå och anmäler honom för att falskeligen gjort ditten och datten..


Det är KRIG... jag vill också kriga lite, för jag gillar inte "andra sidan".. men håller mig tyst i bakrunden..  jag måste, annars kan fel person drabbas av mina utbrott.. inte bra, inte bra!!


Nä.. idag är jag arger och vill inte skriva mer nu!!!
Ska lägga mig på soffan efter att ha lämnat B på dagis, och se på tv och bara vila..

Till Anonym!

Jag vet att du läser min blogg ibland..  visa den andra för honom.. låt han få se att den finns.. kanske läser han den en kväll i sin ensamhet och förstår mig.. kanske han då förstår hur mycket allt betyder för mig.. kanske han då ändrar sig av egen vilja.. eller kanske för att få tyst på mig, eller kanske, kanske för min skull (tveksamt dock).. 

Inget hopp kvar, men drömmen är svårare att ta död på!!


Du anonym vet att det är till just dig jag skriver..
Ni andra kan bara gissa.. gissa på ni.. svaren.. tja.. det vet man aldrig om ni får.. 


Det är egentligen inte min vilja att gå genom dig, för du ska inte sättas i mitten av något som du inte bett om, eller som du ite kan påverka utan att själv känna skuld åt ett eller annat håll..
Men du är min enda länk..

Och även om jag sagt ingen kontakt så äter det upp mig vissa nätter.. när mörkret faller kommer tankarna om inte sömnen kickar in först..  De nätterna är outhärdliga..
Svaren jag önskar kan bara han ge..  Svaren är viktiga för mig.. 

Drömmen är inte död...

Systrar...

Fick nu reda på att även mina älskade systrar har blogg.. och att de brukar skriv någon gång ibland.. :)
Väldigt kul..

Kan vara bra för dom också.. det hjälper mig en massa när jag känner att jag är lite nere.. så det kanske hjäper dom också när de är lite nere..
Att skriva av sig är så otrolgt skönt ofta..  man släpper ut en massa demoner som annars kan riva en i stycken.. och man behöver inte ens skriva mycket om det som man tänker på eller ett speciellt problem.. 
Bara man skriver lite överhuvudtaget så hjälper det faktiskt..

Så imorn när Syster N slutat skolan så kommer hon hit så ska jag visa henne lite hur sidan funkar.. men jag kan inte visa något om design.. för den biten kan jag ju inte själv..  ska sno lite hjälp av Xstasia när vi träffas nästa gång..


Imorgon är det dags för inskolningen igen...  :(
JAg VILL INTE!!!! Ska ringa till SDN imorn och kolla om det går att få dagmamma istället..  slippa stressen på morgonen.. för som det är nu så springer jag ju mellan dagis, och känner inte alls att jag har samma chans till dialog på B´s dagis som tidigare.. och den där dialogen är väldigt viktig för mig.. viktig ör att jag ska känna mig trygg.. Dessutom brukar jag berätta vad som hänt, både brra och dåliga saker, så att de vet vad som händer och om B skulle börja prata om saker och ting.. så de är med i svängarna.. :)
Det är nämligen inte alltid det lättaste att hänga med när lilla B ska förklara något..  *haa* min söta lilla prins!!!


Igår färade jag håret.. Kära M kpte färg till mig när hon var i Ullared.. Och jävlar vad nöjd jag är..!!!!   :D
Nu mera har jag bara en enda färg i håret.. inte 12 st..  så härligt, och färgen var precis den jag ville ha dessutom.. så ja, riktigt nöjd är jag faktiskt!!!
Sitter nu och färgar mina ögonbryn med.. *haha* ska snart gå o skölja ur färgen...   Så nu har jag faktiskt varit ego en vecka..  har bara fixat med mitt yttre..  naglar, hår ögonbryn o kläder.. bara till mig!! :) härligt att vara ego någon gång ibland..

MEn naglarna börjar lossna, så jag tänker faktiskt gå o köpa lim imorn så jag kan sätta fast dom igen..  jo jag vet att det inte är den typ av naglar, för det är ju inte lösnaglar jag har.. utan det är sånna där riktiga som de bara bygger på ens egna.. men dn ena har lossnat nu och jag är så nöjd med naglarna annars, så jag tänker faktiskt limma fast den lossnade iaf.. skiter i om det inte är det limmet som ska vara till..


Så... nu har jag sköljt ut färgen ur ögonbrynen.. blev itne så pjåkigt.. :)
Nu slipper jag måla dom när jag ska sminka mig iaf..  Nu undrar ni som känner mig väl.. "jaha, och hur ofta sminkar du dig då?? en gång i halvåret?!"
Och det stämmer.. eller iaf.. stämmde för några veckor sedan..
Jag har fått ett sånt självförtroendeså det är helt sjukt..  bättre änvad det någonsin varit.. och det är så underbart..
Det gör att så mycket saker mellan mig och Älskade C är bättre än på länge eller bättre än någonsin..
Och fy F*N va skönt det är att faktiskt uppskatta det som man ser i spegeln när man vaknar.. eller bara man passerar en spegel..
Helt undebart..  så har jag inte kännt på länge..


På Fredag kanske det är utåg.. :)  allt beror på om min älskade mor orkar ställa upp som barnvakt..
Vi var ju ute förra fredagen med.. eller ja.. ute och ute.. vi fastnade ju på hydan.. och det var faktiskt första gången på 6 år som vi drack tillsammans..  och första gången på 7 år som vi drack tillsammans utan att gräla eller bråka.. :)

Så nu hoppas jag på en retur på fredag som kommer..
Det är nämligen invigning på klubbens nya lokal då.. så det kommer nog en hel del folk, och en massa folk som jag inte träffat på länge dessutom..  och det gör det hela så mycket mer spännande och roligare..


Hmm.. helgen då.. ja, i fredags var vi ju på martinshop och handlade.. jag, mamma och mickis.. och i lördags var jag och mickis i stan och vandrade runt.. käkade lite tacobuffé och kollade på en massa fina kläder som vi önskar oss.. :)
Måste shoppa loss på GinaTricot när jag väl får lite mer pengar än den fattiga mamma pengen jag har nu... :/
Jäklar vad kläder det fanns där som jag vill ha..  så härligt att kolla på kläder nu när jag gillar migsjälv lite mer också..  :)

Sen idag så har jag och Älskade C dragit runt barnen på en jäkla massa äventyr.. :)
Först åkte vi till klädkällaren för att köpa en ny overall till B, eftersom att båda hans gamla är trasiga..  Sen bar det iväg till ÖB och shoppade lite skit vi behövde och ännu mera skit som vi INTE behövde men ville ha iaf.. :)  typ godis och annat onöigt..

Efter det så var det mediamarkt som stod på listan.. B och LilaS fick en ny DVD eftersom deras gamla blivit av med kontrollen.. eller rättare kontrollen har gått sönder, så alla flmer visades endast på engelska.. man kunde inte byta något,..  så de fick en ny. Den gamla bar jag bort till Tant M sen.. den funkar ju hur bra som helst.. så köper de bara en universalkontroll så är det nada problemas med den..
Hennes bröder blev väldigt tacksamma.. :)  Kul att glädja någon... istället för att bara kasta den..

Efter MM blev det pizza uppe på Älskade C´s jobb med skåningen.. han jobbade som en tok och ville ha en matrast.. :)
Sen var det ÄNTLIGEN dags för att åka hem och ta det lite lugnt.. lägga lilla S och bara varva ner..

Snart är det slut på lugnet.. då sak vi nämligen ta ner ALLT som hänger på väggarna i hallen.. för imornbitti kommer målaren och ska göra förarbetet inför omtapetseringen..
Så ja.. det är en del som ska göras.. men det går ju fort.
Får väl se vad målaren säger om hålen i väggen i hallen..  fattar inte vad de gjort där, de som bodde här innan..  för det är ju fan inte små hål..
men men.. skitsamma nu blir ju allt fixat iaf..  ska bli skönt.. men jag har fortfarande inte bestämmt mig för vad det ska bli för färg.. jag vill ha ljusrosa.. men det vill inte Älskade C.. så viu får väl se då.. vad det blir.. :)

Nu ska jag vara social med min älskling innan det blir för sen.. och obba lite..

Må Väl!!!
RSS 2.0