Bowlat idag!

Ja, idag var en "hattig" dag på jobbet..
Jobbade till frukost, sen efter rasten var det möte på 1,5 timme.. efter det jobbade man i 2 timmar till, sen var det lunchrast och irekt efter den var det cykelrens i majorna och sen bowling och middag efter det...
Inte mycket gjort på mitt egna omåde inte.. några källare är väl det jag hann med..

Men bowlingen var kul!! Ännu roligare blev det när mitt lag och ett till fick dela på första priset! :)
Japp, vi vann! 50 kronor på blombutiken på torget!! Bra, ska dit imorn efter jobbet och shoppa lite då tänkte jag.. :)
Efter bowlingen kom snälla Wickan och hämtade mig, han lånar ju Fionas bil så han tyckte väl sig ha tid och ork att hämta mig! Väldigt snällt tycker jag! :)


Sen är man ju ledig på fredag, hade jag först inte en aning om.. det var min snälla kollega som berättade det för mig i förrgår.. det hade jag missat totalt.. *haha*  -Jaja, man kan väl säga att man trivs på jobbet då när man inte håller reda på ledigheten...
Sen funderar jag på om jag ska ta med mig B till jobbet imorn.. får se hur han mår imorn på morgonen..  om han vill med eller om han vill till dagis..

Lilla S´s dagis är snart löst iaf.. jag ska få ny plats så snart det finns en.
Förklarade för rektorn vad som hänt och hon ar mycket förstående.. sen ringde hon till kvinnan som håller i pålatserna och fixade så jag får en plats så snart som möjligt!
Ska bli så skönt så!

För övrigt så sitter jag och lyssnar på en massa musik på youtube. Fy vad mycket man kan hitta där.. men när man väl ska börja så vet man itne alls vad man ska söka på, det finns ju så mycket.. det är oändligt.. helt sjukt egentligen, att något faktiskt är oändligt!
Men bra är det iaf.. :)

Hmm.. har jag mer att berätta då??

Köpte ny madrass till Lilla S igår.. Snälla PH-ilip körde mig till IKEA så jag kunde köpa den. Vi har ju kastat den gamla för läääänge sedan, men så har vi vikt en massa täcken s han fick det mjukt och mysigt iaf.. men natten till igår så blev det lite överfyllt i blöjan på natten, så täckena behövde tvättas.. och då var det bara till att köpa ny madrass till den lilla pruttungen. :)
Köpte lite godis med och doftljus så nu luktar det mumma här hemma!


Nä, nu ska jag ta och vara lite social med min Älskade C som för övrigt tröttnat på mig nu, så han ligger i sängen och väntar på sällskap!!!

HA det så bra gott folk!
Må Väl!

Underbar låt!!!!

Tänk på texten när ni lyssnar på denna underbara låt!
Ända seda jag hörde den första gången, när min stackars mamma tvingades direkt översaätta den till mig samtidigt som hon sjöng, så har jag älskat den!!

Den kan lära oss mycket, Barnen kan lära oss enormt!

http://www.youtube.com/watch?v=ptLYG_p__30&feature=related

Lyrics:

little child
dry your crying eyes
how can I explain
the fear you feel inside
cause you were born
into this evil world
where man is killing man
but no one knows just why
what have we become
just look what we have done
all that we destroyed
you must build again

when the children cry
let them know we tried
cause when the children sing
then the new world begins


little child
you must show the way
to a better day
for all the young
cause you were born
for all the world to see
that we all can live
with love and peace
no more presidents
and all the wars will end
one united world
under god

when the children cry
let them know we tried
cause when the children sing
then the new world begins


what "have we" become
just look what we have done
all that we destroyed
you must build again
no more presidents
and all the wars will end
one united world
under god


when the children cry
let them know we tried
when the children fight
let them know it ain't right
when the children pray
let them know the way
cause when the children sing
then the new world begins

Helgen och skit!!!

Så, nu har jag snackat med rektorn på förskolan, hon var förstående och mindre nöjd med sin personals insats kan vi väl milt uttrycka det. :)
Hon frågade om jag ville ha ett möte med personalen.. men jag tycker inte det behövs.. jag har redan bestämmt mig för att byta, det är bara onödigt med ett möte där de kommer sitta och försöka förhandla med mig så att jag ska stanna kvar där och så att jag inte ska tala illa om deras förskola sedan.
Men jag förhandlar inte när det gäller mina barn..  Och vill personalen bemöta min kritik och mina åsikter om hur de sköter sitt jobb, så visst får de det.. Men det kommer inte spela någon roll..  för jag ändrar mig inte iaf!!!



Igår var jag och Fiona och shoppade jeans. Tjockis har n hel drös som han säljer å jag köpte 3 par, medans Fiona idag kom på att hon faktiskt ville ha ett par iaf.. :)
Väntar på mamma och Bina nu, så ska vi gå dit också.. De kanske vill ha lite byxor de med.

Sen sålde jag en del på Bazaaren i helgen.. men mycket var det F*N inte... tror inte ens jag fick såt hälften..  Syster Greta berättade att under den tiden som hon stod i närheten av Bazaar lokalen så var det 2 pers som kom.. (2 timmar)
Så det förklara väl en hel del.. men men, barnen i baltikum blir väl glada då. Och jag glädjer hellre dom än att fylla mitt förråd igen.. så gniden är jag knappast!

Så har vi arit på Skånings "land" i helgen med.. åkte dit och åkte lite båt på sjön.. pojkarna tyckte det var skitkul.. eller ja, inte Lilla S till en början, men sen när han upptäckte att han faktiskt kunde andas i motvind så var det kul..  sen roade de sig med att kasta stenar i vattnet.. Bförsökte kasta "macka" med Älskade C som lärare.. gick sådär.. :) men roligt hade han ju.. Lilla S kastade i stenar bara och skrek: "yeahyeahyah" varje gång stenen kom ut i vattnet..  Sötnosarna mina!!
Efter det for vi till skånings stuga och grillade lite krov och kött.. jävla gott.. men stackars Skåning blev dålig sen så vi åkte hem och han somnade..

Sen var det väl meningen att jag skulle städat här hemma igår, men det blev inte så mycket av det.. var helt slut och ville faktiskt inte göra en massa sånt där "nyttigt-hemma-fru-arbeten".

Jo just det ja.. i Fredags så gick jag med Fiona till DaMario och sedan Labban för att ta en öl...
Fy va roligt man kan ha på Labban, bara av att iakta alla andra människor.. det är väldigt få som INTE gör bort sig på det haket.. :)   Jaja, skratt lev det gott om för vår del iaf.. och det var behövligt för någon.


Hmm.. nu orkar jag inte skriva mera..  ska ringa min kära mamma och kolla vad hon tog vägen.. sen ska jag ringa till den ungerska-pungen PH och kolla vad han har för sig, och se om han kanske kan visa lite byxor.. :)

Må Väl Gott Folk!!!

Dagis=Helvete!!!

Ja, åter ännu mer skit på det förbannade dagiset.. jkag blir tooookig!!
Men idag har jag pratat med Mika så hon har hjälpt mig och stöttat mig en hel del. Så på måndag morgon så ringer jag rektorn.. Hon var ju inte där idag, men på måndag så gäller det. Har ju lämnat in lappen om byte, så nu är det bara kön som ska snabbas på en hel del..
Får väl se vad som händer och fötter..  

Älskade Syster Greta hämtade faktiskt min lilla prins idag.. så jag kunde jobba i lugn och ro och itne vara orolig för hur han mår.. riktigt skönt!
Tack älskade Syster Yster!!

Så kom Älskade C och Fiona och hämtade mig vid lunchen förut, så vi bestämmde (jag ochFiona) att vi ska nog ta en öl sen ikväll.. behöver lite "fritid" en stund nu känner jag.. :)  men eftersom att jag ska jobba imorn och ska kunna ta hand om mina barn resten av helgen så handlar det bara om 3 cider eller så.. men gött iaf och komma hemifrån en snabbis och inte ha allt ansvar på axlarna för någon timme..

Snart kommer Älskade C hem, så jag tänkte jag ska ta och städa lite och fixa med tvätten... det är en hel del tvätt här hemma som det måste göras något åt.. :)
Får väl göra det nu då, när jag har tid..
Sen ska jag ju iväg och lämna in saker till Bazaaren vid 8 tiden ikväll..  så det är speckat schema idag känns det som.. :) kanske borde göra nått vettigare än att sitta här då.. :)

Må Så Väl Gott Folk!!!

Lite har hänt iaf...

Ja lite har det hänt  det senaste..

Bland annat så har jag rett upp det på jobbet som jag tyckte var så jobbigt.. trodde jag var baktalad, men det visade sig vara raka motsattsen..
Andra jobbiga saker har också rett ut sig och blivit bra eller helt underbara..


I måndags var granne C här och pratade med Kära M om hennes vårdnadstvist.. hon fick en riktig "wake up call" kan vi väl lugnt säga..
Hon fick en hel del bekräftat som hon inte trodde, men som andra sagt till henne.
Hon fick nog en liten spark i rumpan kanske med.. :) 
Hoppas allt blir lättare för henne när vi väl fått den första biten avklarad bara! Skulle hjälpt henne med den idag, men hann inte.. fanns inte så mycket tid över, och ingen tele på kontoret.

Sen fick jag idag reda på att mitt VIK är förlängt till 31 oktober än så länge.. GÖTT GÖTT GÖTT!!!!

Jaha.. vad har jag mer att berätta då??? Hmm... jo, vi väntar fortfarande på besked om nä Perry ska begravas.. får väl se när det blir.. trodde det skulle blivit nu i veckan, men tydligen inte..
Snart en månad sedan han gick bort, tycker det borde bli av så snart som möjligt faktiskt.. så att alla får ta avsked på riktigt, och börja sörja och läka ordentligt..

Sen har det kanske hänt lite små saker.. som jag glömt för tillfället.. :)


Jo.. dagis ska bytas nu.. har fyllt i papper nu, så jag ska bara skicka in dom så byts det dagis sen.. klarar inte det mer! ska bli sååååååååå skönt att byta!! :)

Jaja.. nä nu ska jag göra nått annat! :)

Må Väl!!!

Inget snaskigt idag Cissi... ;P

Lite Skittt!!

Till att börja med ett medelande till Mika!
Ja, jag ska göra det.. ska ringa MO idag och förklara att det verkligen inte går, sen ska jag ringa rektorn och ha ett samtal med henne med..
Nu är det nog!!

Helgen då!

I Fredags tog vi det lugnt och gjorde absolut inte ett jota.. Mickis och PowerR kom förbi och hälsade på, sen blev det promenad till Filmtajm för att köpa lite godis för kvällen.. :) Träffade Tjockis Patrik.. för första gången på väldigt länge..  trevligt trevligt.. men han hade ingen aning o vart våra filmer var som han och hans bror lånat.. :)  får väl åka dit och leta själva.. *haha*

På Lördagen däremot så kom Kära M hit med sina busungar, och käkade middag. Grillspett med potatisgratäng... mumms.. riktigt gott var det..
Riktigt trevligt och så. Sen ville Kära M´s dotter sova över, och det gick ju bra. Så Lilla S fick somna först sen satte vi på film till de stora barnen.. så söta så när de ligger därinne och mysr med film.. :)
Det gick hur bra som helst!

Igår så hände int så mycket på dagen.. Fiona och skåning kom hit med lite "frukost" vid 12 tiden, sen satte dom sig och spelade Wii med B en stund.. sen tittade Wickan förbi med.. trevligt att se att han faktiskt lever och inte bara gissa sig till det när man hör honom i telen.. :)
På kvällen gick jag bort till Kära M för att hjälpa henne med att prismä'rka en massa gamla barnkläder och saker.. vi ska ju sälja på Bazaaren på lördag..
Men så hade hon förlagt sina källarnycklar.. så det blev inte mycke gjort.. :) men lite iaf..   ja.. hmm.. sen hände lite mer, men inte som jag skriver här.. :)

Idag är jag hemma med B för hans dagis har studie dag, och jag ska knacka på grannen sen.. han ska se om han kanske kan hjälpa eller iaf ge Kära M råd i hennes vårdnadstvist..
Får väl se vad som händer och fötter.. :)

Nu ska jag vara social med Kära M..

Må Väl Gott Folk!

Ledsen och Förbannad!!

Förbannad för att dagis personalen verkar  vara helt jävla intelligens befriade!!!
De fick imorse lappar, de ska endast skriva på och godkänna att Lilla S INTE befunnit sig på förskolan de gällande datume.. resten har de inte med att göra..

En lapp för mig, och en för Älskade C.
Inget konstigt tycker jag.. och troligen inte ni andra vettiga människor som läser heller..
Men det tycker dagis personalen....
Det är nämligen så att en dag så tog jag halva dagen och Älskade C halva dagen, alltså så ska denna dag finnas med på bådas intyg.. men nej nej.. det kunde de inte godkänna.. "de vet ju inte att vi delat på dagen.. "  X(
Nä'hä... de behöver inte eller veta att vi delat på dagen.. det enda de ska bry sig om är att Lilla S inte befann sig på förskolan den dagen.. hur vi delat upp dagen eller dagarna ska de fullkomligt skita i!!!

Så jag sa det att vi får ju inga pengar förän de här lapparna är inne.. och eftersom att man kan dela på en dag så måste den dagen finnas med på bådas..  Nä, då kunde idioten inte tänka själv.. utan måste vänta tills dagen efter när hennes lika pantade kollega dyker upp och diskutera detta med henne!!!  HATA FÖRSKOLAN!!!!! Iaf just den..

Sen har jag i 2 dagar bett extra om att de måste kolla hur mycket och om Lilla S bajjar, eftersom att han varit förstoppad.. tror ni jag fått något svar när jag kommit på eftermiddagen och hämtat honom??? INTE!!!!
Det är det ingen som vet..  Ingen har koll på något på det förbannade stället..  Och även om jag sa det specifikt att det är viktigt eftersom att han har haft problem i några dagar med bajseriet, så är det ingen som fattar något och håller koll!!!
Återigen.. IDIOTER!!!!!


Sen är jag ledsen för att jag blivit baktalad av en kollega.. troligen.. det är inte säkert.. ska kolla upp detta ordentligt imorn..  får väl se om det är ett missförstånd eller om det faktiskt är så..
Ledsen är jag iaf...

Nä.. nu ska jag ta på mig lite kläder och laga lite mat...  får väl se vad dagen har tt erbjuda!!


Må Väl!!!

Tack för Gott Sällskap Idag!!

Idag har Kära M varit här med sin son oh ätit lite middag.. Tacos.. *mums*
Sen var det dags att promenera lite.. ner till opal för att köpa godis inför kvällen, och så tog vi en lite extra lång väg hem.. förbi min gamla skola så barnen fick leka lite, samtidigt försökte jag och Kära M oss på att gungna på gungorna där.. fy fan.. vi var väl de mest ograciösa som någonsin satt sina fötter på gungorna där.. haha.. men kul hade vi iaf.. våra barn måste trott vi var knäppa..  :)

Träffade en hel del folk på gården, bland andra Lotta och Camilla när vi passerade Bergkristall.. tjötade med dom lite..
Kul att se Camillas son.. honom har ju jag inte sett tidigare, och nu är han 9 månader gammal...  och såååå lik sin pappa.. :)


Nu sitter jag och kolla på tv med älsklingen.. snart dags att gå in o dusha.. sen är det ju natten snart..
Jobba imorn..  uscha.. tidig morgon.. har ju varit "ledig" nu i en vecka..  Pojkarna har ju varit sjuka.. nu igen.. men nu är iaf Lilla S mycket bättre..  Men B får nog följa med mig till jobbet imorn, istället för att gå till dagis..  Han är inte helt hundra..
Får väl se imornbitti hur han är då..

Igår fyllde min älskade Syster Greta år ocså.. :) hon blev hela 23 år gammal.. 
Helt sjukt.. vad tiden rinner iväg...  Jag och Greta har kännt varandra sedan jag var 11 år gammal... det är alltså mer än halva mitt liv..
Och halva mina andra systrars liv har jag och Älskade C varit tillsammans... helt otroligt att de ens minns att det funnits andra killar hemma hos oss innan Älskade C.. 

Nä.. nu ska jag inte sitta här o vara filosofisk eller babbla..
Ska kolla på tv med älskade C lite, sen är det dushen och natten som gäller!!


Förresten.. om man vill kommentera så går det fortfarande.. men länken är vit, tills man håller på den.. då syns den..
Så, fortsätt kommentera! ;)


Må Väl Gott Folk!!!

PåskAfton!

Ja, idag har det varit påsk afton.. ochd et blev inte som jag tänkt mig alls..
Men trevligt blev det iaf.. :) vi satt på gården och grillade med mamma, mina systrar och grannarna med deras pojk..
Mysigt och kul för barnen,...

Så nu ska vi lägga Lilla S snart, sen ska vi väl kolla på någon film och mysa hoppas jag.. :)


Annars har vi städat en massa idag.. opch skåning kom hit imorse med frukost.. :) gott gottigott gott..
Sen har ju vårt Wii gått sönder på något vis.. kontrollerna får inte kontakt med konsolen.. och vi vet inte vad som är fel.. skit jobbigt..

Nu känns det verkligen att det börjar bli sommar.. solen skiner och det är ljust "sent" på kvällarna.. fåglarna kvittrar vilt på mornarna.. så underbart.. Grill tider.. mysiga och varma kvällar ute på gården med barnen lekandes hela kvällarna efter jobbet.. Snart kommer dessutom mina favoriter... vattenmelonerna och jordgubbarna..  MUMS!!! 

Nä, nu får jag väl sluta skiva.. Älskade C tjötar och är allmänt jobbig.. för tydligen ska han göra något "Jätte Viktigt" på datorn just nu...


Må Väl och hoppas ni haft en underbar Påsk Afton!!

OmGjord!!

Ja, satte mig i morse och fixade lite med bloggen.. är rätt nöjd med resultatet.. ser mer "ren och organiserad" ut nu.. :)
Hr även gjort om min andra blogg... " Guds Dotter!"



Ja, mina pojkar har ju varit magsjuka.. de blev det i Tisdags.. så vi har ju gjort allt för att försöka stoppa upp det lite, så de får behlla lite näring och vätska..
Vilket iförrgår ledde till att Lilla S blev förstoppad.. så hela dagen igår så bajjade han inget.. och på kvällen var han jäääääätte ledsen och grät för att han hade ont..
Stackarn.. men det gick inte hur vi än gjorde.. Men imorse så kom de lite.. så nu har han lättat på trycket ordentligt och mår mycket bättre.. helt återställd är han väl inte, men på god väg iaf..

Så idag har vi suttit ute och myst i solen.. :)
Barnen har lekt och målat med kalkkritor på marken.. så fint så.
Sen kom Älskade C förbi innan han slutade, och med sig hade han pizza, så det blev lite lunch på gården.. mys mys.. :)


Funderar på vad vi ska göra senare..
Mickis o PowerR ska med några vänner spela baseball och dricka lite öl.. Skåning ska hem till Magnus o Co.
Hade nog velat följa med Skåning till Magnus, för att där finns det en hel drös med barn, så pojkarna har kmpisar och leka med, istället för att bara titta på vad alla vuxna gör..
Men vi får väl se vad kvällen för med sig..  Senare i kväll ska vi iaf kolla på film jag och Älskade C..  vi skulle kolla på den igår, men med tanke på hur Lilla S mådde så blev det inget med det.. vi visste inte om vi skulle bli tvugna att åka upp till Östra med honom...  Men som sagt.. ikväll blir det mys!! :)


Vi har inte hört något ännu om hur det blir med begravning och sånt för Perry.. måste ta och ringa till henne någon dag och kolla vad som händer och sker..


Nä.. slänger in lite bilder på bus pojkarna!! :)

                                                                     
Bröderna mser framför en film tillsammans!         





B målad som Pirat förra veckan. :)  

                               
Idag efter en hel del lek ute.. :)     Lilla S myser..                     B och Shiva.. :)



  Lilla S skrattar åt Store bror!



Ja, det var det jag hade att bjuda på idag då.. :)  

Må Väl Gott Folk och Glad Påsk!!

Snart Påsk

Ja, då är det dags att egentligen fira påsken.. En högtid som jag faktiskt alltid firat och som jag alltid sett fram emot.
Men i år tar det emot att "fira" den faktiskt..  Efter att Perry gått bort så känns det fel att fira.. så det blir något annat.. samla familjen som planerat men göra något annat tillsammans än vad man vanligtvis gör..
Ett förslag från mamma är att vi alla tar oss till slottskogen och grillar lite och barnen får leka fritt..

Eller så gör vi som traditionellt och tänder ljus och minns de vi saknar..

Vet inte riktigt ännu.. 


Annars har barnen varit sjuka ett tag nu.. igen... :( så på måndag - tisdag var Älskade C hemma med dom, och Onsdag och idag har jag varit hemma med dom..
Men nu verkar de vara på bättringsväg iaf.. symptomfria i lite mer än 24 timmar.. *peppar peppar*

För övrigt så händer inte så mycket faktiskt..
Inget har hänt sen sist iaf som jag tycker är vesäntligt nog att skriva ner... :)

Jaja.. det får väl vara nog för denna gången då.. skriver kanske mer senare när inte Älskade C hänger över axeln och försöker komma åt datorn..  ;)

Må Väl!!!

Moln av Sorg

Nu var det några dagar sedan jag skrev sist...
Är fortfarande nedstämd, det är hela familjen.. det ligger liksom ett moln över oss just nu.. ett moln av sorg.
Men det blir väl bättre snart jhoppas jag.

Vi berättade för B för 2 dagar sedan..
När jag kom till att förklra att farfar kommer ligga i en kista med täcke och kuddar, och att vi då ska säga farväl, då började han gråta.. Min lila prins.
Men jag tar det som ett bra tecken.
1, han vågar känna efter ordentligt.
2, han förstår vad som händer, iaf mer än vad vi trodde.

Fick kontkat med Älskade C´s bror på FB också..  ska bli kul att träffa alla dom.
Han har 2 bröder och en bonus bror. Jag fattade det så att denna bonus brodern betytt mycket för Perry och att Perry varit viktig för honom med, så han ska räknas med som vem som helst av dessa pojkar.. även om en annan vill att vi ska skita i honom för att det inte finns "på papper" att det är Perrys pojk..
Idioti!! Kan ju inte bara skita i en kille som förlorat sin fadersgestalt, bara för att de inte är blodsligt släkt..  Finns det något som säger att han sörjer mindre då eller???
PUCKO!!!!! Nä, här ha vi 4 söner efter Perry som alla ska träffas och som alla ska få chans att prata ut.


Idag är jag hemma.. mina pojkar har fått någon jäkla hosta, det låter helt vidrigt när de sätter igång.. stackars barn!
Så jag ska vara hemma halva dagen, sen kommer Älskade C hem och tar över, så jag kan gå och jobba den sista tiden.
Bra när man kan dela på det så här tycker jag.. :)

Tro om jag skaringa lilla syster N och se om hon är sjuk idag.. för då får hon komma hit och leka med mig.. :)

Jaja.. det var allt för idag gott folk!!

Må Väl!!!
RSS 2.0