Julhelg och mellandagarna!

Jaha.. här har det hänt en massa...

Julafton var så mysig och trevlig som den kunde bli när vi inte var i Orsa..
Alla som skulle komma kom, och det blev verkligen lyckat.. :)

Barnen lös som små solar och fick paket efter paket..
Men det som B tyckte var det bästa med dagen var att hans farfar kom..  Han var så stolt över sin farfar och pratade hela dagen om att farfar faktiskt skulle komma hem till honom..
Farfar var dock nyopererad i halsen och var därför inte helt pigg, men han klarade av dagen och verkade njuta lika mycket som barnen.
Han var så stolt när barnen kröp upp i hans knä och ville mysa med honom, och lika mycket njöt han när B inte skulle sitta någon annanstans än brevid sin farfar när vi åt mat. :)
Så härligt att se.

Ja det var en verkligt lyckad dag!
Massa kärlek, omtanke, värme och lycka!

Tack alla ni som hjälpte mig ordna allt, jag är ju faktiskt inte den givne värdinnan..:)


Dagarna som följde så var det bara lugnt..
I Söndags åkte vi och Mickis till Maria för att fixa naglarna.. sååå fina blev dom.
Så Tack Maria för att du fixat våra naglar så fint.. :)
Chilli blev helt förälskad i Älskade C också..  vilket jag tyckte var bra, men älskade C tyckte inte alls det var lika roligt.. jag älskar ju den hunden..  Önskar såå att de får igenom henne på nästa röntgen så vi kanske kan få köpa en bebis efter henne...

På kvällen när vi kom hem från Maria så var B lite trött och gnällig, så han fick lägga sig i sin säng och kolla på film..
Efter några timmar så vaknade han och var jätte ledsen, Tiili hade rivit honom på foten.. så vi gick in för att trösta honom..
Då märker vi att han är väldigt varm..
Så jag går och hämtar termometern, förbereder för att ta tempen på honom.. och då ser jag hur han försvinner..  ögonen rullar bakåt och han börjar krampa..
Jag ropar på Älskade C helt hysteriskt, så han kommer och tar upp B och går ut på balkongen medans jag ringer 112.. hela tiden försöker vi få kontakt med B men dt går inte.. efter 1-3 minuter så släpper kramperna och han är någonstans mellan sömn och medvetande.. så han bara skriker och gråter..
Då kommer Ambulansen, så jag packar en väska med kläder och skor till B och tar pojken och åker till sjukhuset.. Älskade C hade ju inga kläder så han fick stanna hemma med Lilla S.
I Ambulansen tar de pulsen och syresättningen på B, och hjärtat är bra, men syresättningen var lite halvdålg.. så han fick lite syrgas.. Då kvicknade han till och kom tillbaka till medvetnandet igen..  Han blev skit förbannad på masken.. :)

Sen började syresättningen bli mycket bättre..
Kom fram till sjukhuset vid 23:45 ungefär, och fick då en supp till B, fast ha fått en redan strax innan Ambulansen kommit hemma..
För han hade fortfarande hög feber..  Stackarn var helt slutkörd, så vi la oss för att sova tills läkaren kom..
03:30 kom läkaren in och väckte oss, och talade om vad som gäller och vad som händer i kroppen vid en feberkramp.. men det visste jag ju redan sedan den första krampen B fick vid 2 års ålder.
Sen fick vi åka hem, tjötade till mig en sjuktaxi från sjukhuset.
vi var hemma vid 04:30 ungefär, då fick älskade C kasta ut sin plånbok så jag kunde betala taxin och gå hem..

Sen fick B sova hos oss, och var 8:de timme fick han Ipren.
Dagen efter så var Lilla S lite sjuk och kräktes i sin säng.. så båda pojkarna fick sova brevid oss..  hela natten låg Lilla S och gnällde.. han grät inte, bara gnällde.. gissa om det var jobbigt..

På Tisdag fick Älskade C stanna hemma från jobbet och hjälpa mig med pojkarna.
Hela dagen spenderades med mys för hela familjen i soffan..
B fick feber igen på kvällen, så han fick en Ipren och sen somnade han brevid oss i soffan..  Och båda pojkarna fick igen sova hos oss. trångt.. men men.. jag vet iaf då att pojkarn mår bra, och skulle märka om något vore fel..

Idag är det nyårs afton, och vi ska bara vara hemma och mysa... pojkarna ska få vara vakna länge och titta på fyrverkerierna inatt.. en massa mys, god middag och bra filmer står på schemat...


så nu fick ni en liten update.. mer kommer när pojkarna mår bättre, för nu har jag inte riktigt tid att sitta här mer..:)

Jag kanske byter blogg adress snart, men då får ni veta det.. :)

Må Väl och Gott Nytt År Mina Vänner!

JulAfton

Ja, nu sitter vi oh väntar på att klockan ska gå litegranna.. sen ska vi börja förbereda maten..
Sen kommer Fiona och mamma och hjälper till att fixa allt..
Sen hoppas jag att folket börjar ramla in..

Efter kalle Anka är det mat och senare klappöppnings dags..


Nä..
Ville bara önska er alla en riktigt God Jul!

Nu ska jag fixa lite småsaker här hemma.. och flytta bordet! :)


Må Väl och God Jul!!

Jul Hysteri

Ja, idag har jag ändrat min åsikt om Jul Hysterin...
Varje år har jag varit klar med allt utom maten redan i Oktober-November.. Men i år gick inte allt enligt mina planer och de sista julklapparna inhandlades idag..  så jag var en av dessa idioter som sprang på torget i sist minuten och härjade.. dessutom hade jag med mig mina 2 pojkar..  som faktiskt uppförde sig exemplariskt idag.. tacka alla goda gudar för det..
Men fy f******n va trött jag blev mentalt efter att ha varit där och sprungit.. och ni ska inte tro att jag inhandlade allt jag skulle första gången.. nej nej, gick ner en gång till sen för att köpa en tröja/klänning som jag ska ha å mig imorn, och på vägen hem gick jag in på 7eleven för att köpa fika till mig och B..  går vidare hem till mamma, och upptäcker där att mitt kontokort är borta!!!!

Hmm.. Mamma letar upp 7`s telenummer, så jag ringer dit i panik, och ja, där fanns kortet.. Tack underbara personal!!!
De hade sett mitt kort och lagt undan det så jag kunde hämta det sen.. alltså.. TRE gånger till torget idag..
B stannade hemma hos mamma dock, så då var det bara Lilla S som följde med..

Sen när jag kom hem plockade jag upp granen och dekorerade den.. :) Fick hjäl av mina underbara systrar..
Sen satt jag här hemma och väntade på Fiona och Älskade C, så vi kunde åka och handla..
När Älskade C kom hem så bestämmde jag mig för att prova tröjan/klänningen jag köpt, så att jag vet att den passar.. och vad händer när jag fått på mig allt?? Jo, då ringer Fiona och säger att hon är utanför, och att vi åker nu.. så med julkläderna åkte jag och handlade all julmat med henne.. Älskade C var hemma med Lilla S, eftersom att det var läggdags för lillkillen..

Väl i affären så ringer B och frågar om han får sova hos sin mormor..  så när jag kom hem var det bara att pila över med ombyte, kudde och gosedjur till honom.. :) Sen ringer Granne A och berättar att han möter mig på sin gård, för han behövde hjälp med stolarna (vi ska låna 4 stolar av dom).. Så, med 2 stolar från mamma springer jag bort o möter honom och sen HEM!!!!
Nu har jag slagit in de sista julklapparna och lagt alla under granen.. så nu är det julfint här hemma.. :)



Mötte en man som jag är lite halft bekant med förut.. Hans barn är borta.. Mamman har stuckit med dom och han har inte fått träffa eller höra från dom på 5 månader..
Så vi pratade lite.. Fy FAAAAN..  Jag känner så starkt med honom, och hoppas att hans barn kommer hem snart.. både för hans skull och för barnens..
Har pratat med honom förut om detta, så jag vet en hel del om saken, men skriver inte ut något här.. Hans öde är hans privat sak.. Men fy faaaan...
Den tanken skulle aldrig slå mig.. att ta mina barn från deras pappa..
Tycker så synd om honom, och hoppas så innerligt på ett julmirakel så att de återförenas!!



Idag kom boken: "Mia - Sanningen om Gömda"
Så den ska jag läsa sen när jag lägger mig i ett varm och lugnt bad..  Ska göra det bara Älskade C är klar där inne..
Men nu ska jag ta mig nått att äta, för det har jag f*n inte hunnit med idag.. Allt annat utom det!!!

God Jul och Gott Nytt År mina vänner!! Må Väl och Ta Hand Om Varandra Väl!!

Blev utmanad av Xstasia

Mina 6 favorit program
*Prisonbreak
*Dog Whisperer
*CSI - Las Vegas

*Det okända

*Parlamentet

*Insider


6 saker jag gjorde igår
*
Bakade Pepparkakor
*Tittade när pojkarna spelade Wii
*Umgicks med grannarna
*Bloggade
*Städade
*Lekte med pojkarna

6 favorit restauranger
Kan ju inte så många.. går ju aldrig jue..

*Bamboo
*Curry Nam Nam
*Grimmereds Pizzeria
*Snabbt o Gott
*La Boheme (deras Thaimats buffé)
*Da Mario

6 saker på min önskelista
*Böcker
*Buddahs
*Tröjor
*Byxor
*Ny Mobil
*Hund  ;)


Då utmanar jag väl följande då:
http://nathaliejandersson.blogg.se/
http://mammamarika.blogg.se/
http://sve.blogg.se/



Må Väl!!!

Snart Jul

Nu har jag gjort knäck för första gången i mitt liv, och ska man lite på Syster N (vilket jag gör) så var de goda med.. :)
Så det var lyckat!!
Så gjorde jag och Syster N nya kakor med flingor och choklad..  så det ska finnas lite gott tills på onsdag!!


Så mysigt.. även om jag inte fått den där riktiga julkänslan (saknar ju SNÖ!!!) så har jag en underbar känsla nu mera.. inte bara inför julen, utan inför det mesta..
Funderade lite över mitt liv häromdagen och satt och observerade mina 3 pojkar..  Jag är så lycklig så det är inte sant..  Sån underbar familj..  Älskar när vi gör saker ihop allihopa, även om det är nått så litet som att gå och handla..  Vi gör det som en FAMILJ, tillsammans!!

Och speciellt nu inför julen när alla förberedelser gjorts och så, fy vad mysigt vi haft..  mysiga mornar med fika, mysiga kvällar med gott och film (eller nyligen tv-spel) tillsammans..  kvällarna dock med "bara" B, så han får en stund för sigsjälv, som han inte behöver dela med Lillebror..
 

Imorn ska vi klä granen..  jag får göra det med B på kvällen när Lilla S sover, så vi får göra det i lugn och ro.. :) 
Och snart ska jag sätta mig och slå in julklappar..
Och imorn ska jag inhandla de sista tillsammans med Kära M, så lite inslagning blir det imorn med..  Men snart är allt klart..   Åh, jag älskar verkligen den här tiden på året..  och detär för att jag har världens mest fantastiska och underbara familj!!! Älskar er allihopa!!

Nu ska jag slå in julklappar, sen är det film med Älskade C som står på listan! :)


Må Väl och God Jul På Er Mina Vänner!!

Svärfar..

Ja!!! 
Äntligen fick man tag på honom...
Chansade och ringde till det stället jag vet atthan brukar göra dialyser på, och ja, där var han.. :)  annars hade jag ju bara tänkt fråga efter ett nummer eller namnet på hans boende där.. men se där.. hittade gubben i egen hög person..

Så nu kommer han på julafton.. dock lite senare än andra, för han ska på dialys samma dag, så Älskade C får åka och hämta honom när han är klar.. 

Så... nu ska jag koka lite knäck.. för den vi gjorde med mamma är ju slut.. :)

Må Väl!!!

Julsädning!!!

Ja, nu börjas det.. de sista förberedelserna för julen och all städning.. så det är rent och fint när gästerna kommer på Onsdag..
Har städat köet ordentligt nu på morgonen.. och snart kommer lilla syster N, så då ska vi tvätta och städa resten av hemmet.. dammsuga och sånt jobbigt.. ;)
Vad hade jag gjort utan mina systrar?? Älskar er så förbannat mycket, och TACK för att ni allt finns där för mig, och ställer upp!!


Imorn ska vi åka och handla.. inte bara storhandla hem, utan också allt som ska finnas på julbordet på Onsdag.. så det är en del som ska inhandlas...
Vi ska åka tillsammans med Fiona, hon ska ju också handla inför julbordet..
Såg nu när jag kollade på listan att det var vissa saker jag hade glömt..  men det få vi väl fixa när vi handlar då..


Har ju glömt bort att skriva brev til svärfar.. så nu sitter jag i tele och kopplas runt mellan en massa olika socialkontor i försök att hitta honom, eller iaf telenumret till det boendet han bor på..
Men det är ju helt omöjligt att få något telenummer.. det är ju ingen som vet vad jag pratar om för hem... Gahh.. och nu har de lunch på alla ställen också.. så jag får väl försöka ringa efter 13.00 igen och se om jag får tag på honom innan dagens slut..
Det hela slutar väl med att jag engagerat hela jäkla Gbg i mitt sökande efter svärfar..

Nä.. nu ska jag städa lite för nu har Lilla Syster N kommit.. så nu är det dags att röjja.. sen leta efter svärfar igen.. :)


Må Väl!!!

Pepparkaks bak!

Jadå idag har jag och grannarna bakat pepparkakor med barnen..
Goda blev dom även om de vart lite tjocka.. :)  men men.. barnen hade kul och det är ju det som är det viktiga tycker jag.. resten är bara plus i kanten..
Efter baket fick de leka en stund, sen var det dags för PIZZA!!!  en hitt för små pojkar.. :)  och efter det så blev det lite spelande för pojkarna.. 
Sen fick jag och Granne A spela ett race mot varandra.. och inte f*n vann jag inte... nänä..  men men, jag spöade honom igår i bowling så det gör detsamma.. *haha*


Älskade C är och fixar Fionas bil med skåning..  får väl se när han kommer hem.. det brukar ta en jäkla tid när det är något som ska fixas tycker jag..


Igår hade Mickis och PowerR lite fest..  de hade tydligen jätte trevligt tills Mickis tyckte det var dags att somna.. :)
Vi kunde inte åka, för mamma åkte iväg tidigare på dagen till sin gubbe, alltså utan barnvakt..
Sen hadejag kräkts på dagen och senare så fick jag en klump i halsen igen (det var det som framkallade min kräkning från början) så jag kände inte för att åka dit, ifall jag hade fått ett kräkanfall.. för även om jag inte är kräksjuk så är det inte så väldigt trevligt att stå och prata med Mr Porslin hemma hos någon annan..

Så skulle vi träffat dom idag.. men stackars Mickis är bakfull.. eller ja, inte bakfull riktigt men slö i kroppen.. som man brukar bli..
Och vi hade redan ätit.. dagen idag var ju fullspäckad så vi blev vrålhungriga..  så vi kanske ska träffas en snabbis på tisdag.. jag hoppas det, för dom kan inte komma på julafton.. då jbbar Mickis, och dagen efter åker de till PowerR´s mamma och hälsar på...
Men nyår.. då tycker jag vi definitivt ska träffas.. iaf en stund på dagen.. för ni kommer vilja festa på kvällen.. ;)  så en stund på dagen tycker jag vi kan träffas om ni inte redan har planer? :)

Så! Nu är det spikat med Mickis.. Lunch pånyårsafton.. :)  De ska iväg sen och äta middag hos PowerR´s kompis och festa med dom.. men Lunch det sa vi ha.. :)


Går här hemma och väntar på att jag ska få en postavi... vill hämta ut min bok NU!!!!
Har ju beställt boken: "Mia- Sanningen om Gömda" av Monica Antonsson (https://www.blogger.com/)
Är så nyfiken på vad den boken har att ge och vad som berättas i den så det är inte sant...

Nja.. så mycket mer har jag inte att säga idag faktiskt!!!


Kära M!!
Tycker det är skit att saker inte blir bättre.. men det vänder nog snart ska du se..  fråga mig en dag när vi träffas om mitt första år med Äskade C så ska du få höra.. :P


Må Väl!!!

Julmys och lite mera..

Nja Xstasia.. jo jag vill itne ha hårdrocks långt hår på pojkarna men inte bara skalligt ska det vara.. :)
Finns fler som är snygga, men de 3 har ju kroppar som fåren att smälta som smör i solsken.. :)  Sen är väl Sean Connery inte helful heller.. trotts att han är närmare min morfar i ålder än migsjälv..  *hahaha*


Trodde boken skulle komma igår.. men Icke.. det var en lekmatta från Libero som jag beställt.. men som jag egentligen inte behöver.. beställde mest för att bli av med poängen, man får ju inte spara hur länge som helst..


Nu sitter vi och väntar på att Älskade C ska åka iväg och köpa ett Wii... sen ska det spelas.. jag, B och Älskade C ska mysa och spela tv-spel.. 
Det är så trevligt, mysigt ochhärligt att få kvällarna med bara B, då Lilla S ligger och sover.. Är övertygad om att B uppskattar det med..


Idag har vi haft lite julpyssel-mys.. :)
Mamma gjorde knäck, och tvillingarna och B gjorde marsipan figurer med nougat..
Sen gjorde jag cornflakes choklad-kakor.. så sen när allt blivit kallt och stelnat så ska vi äta gott.. :)

Nu orkar jag inte skriva mera.. ska försöka se till att B inte hoppar runt och stojjar.. för han lyckades nyss väcka lillebror en gång..  inte en gång till tack!!

Borde nog sova nu...

Men jag känner inte för det..
Sitter och spelar det där förbannade ballongspelet.. och har fastat på en bana.. det går f*n inte att fixa den.. får ringa Lilla Syster S imorn efter hennes skola och fråga hur i helll... man gör.. :(


Jadu Xstasia.. Vin Diesel, The Rock eller han som är med i "Transporter". vem som helst av de 3 hade gärna fått hälsa på en snabbis när Älskade C var på jobbet.. *hahaha*
TRo nu inte något folk.. Min älskade Pojkvän är mycket väl medveten om mina åsikter om dessa 3 skådisarna..
Och vi har en liten regel i vårt förhållande..  Kändisar är inte otrohet.. mn svenska kändisar räknas inte.. då är det otrohet.. men om nu vi leker med tanken.. hur stor är chansen att jag får nuppa The Rock, eller att älsklingen får nuppa Carmen Electra?? Nja.. inte så stor.. så därför är det ok...



Nä.. nu får jag väl göra mig iordning för natten..

Sov Gott Mina Vänner!!!

Må Väl, och Ta Hand Om Era Nära Och Kära!!!

Kärlek som brister..

Folk runt mig gör slut och mår dåligt.. vissa är förhållanden som hållt i flera år, andra är nya men fyllda av kärlek.. De nya är även sånna förhållanden som fått vännerna och deras pojk/flickvän må bättre än de någonsin gjort, eller iaf bättre än va de mått på väldigt länge..
Det är tråkigt.. men det är ju så livet går..
Men jag blir ledsen.. mina vänner lider ju och är ledsna, då blir jag ledsen..  För jag inget göra som förbättrar saken.. jag kan inte hjälpa..

Men det finns speciellt en person i ett sådant här fall som jag blir så arg på så det är fan inte sant..
H*n har lyckats förstöra något så fint.. Något som fick min vän att må så otroligt bra..
Men nej, nej.. varför skulle min vän få vara lycklig.. varför skulle något gå vägen för denne??
Gaahh.. jag skulle sagt dig ett par sanningens ord när jag mötte dig på pressbyrån.. men jag höll tyst för min väns skull..

Till min vän
Ni hittar snart tillbaka.. sann kärlek förgås inte så lätt..  Kärleken är starkare än så..
Jag finns här och stöttar dig.. jag finns här när du vill prata ut.. eller bara skrika ut ditt agg mot idioten..
Jag finn här i alla lägen..  Ni är snart starkare tillsammans än ni någonsin varit innan.. Man kan inte lura kärleken så..


Må Väl!!!



The Power Of Love Is The Greatest Power Of All.
Love Will Always Win!

Vovven ute på försäljning!!!

Jaha.. nu finns vovven på en väldigt populär annons sida..  Åhh.. så jag vill ha henne..
Måste se till att få tag på bil idag så vi iaf kan åka upp och se om det är en hund för oss..  Jag vill, jag vill, jag vill, jag VILL!!!!!

Idag är det en sån där fruktansvärt tråkig grå dag..
Ingenting händer..  det är grått och regnigt ute.. inga pengar till att göra nått.. ja.. en helt grå och dyster dag faktiskt!!!
Fast Mika fyller år idag, så helt trist är den väl inte iaf.. :) Definitivt inte för henne!!



Får väl se vad dagen har att erbjuda lite längre fram.. om det blir någon bilresa till Tjörn eller inte för våran del..  Se måste ju Älskade C få säga sitt också.. 


Idag har antingen min bok kommit, eller så har en sak från Libero kommit som jag beställt till Lilla S.. det jobbiga med Libero beställningen är att jag glömt bort vad jag beställde.. så det ska bli intressant att se vad det är.. :)
Men jag hoppas iaf på mn bok.. för ajj, så nyfiken jag är på den..  den kommer vända upp och ner på en del somsvenska folket kultur förklarat inom litteratur..
Får väl se om den får lite mer uppmärksamhet i medierna nu när den är släppt..  den fick ju knappt någon innan.. trotts innehållet...


Vill prata med min syster Greta..  det känns inom mig att något är fel.. för jag är ledsen.. och jag har liksom ingen anledning till att vara ledsen eller nedstämd... men det kan väl kanske ha med vädret at göra också.. men jag vill ändå prata med henne.. har saknat henne så förbannat mycket.. och nu när jag fick reda på att allt var sant så blev jag så besviken och ledsen på migsjälv..


Lilla S mår mycket bättre nu igen iaf.. lite hosta kvar nu bara.. men inte alls så som det var innan.. Likadant med B..  så det är väl förhoppningsvis på rätt väg nu ed dessa förbannade förkylningar..
Det enda som är nu är att Lilla S bestämmt sig för att all föda itne är gott.. så varje måltid är ett bökande och pusslande för att få i honom något..
Får leka i honom maten.. men inte ens det funkar hela tiden... men det är väl för att nu när han var sjuk så ville han ju nästan bara ha välling och nyponsoppa.. med andra ord bara mat på flaska..
Bryta vanan igen då.. roligt roligt.. hmm.. eller inte...


Nästa vecka är det julafton..  så underbart..  men jag saknar en sak.. SNÖ!!!!!
Jag vill ha en massa snö...
Har lånat en bild av Candyhoe som visar hur en vinter SKA se ut.. så den lägger jag upp här.. så alla ni andra som bor med mig i götet får se hur en Vinter ser ut i normal fall.. annat än bilder kommer vi ju inte få se.. :(


....nehepp.. det gick inte.. fel format på bilderna.. jaja.. skit samma..
Får väl leta efter en annan bild som jag lägger upp senare då kanske.. :)

Nu orkar jag inte blogga mer för stunden..

Må Väl!!!


GRATTIS MIKA PÅ 24 ÅRSDAGEN!

Inte som jag tänkt mig....

Nä, vi skulle ju åkt och kollat på en vovve idag.. men inget går som jag vill..
Vi fick inte tag på någon bil.. Jo, Syster Gretas bil kunde vi lånat, men den är så liten, bara 2 dörrars.. och ska hela familjen med och sen kanske en hund med hem.. ja då blir det väldans trångt.. så det gick ju inte..
Så nu kommer säkert vi inte kunna köpa vovven..   :´(

Men men... det finns väl en mening med det också.. jag ser den bara inte..
Arrrrggg... va grinig jag blir.. jag ville ju verkligen iaf åka upp och hälsa på henne och se vad det var för typ av hund..
Men blir det inte så nu.. så ska jag fanimej börja spara..  för å jävlar ska jag ha en hund till sommaren!!!!
Nu vill jag inte vänta mer på vovve.. 
Jag vill så jäkla gärna ha en vovve så.... gaahh..
Nä.. blä.. jag är grinig som sjutton nu..
Inte bara för att det inte gick som jag ville med hunden.. utan för en massa saker.. Detta är en sån där dag då allt blir helt fel bara!!!
Inget speciellt.. bara en jävligt dålig dag!!

Uscha!!

Morfar Inatt igen!!

Ja, skrev ju i gårdagens inlägg att min morfar väckte mig under natten till igår..
Inatt har han varit här med...
Drömde att jag var i någon underlig tvättstuga med en massa folk, därbland min morfar.. och under hela drömmen tror ag att alla andra ser honom också..

Sen i slutet av drömmen så ska han gå, och vi pratar innan..
Det måste vara att han ska gå för alltid, för vi hade ett känslosamt samtal..
Efter att ha pratat med honom ett tag, så inser jag att hans läppar inte rör sig..  Orden han säger bara kommer in i huvudet på mig med hans röst..
Sen ser jag att de andra som var med i drömmen sitter och undrar vem i hela friden jag talar med.. och de ser väldigt fundersamma ut..
Innan han går så talar jag om för honom att jag Älskar honom! *
Då svarar han: "Detsamma Pigan!"   Sen vaknar jag..
Jag var ju alltid morfars Piga och Momme Gull.. :) Så "Pigan" var hans smeknamn på mig som barn..

* När jag var och hälsade på honom innan han gick vidare så sa vi inte till varandra att vi älskade varandra..
Det är inget jag ångrar av den anledningen att, hade jag sagt det, så hade han vetat att jag visste att han skulle gå bort.. och en vetskapen ville han inte att jag skulle ha egentligen. Vi har ju aldrig sagt det till varandra, det har alltid varit självklart, så hade jag sagt det då, hade stunden blivit jobbigare för oss båda..
Han visste iaf hur jag kände för honom.. Min älskade Morfar!!!

Men nu har vi sagt det till varandra... Känns så bra att veta att ha är nära mig..

V.I.F.
Karl-Einar S
+1921
*2008

Alltid Älskad, Ständigt Saknad!

Feber nätter...

Jag hatar dom.. Febriga nätter.. varför i hela världen måste barnen bli sjuka hela tiden???
Det är något av det värsta jag vet...
Lilla S har sovit brevid oss inatt så jag kan vakna när han har för hög feber och ge honom alvedon.. 
Jag brukar ju alltid vakna automatiskt när barnen hostar, vaknar eller har feber.. det sitter liksom i mig..
Men inatt så vaknade jag inte på en gång som jag brukar..  Då drömde jag om morfar, och hur han väckte mig för att något skulle göras..  och när jag vaknar och tar då temp på Lilla S på en gång så har han 39,7 C..  Så jag som är troende på diverse olika andliga saker är övertygad om att min morfar väckte mig för Lilla S´s skull..

Känns bra att veta att han finns i närheten hela tiden, och ännu bättre känns det nu, när jag då vet att han hjälper mig hålla koll på mina barn..
Älskade Morfar..  det är lite jobbigt att ha drömt om honom iaf.. jag har inte haft en enda dröm om honom sen han gick vidare.. och så kom det nu.. sorgen är fortfarande otroligt tung..
Saknar honom så mycket, och ögonen blir fortfarande tårfyllda när jag tänker på honom. Han är och kommer alltid vara min stora Idol!! Den Bästa!!



Lite glädjeämnen då.. :)
Ja, Maria skulle ju avla på sin hund hon köpt.. Busan.. men efter röntgen så visade det sig att det inte går alls.. hon har pålagringar på sina armbågar och kan inte gå i avel alls..
Så de omplacerade henne till en jäääätte bra familj..  Igår ringde denna familj till Maria, då hade pappan i familjen fått sån allergi reaktion att han fick andnöd och måst åka akut till sjukhuset..
Så troligen imorn, ska vi åka och titta på Busan, och se om det är en hund för oss.. för då köper vi henne.. :)
Men det beror på hur Älskade C känner inför hunden.
Hon är en 1 årig Rottweiler, som är van med både barn och katter.. lugn som en filbunke, men när man möter andra hundar blir hon busig och vill leka..
Det enda som talar emot henne just nu är att Älskade C helst vill ha en hane.. egentligen vill jag det med.. men känns det rätt så är det rätt.. så är det ju bara.


Jag hatar när mina barn är sjuka.. Fyyyyy.. kan man inte komma på ett mirakel vaccin som gör så att inga barn behöver få förkylningar??? Fan va gött det hade varit...
Jag blir så orolig hela tiden och kan f*n inte sitta stilla på kvällarna när de är sjuka.. måste gå och kolla så de itne fått feber.. och när de hostar måste jag gå och kolla så de inte kräks.. för kräks de, så måste jag ju se till att skiten kommer ut...
Nä.. usch.. nu får de bli friska!!!

Lilla S har dessutom börjat protestera mot välling på kvällarna.. han vill inte ha det.. men ändå vaknar han till och är hungrig..

Nu kan jag itne sitta här mer.. ska vila med Lilla S..

Må Väl!!!

Klagomål.. ;)

Ja, för första gången har jag fått klagomål på att jag inte skrivit.. :)
Jag brukar ju vara så väldigt aktiv här inne så folk är vana vid det.. men i helgen har jag faktiskt gjort annat..  Vi har lekt med grannarna.. pojkarna har busat runt och lekt hur mycket som helst..


Lilla S ligger i sin säng och har feber.. stackarn.. jag ska gå och ta upp honom snart så han får ligga brevid mig i soffan, så jag har koll på honom..
Min lilla vän.. men jag tror det är samma feber som B hade nyligen..fattar inte vad f*n det kan vra.. men runt går det.. B - Lilla S och så håller det på..  Skit jobbigt för dom..


Pratade med Maria idag... de har sålt Busan, men den nya familjen kan inte behålla pga ohygglig allergi.. så jag ska kolla med Älskade C om i kan köpa henne från dom.. :)
Jag vill ju så gärna ha en hund, och en hund som är 1 år är ju fortfarande formbar..

Nä.. vill inte skriva mer.. Är lite orolig för Lilla S, så nu ska jag gå in till honom..

Må Väl!!!

Se det snöar, se det snöar...

Ja, det snöar faktiskt... i Götet... det är inte helt vanligt vid denna tid på året.. snön brukar ju komma hit precis innan våren far igång.. :)

Mysigt mysigt.. hoppas det snöar hela natten så det är täckt på marken imorn bitti när vi ska till dagis.. det ksulle vara pricken äver i:et..


Nu är Älskade C och ska tatuera sig.. han ska forsätta på sin drake, så idag kanske den får lite färg.. eller så fyller de bara i linjerna.. jag vet inte.. men jag vill att den blir klar snart så jag får se resultatet.. :)
Jag vill också tatuera mig.. men jag är ju så feeeeeg... gaah... om jag inte vore så jäkla töntig när det gäller smärta hade jag haft en för länge sedan..

Fast iofs är det bra, för nu tänker jag igenom det ordentigt ochi nte gör någon för att jg just då tycker det är fint, tufft, snyggt osv..
har faktiskt tänkt om när det gäller en tattoo som jag haft i åtanken i flera år.. ska nog inte ha den.. utan skriva min morfar namn istället.. eller nått åt det hållet iaf.. nått som är till min morfar ska jag göra..



Fler och fler skaffar blogg.. bra tycker jag.. så jag har nått att läsa.. .vissa är ju så dåliga på att uppdatera.. *hmm.. nämner inga namn* :P

Nä.. nu ska jag hänga på vovve igen tror jag.. ville bara tala om att det snöar.. :)


Må Väl!!!

Lucia Firande

Ja, mycket händer runt mig nu, och jag vet inte om jag kan göra så mycket åt saken.. men jag vill så gärna hjälpa..  Hon vet iaf att hon kan komma till mig om hon känner att hon vill..
Det är väl det viktigaste...


Imorn är det Lucia på B´s dagis.. så då ska vi dit och titta på när barnen Luccar.. B ska vara tomte, och han ska få en stor pepparkaka sn från dagis.. de lottar ju ut en till något barn varje dag, så att när terminen tar lut så har alla barn fått varsin stor pepparkaka.. tror det är deras namn på oxå..

Ska försöka hitta B´s gamla tomte kläder som han hade som liten, så kanske LillaS också kan vara tomte imorn.. :)
Lilla Syster N ska följa med, och jag har messat Syster Greta med och frågat.. hoppas hon vill följa med..

Jag vill prata med dig Syster Greta.. måste fråga dig en sak..  hade en känlsa sist du var här, men det är först nu som jag kan få ord på den, så jag måste fråga om den stämmer..


Nudlan är här ute mer och mer.. :) hon flyttar nog hit så fort hon kan, så hon slipper det där i norr..
trevligt med lite promenad sällskap, och någon som följer med till torget när man ska handla..

Älskade C har fortfarande inte tagit med sig färg hem.. *grrr* men det kommer snart hoppas jag.. det hade varit trevligt om jag hade hunnit måla om innan julafton, så det är fint när folket kommer då..
Se måste jag få tummen ur och skicka iväg ett brev eller kort til svärfar Perry med.. så han vet att han är välkommen på julafton..  blir nog ett brev eftersom att jag måste skriva dit alla nummer som han verkar ha tappat bort..

Lilla S är helt kocko... han har naggat bort lacken på ett ställe på sin säng.. så nu vände jag på sängen så han itne ska nagga där mer och få i sig en massa flisor..
f*n kan de inte bygga en spjälsäng i hårdplast???
Tur att han snart ska byta säng.. får se om vi kanske kan göra ett byte och flytta in honom till B redan i februari kanske..
problemet då blir väl mer att se till att Lilla S stannar i sin säng.. men det gick ju med B så då ska det väl gå med denna ungen med tycker jag.. :)

orkar inte skriva mera..

Må Väl!!!

Dags för natten...

japp.. ska snart gå och lägga mig..

Men först tänkte jag skriva några rader..  har egentligen inget speciellt att skriva... vill bara skriva för skojs skull.. :)

Såg att du tagit bort din blogg Angela.. väldigt tråkigt nu finns inget sätt att se hur det är med dig, eller vad du har för dig.. Saknar dig massvis, och jag hoppas du snart vill tala med mig igen.. 


Syster Greta.. jag finns här.. och stöttar dig hela vägen.. Det vet du, men jag kommer säga det så ofta att det till slut sitter ordntligt i dig och du verkligen VET!!!



Imorn bitti ska jag ringa barnläkar bilen så de får komma och kolla på B och hans hosta.. kanske kan få lite medicin så han blir frisk snart..
Och Lilla S med såklart..

Älskade C glömde färgen idag igen, så jag kunde inte måla om.. får se till att det blir gjort till helgen...

Nä, det var allt för ikväll mina vänner!!!
Må Väl!!!

En Vän

En vän

En kompis lyssnar när man illa far
Men en vän finns alltid där till och med när man inga kompisar har kvar

En kompis saknar dig då du varit borta
En vän saknar dig även om resorna varit korta

En kompis lämnar ett medelande om du inte är inne
En vän ringer tillbaka inom en timme

En kompis frågar hur du känner
En vän ser om något inte stämmer

En kompis ger dig någonting för att visa sin kärlek och sitt mod
En vän förklarar det i ord

En Kompis är någon du är med om dagen
En vä är någon som får det att kittlas i magen

En kompis gör för din skull något snällt
En vän gör för dig något alldeles speciellt

Rätta mig om jag nu på orden spar men
Du är det finaste jag har

-------------------------------------------------------------------------------------
Skriven 10/2 -99 av Syster Greta!

Helg!! / Syster Greta!!!

Ja, som ni märker så har jag haft roligare saker för mig än att sitta här och skriva.. :)

I Lördags så fortsatte städningen, hela dagen.. sen målade jag om ramarna till B´s dagis foton så nu hänger de i hallen, och han är ju så fin på det senaste kortet.. eller faktiskt så är han helt underbar på alla korten...
Men det senaste är så otroligt fint.
Sen var jag med syster Greta först i sisjön och sen gick vi till torget... och hör och häpna..
Först GICK jag hem till henne... sen GICK vi till sisjön därifrån..  Så fy f*n va hurtig jag har varit.. :P
Men kul och skönt var det..
Skönt dels för att man rörde på sig, och dels skönt för att jag och Greta fick tid för oss själva och prata som förr.. det har vi inte gjort på evigheter..

Igår var vi hos grannarna för "Pappa granne" fyllde år.. så vi gick bort med en present och så var vi där hela kvällen, iaf jag och B.. Älskade C gick hem med Lilla S efter några timmar...
Det är ju så kul och se hur bra de leker våra stora pojkar.. :)


Mycket händer runt mig nu..
Och inte allt är roligt...


Nu ska ni få en liten berättelse.. en sann sådan!
I tredje klass blev jag vald att spela Jungfru Maria i vår jul teater.. Dessutom hade jag turen att bli vald till Lucia samma år..
Dagen då allt skulle spela roll kom, jag var Lucia och vi tågade in och sjöng för alla i klassens föräldrar.. i publiken sitter en liten flicka, en lilla syster till en kille i klassen..
Denna flicka ser tomheten, ensamheten och sorgen i mina ögon... 
Efter Lucia tåget är det dags att byta om till Jungfru Maria, så jag springer ut, i korridoren möter jag denna lilla flickan som säger "Hej" till mig med ett leende på läpparna..

Men eftersom att flytten till gbg gjorde mig hård och tuff, och jag fick lära mig att all vänlighet har en ond baktanke så struntade jag i denna lilla flickan.. gav henne en hård blick och fortsatte med det jag skulle göra..
Jag lade denna flickan aldrig på minnet, utn fortsatte mitt liv...

Något år senare upptäcker jag att jag är kär i en kille i min klass.. Jag gör allt för att han ska uppmärksamma mig, allt för att vra vänlig mot honom.. Han är i stort den enda som är snäll mot mig i min klass..
Han låter mig vara med honom och de andra killarna på rasterna.. men det stannade liksom där.. han var snäll.. jämt.. men jag var liten och kär.. :)
Jag upptäckte att han hade en lilla syster.. Jag började umågs med henne..
Och ju mer tid vi spenderade tillsammans, ju mer bands våra liv ihop..
Vi gjorde allt tillsammans..  Vi grät, vi skrek av lycka, alla erfarenheter fick vi tillsammans.. vi bråkade, men alltid var det över på någon timma..
Vi var som Bill & Bull, Piff & Puff, Ler & Låghalm, Musse & långben.. Helt oskiljaktiga..

Ringde du och bad den ena komma, så kom båda.. vi lämnade aldrig den andra utanför..
Ingen fick någonsin tala illa om oss inför en av oss..

Åren gick och för var dag så blev bandet mellan oss starkare..
Även om vi var i olika länder, långt ifrån varandra så stod vi varandra nära.. 
Vi har alltid haft varandras ryggar..  Alltid lånat ut en axel till varandra när den andre vill gråta ut..  När vi var arga tog vi ut det över varandra, för vi visste att det är ändå förlåtet om någon timme..

Vi stod varandra så nära till slut att hon i stort flyttade hem till oss..  Hon hade alltid ett ställe att komma till när saker och ting kunde bli jobbigt hemma.. hon kunde alltid komma till mig..

När man bygger ett hus, behöver man en bra grund. annars faller huset itu, och kvar blir bara en stor ruin...
Denna människa är min grund..  Hon är anledningen till att jag lever det lyckliga liv jag har idag..
Allt gott som sker i mitt liv, och som skett i mitt liv sen jag kom till gbg har jag henne att tacka för!!!

Alla borde ha en vän som min Syster Greta!!! Hon är mina lungor... Älskade C är mitt hjärta, men vem F*n kan leva utan lungor?
Jag älskar mina systrar något enormt.. men syster Greta är speciell.. för henne har jag delat allt med.. hon vet allt om mig.. Hon känner mig bättre än någon..

För ett tag sedan trodde jag att jag förlorat min extrodinära kontakt med min syster greta.. jag mådde dåligt, utan att veta varför.. vissa dagar var bra, vissa var sämre än vad jag någonsin kännt..
Kände mig ledsen och deprimerad utan att veta varför.. Nu vet jag.. kontakten är kvar..
Vi är nämligen bundna till varandra på ett annat plan (jo, jag vet att vissa av er är skeptiker.. men det stuntar jag i)
Vi känner av varandras känslor, varandras smärtor, fysiska som psykiska..

Det gör mig ont att min Syster mått dåligt, men det gör mig mer ont att någon nästan lyckades få mig bitter över den "förlorade" kontakten (möte, telefon osv)..

Jag älskar dig syster Greta, och vi kommer alltid dela allt..  Våra livs vägar kommer alltid att vara en och samma väg..
Tillsammans kommer vi att övervinna även detta hinder.. sen är vi starkare än någonsin..
Du kan allt! Jag kan allt! Tillsammans kan vi övervinna allt som ödet lägger ut för oss!!
Familjen är allt..  När något verkar konstigt.. fråga en extra gång vad som står på.. jag ångrar att jag inte gjorde det!!


Än en gång tänker jag avsluta ett inlägg med att tacka de som betyder något för mig, och som jag har runt mig!!

Tack Systrar N & S
Ni är mina ögonstenar.. Så vackra, så underbara!!
Nu betyder så mycket för mig.. visste ni att jag grät av lycka när ni föddes? Jag är så otroligt glad att ha er i mitt liv.. och att vi delar kött o blod..  Jag älskar er så enormt.. gud nåde den som sårar er.. fysiskt som psykiskt!!!

Tack Kär M
Min bästa vän.. Att du alltid orkar lyssna när jag bara babblar är ett under.. :)  En fantastisk vän, som alltid finns där när man behöver.. Jag kan verkligen prata med dig om allt, och veta att du inte idiotförklarar mig.. *haha*
Tack för att du är min vän!

Mickis
Sen vi var så små att inte ens minnet hade kommit igång har vi stått varandra nära.. Du har alltid funnits i mitt liv, och jag är glad för det..  Så vänlig, vill alltid alla väl. Hjälper alltid till när det är något..
Min älskade kusin som alltid förstår.

Mamma
Ord räcker inte till.. Du måste vara den starkaste kvinnan jag känner.. Du har klarat allt.. tagit dig igenom problem efter problem och klarat det galant.. Alla borde, som sagt, ha en mamma som du, då hade världen varit en bättre plats!
Du är helt fantastisk, och jag är så otroligt tacksam och glad för att du är min mamma!!! Älskar dig så det gör ont!

Grisen
Så mycket tokigheter vi gått igenom tillsammans..  vi har gjort en massa dumheter och en massa bra saker tillsammans.. minnen med dig vårdas väl..  tycker det är tråkigt att vi inte har samma kontakt längre.. men du finns alltid inom mig!

Hilton
Vad hade jag gjort utan dig..? Du får mig att vika mig i skratt ibland endast genom att svara i telen.. Mitt liv hade inte varit lika fyllt av den sortens skratt om inte du funnits i det..
Ingen kan få mig på så bra humör så snabbt som du.. Du är en äkta vän, som alltid ställer upp!

Nu börjar vi närma oss slutspurten....

Älskade C
Min klippa, du hindrar mig från att falla.. och skulle jag snubbla är du där och hjälper mig upp direkt..
Det är nog en jäkla tur att du inte vet hur mycket jag älskar dig, då hade du blivit rädd..  Du betyder nått så förbannat mycket för mig, så det obeskrivligt.. rymden räcker inte till...

Syster Greta
Min grund, min trygghet. Du gav mig hoppet tillbaka när allt kändes svar..  Du presenterade mig för äkta vänskap..
Utan dig hade mitt liv varit ett rent helvete..  Du vet nog inte det, men ett bra tag var du mitt enda ljus i livet..
Min vägvisare ett tag.. Nu mer går vi sida vid sida, på samma väg.. Den väg som vi kommer dela resten av våra liv, oavsett vad som händer.

Och så slutspurten..

B & Lilla S
Mina ljus i en mörk värld. Mina läromästare i glädje och äkthet..  Ni får mig vilja vara en bättre människa.. Ni ger mig mer lycka och glädje än jag trodde fanns.. Kärleken jag har inom mig till er är så ofattbart stark och stor..  Ni är mina söner och jag kommer alltid finnas här för er..  Hade jag kunnat hade jag plockat ner stjärnorna till er..
Ni är det bästa som hänt mig!! Det finns inte bättre pojkar än er.. Ni är perfekta, och jag är glad att jag fått er till låns..  Mina underbara Barn!


Det finns så mycket mer jag skulle vilja säga er allihopa.. men orden känns inte tillräckliga.. Orden är inte tillräckligt starka..
Men att ni finns i mitt liv betyder mycket för mig och ni är underbara människor allihopa!!!

Må Väl!!

Fredag = Städdag

Nu håller jag på att städar... fy fan.. orkar eentligen inte, men det måste ju göras... väntar på att tvfätten och disken ska bli klara nu så jag kan fylla på igen...
 
Och så kommer troligen Mickis snart.. hon ska låna datorn och betala en massa rkningar.. uscha..  räkningar.. det måste väl vara det tråkigaste som finns..
Pengarna skulle kunna spenderas på ett så mycket roligare sätt.. :)

Lilla S ligger och sover lite middag.. så bra.. då kan jag göra allt det jag inte kan annars..
Och snart kommer lskade C hem med Pizza.. :P  vi ska äta lunch ihop..
Gahh.. såjag älskar denna karl!!! Fnns det någon som är snyggare?? Int i mina ögon.. ingen är bättre än honom.. iaf för mig..
Han är tamejfan den mest underbara mannen som finns.. och så förbannat sexig också.. :)

Tycker det är helt underbart men samtidigt lite konstigt att jag tycker så om honom, och att jag fortfarande är lika kär i honom efter snart 7 år tillsammans..
Tror helt och fullt på att han är min pusselbit.. och den passar perfekt!! Bilden är hel, speciellt nu när vi har 2 underbara pojkar med också.


Har tjötat lite med Lisa i tele nu, så härligt att prata med henne..  speciellt när man börjar skratta, för börjar hon finns det inte en själ på jorden som kan låta bli att skratta så kinderna får värk och man viker sig dubbel.. :)
hoppas hon snart har fixat så hon kan lägga upp bilderna från thailand.. jag vill ju se.. :P


Nu vaknade den lilla prinsen igen... så nu kan jag inte skriva mer.

Må Väl!!!

Kontrollbehov och Orolig.

Ja, ni som känner mig, vet att sån är jag som mamma..
En riktig höns mamma..
Vissa tycker det är löjligt av mig, vissa tycker jag är en mes som inte vill ha barnvakt till mina barn..
Då ska ni nu få sanningen om det hela..
För det handlar verkligen INTE om att jag inte litar på folk..

Så här är det..
Jag vet att jag har 2 väldigt aktiva pojkar som älskar att utforska världen, som aldrig sitter stilla, som klättrar, slänger sig, pringer, hoppar, rullar och allt det där..
De slår sig hela tiden eftersom att ingen av dom kan ta det lugnt eller varva ner någon gång..
Och skulle jag då ha barnvakt till dom, och något skulle hända (vilket det mycket välkan göra likagärna i mitt ansvar pga deras aktivitet) så är jag så otroligt överbeskyddande att jag skulle kunna lägga skulden på den som haft ansvaret för mitt barn..
Och det vill jag inte..
Det handlar alltså inte om att jag inte tror att folk är kapabla att ta hand om mina barn..
Tycker helt enkelt att det är bättre att jag lägger skulden på migsjälv om det händer nått, än att jag lägger den på någon annan, som dessutom inte förstår hur jag resonera..

Nu låter jag som världens mes och som om jag är jätte hemsk..
Men som sagt så VET jag att jag har vääääääldigt aktiva barn.. De kommer alltid att komma hem med blåmärken, för det är dom.. så enkelt är det..
De är så lika sin pappa så det är helt sjukt..  han var ju inte heller speciellt lugn som barn när det gälde sånt här.. skulle alltid klättra och sånna saker med..

Så snälla.. säg inte till mig att jag är en mes när jag är orolig för mina barn..
Jag vill inte att något ska hända dom, därför är jag som en hök efter dom.. Sen finns det ju omständigheter som förvärrat min situation enormt, och som jag inte vet om jag kommer komma över inom den närmsta tiden..


Det finns en person som verkligen vet hur jag känner det.. för ni ska inte tro att det är lätt för mig heller när jag har sånt kontrollbehov och lever med oron hela dagarna..
Wickans mamma förstår helt och hållet.. för hon är likadan..
Och det var så skönt att höra att hon är likadan.. Att hon förstår hur jag känner.. och hur man mår när man lever med detta hela tiden..

Jag tycker inte man kan kalla det meseri heller för det är ju av omtanke och kärlek jag alltid vill ha koll på vad de gör..
Och för er som tycker jag hämmar mina barns fysiska utveckling för den sakens skull vill jag säga en sak!!
Det är BULLSHIT!!!  Jag hämmar ingenting..
Eftersom att folk alltid sagt till mig att jag hämmar dom så har jag faktiskt frågat personer som kan, och är insatta i sånt här..
Mina barn är inte hämmade alls.. de har bara en försiktig mamma.. den enda som "lider" är jag..
Eftersom att jag blir stressad och orolig hela tiden...


Det var det jag ville få sagt idag..
Blir trött på att bli kallad en massa saker för att jag älskar mina barn och vill dem väl!!

Over `n´ out / småå frustrerad Mamma Shhiva

Nätter... vissa är mindre bra..

Och natten till idag var en mindre bra natt..
B hade jätte hög feber, så han fick lov att sova brevid mig så jag kunde hålla koll på honom och ge hono feber nedsättande när det behövdes..
Och när jag väl skulle lägga mig, ja då börjar väl Lilla S att hosta också så han kräktes av det, så då fick han med sova brevid mig.. trångt och varmt som attan var det.. men mina barn var brevid mig så det var ok iaf.. :)

Nu ikväll har B inte haft någon feber alls, och Lilla S mår mycket bättre han också, förutom atthan inte vill sova.. så jag lade honom i soffan brevid mig när jag kollade på tv.. så nu ligger han där brevid sin pappa och sussar så gott så.. :)

Har faktiskt inte så mycket mer att skriva idag..
Har inte hänt nått speciellt.. dessutom har jag inte tid.. måste på tos för ett kort besök innan niagara fallen flyttar hem till oss.. :) Intressant va?! :P

Må Väl!!!

Sjuka barn!!

Ja, mina stackars pojkar har massa hosta och snoriga näsor..
B har hosta så enormt mycket.. men det börjar ta sig nu när han tar hostmedicinen...  vilket går mycket lättare nu, idag drack han upp den efter bara 1 minuts tjafs.. :)
Frammåt, frammåt.. :)


Var på torget igår på eftermiddageg med Mickis... så roligt att få träffa henne igen, det var ett tag sedan..
Berättade hur jag kände när det gäller att vi inte träffas lika mycket längre och att vi aldrig pratar.. så nu känns det bättre.. :)
Sen på kvällen ringde jag och skällde på Lilla Fiza för att hon kommit hem från Thailand.. :) sötnöt.. hon hade haft det bra där borta iaf.. förutom fiskarna och tråkmånsarna som drog ner stämmningen ibland bara..
Hoppas hon kan lägga upp kort snart.. jag är nyfiken på det underbara landskapet som jag hört talas om så mycket av diverse folk.. :)


Lilla S har äntligen börjat äta barnmat, gröt, yoghurt och kräm..  det är inte bara välling längre..
Numera är det bara välling när han vaknar på morgonen och om han vaknar på natten.. sen kan det bli en flaska om vi inte är hemma, det är lättare att ha med sig varmvälling på promenader än att ta med sig micron och lite mat och bestick..  ;)
Men det är skönt som sjutton.. jag har ju varit så orolig, för det blir kanske dags för dagis snart.. och de har ju ingen lust att göra x antal vällingflaskor varje dag till honom.. då måste han äta mat..


Ringde nyss den man som jag hoppas ska bli min chef inom en kort tid..
För att fråga om de kommer ut till "min" stadsdel eller hur det går. Det visste de inte ännu, men de har påbörjat ett samarbete med vissa företag iaf, och trycker på litegrann.. tyvärr så har det ju varit en del saker som måst fixas innan de startar upp en ny enhet..
Men där är det löst iaf.. så det är skönt..
Han sa att han skulle höra av sig om det kommer upp något, och tyckte det var trevligt att jag ringde.. antagligen för att jag visar intresse.. :)
Nu blev jag sådär glad igen när jag pratade med honom för det låter vääääldans bra när han säger att han ska höra av sig om det kommer upp något.. :)
*hoppar lyckligt upp och ner*  Ni förstår nog vid det här laget att jag vill ha det här jobbet något enormt mycket?!!
Så mycket så det förstår ni nog inte.. :) Det är ju ett jobb som går ut på det som jag VILL göra med mitt liv.. hjälpa, stötta, ge råd och bara finnas till för dom som behöver..
Åhh.. så jag vill.. Ni måste hålla tummarna för mig mina vänner!!!!

Slänger in en bild på min Älskade C.. för att jag älskar honom så förbannat mycket och för att jag tycker han är så jävla snygg!! :)

Lite gammalt kort.. men det gör inget.. han är lika snygg för det.. :)


Nä.. tro om man ska ta och göra allt man inte orkade med igår då kanske??
Tvätten kommer ju inte fixa sig själv.. och inte disken heller.. och inte har jag en självgående dammsugare heller... *grrr* så det är väl bara till att ta på städvantarna och fixa skiten..

Må Väl!!!

Nattliga problem

Ja usch och fy...
I går kväll när vi skulle gå och lägga oss så gick jag som vanligt in till B på hans rum, för han somnar ofta framför en film, så jag måste lyfta över honom till sängen.
Men när jag kommer bort till sängen med honom i famnen så börjar han hosta som en tok, och efter en rejäl hostattack så kräks han pytte lite.. så jag lyfter snabbt tillbaka honom så han får spy klart på golvet och inte i sängen.
Stackarn står där och kräks ett bra tag..  sen var det fram och tillbaka för honom mellan rummet och toaletten..

Till slut sa jag att han skulle sätta sig i soffan med oss, så han inte ligger platt ner, för då brukar ju hostan vara värre..
Ok, sagt och gjort, men han slutar ju inte hosta..
Så när han ber mig om ett glas med vatten så talar jag om för honom att han får dricka pyttelite, sen ta hostmedicin och sen dricka resten av vattnet..
Men nej då.. han skulle inte ha någon medicin..
tjafsade med honom om detta i 10 minuter, till slut sa jag till honom att ha stannar i köket tills han druckit upp host medicinen (2,5 ml)

Då blir han hysteriskt förbannad och börjar skrika och gråta, så älskade C går in och försöker få honom att dricka medicinen.. det går inte..
Det slutade med att vi fick ta bort både tv och dvd från hans rum innan han drack något..
Tv:n fick han tillbaka när han druckit upp.. men dvd:n får han inte tillbaka förän han är klar med "kuren" av hostmedicin..
Hela denna cirkus tog ungefär 1,5 timma.. gissa om vi var trötta igår kväll /inatt..
Och så upp imorse vid 6 tyckte Lilla S...

Men neeej.. vi sov en stund till efter att han fått sin välling.. :)
Älskade C försov sig en halvtimma imorse också.. Vilket han aldrig gör annars så han var trött kan jag lova..

Och B får ju inte gå till dagis idag nu för att han kräktes igår, vi vet ju inte om det är pga hostan eller om det är nått annat så han får vara hemma..
Så nu kan jag inte vila på dagen heller.. :/ Gissa om ja ska sov när Älskade C kommer hem.. :)

Hade behövt städa och plockat undan lite idag.. men jag orkar verkligen inte.. det räcker med att jag tvättar tycker jag..
Får väl se om jag orkar vika in den rena och torra tvätten sen... :(


Nä.. nu får jag väl ta tag i vårt hem så det är beboeligt igen kanske..
Mamma kommer nog hit sen också.. hon ska ha pengar av mig nämligen så jag tror hon kommer iaf.. :)

Jaja.. Må Väl!!!
RSS 2.0