En del sorg med Kattungar!!!

Nu blev jag jääte glad när jg loggade in.. det var en hel drös med kommetarer från er alla.. :) Så u kan jag fortsätta skriva så ni kan läsa lite skvaller och sånt.. :)


Igår var jag ju på Gekås.. handlade itne så överdrivet mycket, men jag fick en hel del kläder till både pojkarna och migjsälv.. Sen köpte jag ju en massa fina nya saker till köket..  Vi ska ju måla om där, det ska bli gammelrosa i köket, så nu köpte jag svarta gardiner och svart matta.. och lite ljus och små lull-lull saker..  Så det blir nog väldigt fint när det blir klart.. :)
Ska ju bara få tummen ur och göra det med... *haha*


Färgade håret igår också när jag kom hem.. Så nu är jag mörkbrunett.. :)  Blev liiiiiite trött på att ha flera färger i huvudet, och det RÖDA... fy vad jag hatar mina röda pigment i håret.. avskyr det verkligen..
Men men, nu syns det inte...

Hmm.. sen hände något väldigt tråkigt igår också...
Han katten.. katt-bebisen alltså..  Han hade ju ögoninflammation, och det har de andra med haft.. men hur jag än behanldade det på honom så blev han inte bra...
Så igår åkte vi till vetten med honom för att kolla upp det...
Och då visade det sig att han hade Herpes i ögonen.. Det är tydligen relativt vanligt på katter, speciellt när de som dessa, blivit utkastade..
Så efter många tårar och övervägande åt alla håll, så lämade vi in honom för avlivning..  Dels för att det inte skulle vara säkert att han blev bra igen, och dels för att jag inte vill riskera de andra katternas hälsa genom att ta hem honom igen..

Men fy vad jobbigt det var.. jag grät jätte mycket.. och det kändes så hemskt när vi  åkte därifrån.. Innan opckså för den delen, för jag hade en känsla av att det var åt det hållet det skulle sluta.. han såg verklign hemsk ut i ögonen..
Men ingen av de andra katterna har letat efter honom... och Shiva har slutat fräsa påkattungarna nu, så jag tror att det bara var honom hon fräste på.. vilket i så fall betyder att det var uppenbart för katterna attnågot var fel på honom...

Men men.. nu känns det lite bättre.. och han skuttar nu lycklit runt i katthimlen, med en massa kompisar...

Så V.I.F. Pojk-Bebisen.. jag är glad för den korta stund jag fick ha dig, och för att jag kunde göra dina veckor i livet lite bättre än vad det såg ut som från början..
Jag kommer minnas dig.. 



Bebis-pojken är katten till vänster!!! 

Så nu har mamma bestämmt sig för att ta båda de kattungarna som jag har kvar..  Så underbart.. för nu kommer de alltid att vara tillsammans, och ha sällskap av varandra..  :)


Nä, nu ska jag kolla på film med min Älskade C.. Jag köpte "The Wrestler" i Ullared, så den ska vi kolla på!!


Må Så Väl!!!

Glömde ju nått viktigt....

Ja, just det.. jag glömde en sak i förra inlägget... jag ska bli GudMor!! :)

Och för att ingen ska kunna säga att jag fuskar.. så skriver jag här och nu att jag tror det är till en Pixie, alltså en liten flicka..  Om ni undrar vem det är som väntar.. ja, då får ni undra lite till.. Svaret kommer väl om 7-8 månader till er med.. *haha*

back...

Jag har drömmt om Nonna i 2 nätter i rad, vilket är väldigt underligt, för jag har inte träffat henne på jääääätte länge..
Men det var en sån där obehaglig känsla i drömmarna, även om drömmarna i sig inte var hemska..

Och nu har jag en sån otroligt längtan efter att få träffa henne igen.. bara tjöta och prata om väääldigt gamla minnen.. för en hel del sådana har vi ju ihop.. :)
Saknar henne väldigt mycket...   Längtar tills hennes skiva kommer ut... jag SKA ha den signerad denna gången.. min singel är ju inte det... :)

Jag önskar dig all lycka stjärnan!! Du är värd den!


Ok, ville egentligen inte skriva mera, men jag fick så lov kände jag...  Vet inte alls vad det är för känsla inom mig.. men jag är ledsen...  men jag har inget att vara ledsen för.. det är skumt som attan.. men jag har mina aningar..  Det brukar vara en viss person som är ledsen när jag känner såhär..  sk ringa igen tills denne svarar i sin tele..  h*n kanske vill prata, men vill inte ringa..


Vi skulle ju till Bamboo nu i veckan tänkte vi.. Jag, Fiona, Mickis mfl.. men nu har Fiona fått sitt schema och hon är itne ledig en enda kväll i veeckan... så det får bli en annan dag.. kanske nästa vecka..
Imorn drar jag till        !!!  Äntligen kan jag väl säga.. :) Ska köpaen drös med kläder till pojkarna.. de måste ha båda vanliga kläder, och "slit och släng" kläder till dagis..
Sen kommer ju hösten snart, så lite varmare kläder ska jag väl med köpa in tänkte jag..
Nä, nu ska jag fortsätta lyssna på Nonna musik, snart kommer Älskade C hem, och då är det film som gäller..

Må Så Väl!!

Tack Natta för din kommentar! :)

No More....!

Skriver inte mer förän ni lärt er kommentera..  Lite uppskattning när jag ändå bjuder in er i mitt privatliv... tycker jag..


Hyfs!

Jag vill ut och Dansa!!!

Ja, det vill jag faktiskt..
Bara gå ut för att dansa.. det var jkla länge sedan jag gjorde det.. men nu känner jag verkligen för det..
Så, om någon läser detta innan kl. 22.00 ikväll och vill dansa.. så RING mig!!!  Jag vill verkligen!!! ;)


Har blivit råtorsk på MJ musik..  sitter och lyssnar hela kvällarna, och lyssnar jag inte så kollar jag på hyllningen som gjordes med dansarna från Bounce på Sergels torg och Centralen i Sthlm.. och så gråter jag en skvätt till det.. :)
Ja, jag vet att jag är en mes.. men fatta vilken grej.. 12 börjar dansa och hela jävla folksamlingen följer med i dansen...  förstår ni vilket hyllning det är?! Helt otroligt!!!


Bebisarna växer som attan.. nu menar jag självklart Kattungarna..  :) Kallar dom för bebisar..
De lyssnar faktiskt på dett tom.. sådet är lite fräckt.. Ska lägga upp nya kort på dom snart så ni frå se hur de blivit stora..  eller ja, stora vet jag väl itne om de bliit.. men större iaf.. :)

Jag har faktiskt inte så mycket att skriva egentligen.. kände bara för att skriva lite...

Jo, en sak vill jag berätta..  jag mår sååååå jävla mycket bättre nu.. vet inte varför.. är bara glad Att jag mår bättre.. vet inte ens varför det var en neråt period.. men nu är den iaf över..
Känner mig stark och lycklig..   Och allt går mycket bättre på alla plan när man mår bra,,  jobbet, familjen vänner.. ja allt.. :)


Nä, nu ska jag fortsätta sjunga högt för min stackars familj som snart kommer springa härifrån som om vårt hus vore bombhotat.. :) Då vet ni.. det är bara jag som sjunger!! *haha*



Må Så Väl!!

I´m back.. for the moment!!

Jaa, nu har jag fått en tillsägelse från Mickis, om att jag inte bloggat tillräckligt mycket.. :)
Men som hon sa, så är väl inte hon den som ska säga något.. ;P  Men du mickis.. snart måste du uppdatera din, annars tar blogg.se bort den för dig iaf..  så skriiiiiv!!!

sitter och lyssnar på Michael Jackson - They don´t realy care about us. Jag gillade hans musik även när han fanns i livet, och kunde lyssna någon gång då och då..  Men sedan han gick bort nu så har jag faktiskt lyssnat nästan varje dag.. dessutom har jag tagit mig tiden att verkligen läsa in texterna och ta reda på vad det är hnvill få sagt i sina låtar..
Alla som bara hört musiken, men som inte lyssnat på texten borde göra det..  Vissa låtar är ju mer fyllda av budskap än andra..

* Heal The World
* They Don´t care about us
* We are the World
* Earthsong
* Man in the mirror
* Leave Me Alone
* Childhood

Bara för att nämna ett par av dom..
Sen såg jag nyss en vidoe som jagtyckte var så undebar.. det är en inspelning av en konsert han gjort..
Det jag tycker är så fantastiskt med denna är att man får se den omtänksamma Michael Jackson..
http://www.youtube.com/watch?v=ZZ-Y-7_1tG8&feature=channel

Många andra artister har istället knuffat ner, eller ignorerat fans som gjort dom sällskap på scen.. Men inte MJ, han håller i killen för glatta livet, samtidigt som han fortsätter showen för resterande fans..  Allt för att killen itne ska skada sig..
Finns en annan video också.. men hittar den inte just nu.. där är det en kvinna som rusar fram till honom och kramar honom..  Och han kramar tillbaka med värme, istället för att ens försöka knuffa undan eller ropa på vakter..
Visar inte det vilken kärleksfull människa han egentligen var??

Jag tycker faktiskt det..  Han tänkte ju aldrig på sigsjälv i första hand, utan på alla andras väl och ve..


Men men.. nog pratat om honom.. har ju redan skrivit ett inlägg tilöägnat honom.. :) även om jag hade kunnat fortsätta i månader..

Det händer inte så mycket här hemma..  Är orolig för svininfluensan, och att mina barn ska få den varje gång de måste gå utanför dörren här..
Och speciellt nu då, när det nyss varit Gothia och människor kommit från alla håll i världen hit..
Och så var det en fröken på pojkarnas dagis som idag hade gått hem, för att hon mådde väldigt dåligt.. så hon har varit på sahlgrenska och tagit prover-.... trevligt.. eller itne alls!!!

Jo, en sak har hänt.. en mycket tråkig sak...
Allt som händer i Iran.. fy, jag är inte insatt alls.. men vet att civila blir nedskjutna av polis och militär när de demonstrerar...
Mina pojkar har en förskole lärare som komemr från Iran... Hon hade åkt hem med sin familj under semestern.. och nu kommer hon inte hem.. hennes man eller hennes son är skaad och ligger på sjukhus i Iran.. och det är för all oroligheter som händer där nere.. vet inte mer vad som hänt, men jag så sorgsen..  För jag tycker så synd om dem.. Ho är en helt underbr människa, som bara hamnat i mitten av något skit hon inte förtjänar.. (skottlosningen)

Uscha, det gör ont i mig när jag tänker på det.. jag hoppas att hon och hennes familj kommer hem till sverige snart, välbehållna..


Ni som pratar med mig lite då och då har ju fått höra hur mycket jag vaknat upp när det gäller sveriges lagar och system vid en vårdnadstvist, numera..
Det är helt sjukt hur det fungerar.. och jag har länkat några gånger till Daddys blogg..
Det bästa med detta är att jag faktiskt fått vissa att vilja läsa mer.. och det faktum att bara lilla jag, fått folk att vilja kolla upp det och ta reda på att sanningen inte är så vacker som vi velat inbilla oss.. det är helt underbart..  att jag har kunnat få folk att öppna ögonen och fått dem att vilja ändra på hur det fungerar..
Det får en att inse hur lite varje människa egentligen behöver göra, om alla bara stod enade och kämpade för samma sak..

Om alla krävde rättvisa förhandlingar, förundersökningar och allt det där.. så skulle det bli det också..  systemet kan inte gå emot hela resten av folket i ett land.. 
Men man måste göra allt tillsammans.. enade.. 
Man kan inte sitta på sin röv och förvänta sig att alla andra ska göra saker och ting åt en hela tiden..  då blir det ju inget gjort.. en kan inte kämpa för 10...
Men om 10 kämpar för 1 så vinner de 10...  Nu är ju allt relativt när det gäller siffror, men jag hoppas ni förstår vad jag menar iaf...



Nu till något helt annat...
Jag har bestämmt mig nu.. nu ska jag gå ner i vikt till min normala vikt som jag ska ha...
Nu fanimej ska det hända saker och ting här..  Har kommit fram till att mycket av min sorg jag känner kommer från att jag är rätt så missnöjd med min nuvarande vikt.. om jag kommer tillbaka till det jag en gång var.. som jag ska vara.. så kommer jag må mycket bättre tror jag..
Sen finns det väl anda saker runt omkring som får en att må lite piss ibland.. men vi tar en sak i taget och ändrar på det, så kommer det andra kanske med av bara farten sedan.. :)


Nä, nu ska jag ta och vara lite social med min älskade C..
HA det så bra gott folk!!


Må Väl!!!

Updaterar er lite..

Jaha, idag har jag vartit hemma med Lilla S... han var väldigt trött och hängig imorse när vi skulle lämna dom på dagis, så jag tog honom och gick hem igen..
Sen drog vi vidare jag och Lilla S.. gick till Kära M och hälsade på henne och hennes busfrön.. :)
Pojkarna fick busa lite och springa av sig en del.. tills det var dags för att luncha med Älskade C..

För övrigt då??
hmm..  Granne M har åkt hem..  tycker det är skit tråkigt, men är lite besviken faktiskt på honom..
Han lovade i helgen att komma och säg "hejdå" om han skulle åka på Tisdag (igår).. när han inte kom i helgen så trodde vi att han stannade längre..
Men idag när svärmor kom förbi så sa hon att han hade åkt..  blev väldigt ledsen...


Ja, svärmor hämtade B från dagis idag..
Så åkte de iväg för att fiska lite krabbor...  Väldigt kul.. tycker det är så kul att hon hittar på så roliga saker med pojkarna..
För hon blir ju verkligen den här farmorn som alla barn vill ha.. hon som bjuder på glass och går på museum, fiskar krabbor, åker och badar.. ja allt möjligt som de hittar på.. bara som den enkla saken att gå i skogen med barnen.. det gör ju varken jag eller Älskade C, för vi orkar inte, eller för att vi inte har tiden att lägga på det.. -Tyvärr-
Men det har ju hon.. så bra.. :)

Hon hämtade båda pojkarna i måndags på dagis med, för då skulle de till sjöfarsmuseet.. men turen var inte med dom.. så museet var stängt..  "öppet alla dagar under sommaren, utom på måndagar".. så hade det stått på dörren.. ungefär.. så de gick runt i majorna och åt glass och bara hade trevligt.. Lilla S hade sovit unde hela tiden.. :)


Nä, så hittills i veckan har det inte hänt så väldans mycket faktiskt..
Jo på jobbet har det ju hänt ite saker..
Min arbetskamrat fyllde 40 i Tisdags så vi firade honom med bullar och dricka/kaffe...
Vi på området hade lagt ihop till en Jägermeitzer (stavning?) till honom, och den blev han glad för.. :)  Det var riktigt trevligt faktiskt..

Imorgon ska jag till jobbet igen.. för Älskade C tar ut semester för att vara hemma med fjärtungen..
Ska visa min kära chef lite saker.. :)

Nä, nu ska jag och Kära M ta våra små ohängda och bege oss ner till Opal för att köpa lite gott till kvällen..
Får väl se om jag går in på Willys eller godis affären... :) Willys, då blir det melon.. annars ka väl vem som helst räkna ut vad det blir.. .:)

Ska se om jag kan få med Fiona hem sen också.. så vi kan spela lite kort eller nått annat roligt.. :)


Jaja, må så väl gott folk!!

Hmm.. hus.. det låter bra det.. eller?  *Hysch, säg inget.. *

Helgen Hittills

Ja, som ni kanske vet så var jag LEDIG Onsdag-Fredag..  Såå skönt..
Det verkligen välbehövt kan jag säga.. och jag har faktiskt inte gjort många knop när jag varit hemma..
Har inte städat, inte tvättat, inte gjort planer för något alls..

Bara sovit ut på morgonen, ätit lunch med Älskade C och njutit av att inte ha några som helst krav på mig.. fan va skönt det varit..
Men jag önskar att Älskade C kunnat varit hemma med mig.. jag saknade hans sällskap väldans faktiskt.. Men men, vi får väl ta det nästa år.. när vi kan ha semester ihop, tillsammans med barnen dessutom..
Då kan man åka ner till havt och bada, åka iväg till borås djurpark, kanske en sväng till Orsa.. ja en massa saker som man ska göra på en semester.. njuta, ha roligt och träffa folk man inte träffar så ofta annars..


Så helgen hittils då.. I Fredags så gick jag hem till FIona på kvällen. Så satt vi där och tjötade lite och drack..
Trevligt.. alla gick vid 1 tiden.. förutom Wickan och jag.. vi satt och tjötade med Fiona tills klockan blev 3 på morgonen..
Om allt mellan himmel och jord...
Riktigt trevligt..
Sen var det ju dags att gå hem då.. och av någon anledninga hade hela jäkla himmlen öppnat sig och släppt ut niagarafallet över just frölunda/tynnered...
Mina skor är i vanliga fall bruna, men de var svarta när jag kom hem.. mina byxor var så mörka så det gick knappt att avgöra vilken färg de har egentligen...
Var inte torr på en enda del av kroppen.. och då hade jag ändå paraply när vi gick..
Wickan hade regnjacka, men var lika torr han .  Sen fanns det ju sånna vattenpölar så det var löjligt ute.. och man misade ju itne en enda på vägen hem...  hade likagärna kunnat hoppa i dom och rullat mig i gräset innan jag gick in.. hade varit lika torr då ungefär....

Jaja, trevligt hade vi iaf...

I går, Lördag, så kom Kära M hit..
Vi satt och tjötade lite och pojkarna lekte.. Vi skulle ha spelat lite spel och varit lite mer sociala.. men med tre pojkar som slåss och bråkar med varandra hela tiden, och de två minsta som tycker det är roligt att öva in höga C ordentligt.. nja.. då är det väl inte det lättaste.. tyvärr..
Försökte tysta dem med lite glas... det gick inte..  då testade vi med ostbågar.. det gick itne det heller..
Till slut tröttnade jag på mina pojkars bus, och tänkte att hennes lillaS kanske också lugnar ner sig när mina hetstroll somnat..  men det lyckades inte.. :)
B kom upp varannan minut och Hennes Lilla S ville busa mera.. :)
Jäkla fjärt ungar är vad dom är allihopa.. 

Idag vet jag itne alls vad som händer... funderar på att ringa skånign och koll om han är hemma.. och i så fall kanske bjuda över honom och äta lite frukost..
Det var väldigt länge sedan nämligen som han kom över på frukost..

För er som itne vet det då, så varje helg för något år sedan så brukade skåning komma över till oss på lördags morgonen, så åt vi nybakade frallor allihopa.. väldigt trevligt.
Men det gör vi inte varje helg längre.. eftesom att han håller på med planeringen av sitt husbygge i bollebygd.. (tror jag det är). Så han sover på landet.. (i ett litet hus brevid sin framtida trädgård.)

Men annars kan man ju faktiskt ringa till Fiona och granne M och be dom komma över och äta frukost med dom..
Det är väldigt tråkigt att granne M åker hem snart..  Han ska flytta till Thailand, och har inte planer  på att komma tillbaka förän om några år...
Väldigt tråkigt, men jag skulle inte vilja att han stannade för den sakens skull.. för han är faktiskt gladare där nere än vad han är någon annanstans.. han har hittat kärleken, och blivit pappa åt en liten flicka samtidigit..
Så jag är väldigt glad för hans skull!  Och det är ju inte så svårt att hålla kontakten i dagens läge.. :) mail, skype, telefoni och jag vet inte allt..så det har man ju alltid..

Men det har varit väldigt kul att se honom nu när han varit hemma igen..
Det bästa har ju faktiskt varit när vi pratade, och han berättade själv hur mycket bättre han mådde, och hur lyckli han är med henne i thailand..


Nä, nu ska jag spela lite sims innan det är dags att äta lite frukost.. spelar tills älskade c vaknar sen äter vi tillsammans.. :)


Må Så Väl!!

Kattungarna.. igen...

Nu är den gråa kattungen också tingad.. iaf till 90*% säkerhet..,
Så nu kan ni inte tinga den lilla söta. :)

Däremot så haren kompis fått kattungar, så är ni sugna, så kanske det finns en eller 2 i den kullen...


Skriver mer sedan istället!!!

Må Väl

Kattungar

Ja, jag tänkte ju hämta dessa stakars katter från topas gatan.. men så blev jag "dålig" och det blev tyvärr inte av, så jag kunde inte rädda de små liven... 

Men i Tisdags ringde Nudlan till mig..
Hon berättade:
"Robbans mamma var ute och gick. Hon hörde hur det pep från under en friggebod (tror jag det var). Kollade där och fnn en kartong som var igentejpad. Inuti kartongen fanns tre kattungar..
Hon kunde inte behålla dom själv, eftersom att hon har 8 katter sedan innan, och Robban och Bex´s hundar är inte kattvänliga.. inte min heller, kan du ta kattungarna tror du??
"

Självklart tog jag dessa små liven. :)

De springer numera runt på balkongen här hemma och busar..
De kan komma in om de vill, men de tycker att den stora gråa katten är lite läskig.. (Shhiva)
en stora Svarta är lite läskig med, men inte så läskig som den andra...

Tiili, vår svartakatt, har utnämnt sigsjälv till surrugatmamma till dessa små liven.. hon går ut med jäma mellanrum och kollar så de äter och tvättar dom.
Så söt och duktig hon är.. Trodde faktiskt att Shhiva skulle ta den rollen, men hon är faktiskt rädd för bebisarna...  *haha*

Nä, vill ni se bebisarna??
Klart ni vill.. här kommer lite bilder på de små liven..


Här ser vi Liv (grå) och Villemo (svart / vit). Villemo hette från början Sol, men min mamma som har adopterat hene och hanen har döpt om dem. De heter nu Villemo och Dominiq. Efter Sagan om Isfolket.

Här har vi lilla Dominiq, ovan alltså...  Under är Villemo igen.. hon är ju så söt.. min favorit.. :)



Nedan, Liv smiter från kameran..





Ovan.. denna bilden är ju hur fin som helst tycker jag... Dominiq och Villemo!





Så Nudlan, nu fick du lite kort på de små liven...  :)
Den som ni kallade för "spott och fräs" är numera den mest tama av dessa, och den som är lugnast..
Liv (grå) är än så länge den som är värst med fräsandet.. harmlös, men tror att hon är sååå farlig när hon fräser.. *haha* sötnöt.. :)

Slänger in lite bilder på mina med..






Hittade 2 kort till på bebisarna också.. :)






Så.. nu har ni alla fått "ååhh"-at er tillräckligt äver sötnosarna... :)

Tillbaka om en stund, men då blir det bilder på mina pojkar.

Må Så Väl Gott Folk!!


By the way, den gråa katten söker ett hem... de som skulle ha henne, hittade sin egna bortsprugna katt igen.. och upptäckte att hon skulle få bebisar.. idag.. :)  så hör ni nått så säg till..

R.I.P. Michael Jackson

Jag har inte skrivit om det tidigare, för det gör alla andra.. både privat personer och alla tidningar världen över..
Michael Jackson!

Men nu kan jag faktiskt hålla mig längre...
Jag blir så äcklad av alla tidningars löpsedlar som varje dag handlar om Michael Jackson, och de försöker fortfarande gräva fram ytterligare skandaler om denne stackars man..

Nu har strålkastarna riktas mot hans efterlevande.. Denna dotter som är 11 år kommer nu vara alla papparazzis nya mjölkkossa...
Undra om de fattar någonstans i huvudet vad de gör med människor??

Hur många tror på riktigt att Michael hade genomgått alla de operationerna han gjort, om INTE alla medier jagat honom världen över??
Hur mågna tror att han kunant leva friskt och lyckligt idag om alla låtit honom vara den man han ville, tillsammans med sina barn??


Och Ärligt talat.. dessa jävla skandaler om honom, där man påstår att han ska vara en pedofil.. nu får ni väl ge er...
En man som honom, med alla de pengar han hade, hade nog varit en av de första de hade velat fälla, OM det funnits bevis eller en minsta sanningen i berättelserna...

Vissa tror att han betalde sig ur den första för att slippa åtal.. det tror inte jag..
Jag tror att man som oskyldig blir så rädd när man får en sådan anklagelse, att man försöker få det överstökat så snabbt som möjligt... Och vi vet ju alla hur han var med pengar.. kolla bara på alla dokumentärer där han stängde ner hela gallerior för att han ville handla "lite"..
Så därför fick de "stackars offren" så mycket pengar.. Han visste ju inte vad pengarna han hade var värda.. Han visste inte vilken rikedom han ägde!

Jag kan ärligt säga att hade mina barn fallit offer för en förövare på det viset.. hade jag ALDRIG nöjt mig med pengar..
Jag hade nog sett till att denne suttit sitt straff ordentligt.. och så känner nog iaf 99% av alla föräldrar.
Det finns inga pengar i världen som kan rätta till något sådant..

Och andra gången, ja då blev han ju faktiskt friad.. för att det faktiskt inte fanns bevis, och "offrets" historia gick inte ihop..
Dessutom var vittnet/vittnena personal som blivit avskedade av Michael..  om jag inte missminner mig så avskedades en kvinna för att ha stulit från honom, och därefter vittnade hon friskt om hur han "förgrep" sig på stackars bar...

Att han faktiskt byggt skolor, skänkt bort el hel förmögenhet till svältande barn är det ingen som talar om..
Hade alla pengar han skänkt, verkligen gått oavkortat till barnen, så hade inte många av dom svultit fortfarande..

Sen har vi ju faktiskt själva Neverland..  Han lät inte bygga det endast för sin egen barnslighets skull.. han handikapps anpassade ALLT, och bjöd in barn från olika sjukhus, så att alla barn skulle få en möjlighet att uppleva ett tivoli.
Allt han gjorde gick ut på att han ville ha fred på jorden och att vi andra skulle tänka oss för vad vi gjorde, så det inte påverkade barnen på ett negativt sätt..
Tänk om politikerna brann lika mycket för barnen och jorden som han gjorde...  Tror ni vi hade haft alla krig och jävulskap i världen???
Knappast...   Nej, jag tror inte han var en Gud, men han var en man med ambitioner, med engagemang.. men kärlek så det räckte till hela världen..
Ja, han var barnslig, men jag tror att om vi alla behöll barnet inom oss en stund in i vuxen livet, kanske vi skulle njuta av livet lite mer.. Vi skulle se saker och ting på ett annat vis.. vi skulle se lösningarna istället för problemen..
Vi skulle behandla varandra som människor..  För som jag sagt och skrivit tidigare..

Barn ser inte färgen på din hud, Barnen ser inte din sexuella läggning, Barnen ser inte din religion..  För dom SKITER i det..  Alla är Människor!!

Nej, världen har inte bara förlorat ett musikaliskt geni..
Världen har även förlorat en lärare...
Lärare i männskilghet, Lärare i Kärlek!

Tänk att en männsika som är så fylld av kärlek, får utstå så mycet hat och vidrigheter.. i decennier.. Hur länge hade du stått upp om hatet var riktiat mot dig???

Jag kan erkänna att jag hade inte ens klarat ett år som han levde.. Han var stark som klarade så länge som han faktiskt gjorde!!!
Men till slut tog vi honom, vi tog honom med vår avundsjuka, vårt hat och våra fördommar.. Han var för bra för världen..
Vi har berövat 3 barn på deras pappa. för att vi inte kunde stå ut med hur bra han lyckades.. Vi kunde inte stå ut med all den kärlek han ville få ut..

Vi borde vara nöjda nu tycker man, men icke.. nu ska vi som sagt ge oss på de kvarlevande.. Det vore ju dumt om de fick lite lugn och ro nu när de sörjer...


Sen blir jag s förbannad på en kvinna ui USA..
Det skrevs om henne tidigare i år.. hon födde åttlingar..
Nu kommer hon ut i ressen och säger att Michael försökt köpa hennes barn... Men vem fan är dum nog att gå på den då?? Hade det varit sant hade det stått i tidningar redan när han fanns i livet.. men nej, det är först nu det kommer ut.. för nu finns han inte kvar och kan inte försvara sig....  JÄVLA GAMAR!!!!

Jo, jag tror att han skänkt henne pengar, och att han gett barnen presenter.. men att han ville köpa dom?? Nej..
Vi får heller inte glömma att den kvinnan faktiskt hade mentala problem, som hon blev utredd av socialen för..  (Om man ska tro tidningarna) Och att även hennes egen mamma inte ville hjälpa henne med barnen, för att hon tyckte dottern var helt kocko...

Men men.. varför inte såga honom lite mer,... ?!




Vila I Frid "King of Pop"

You Will Always Be Rememberd For All The God Things You´ve Done!
You Are A Legend!

Lite sisådär..

Jaha, måndag igen då..
Har jobbat idag.. fy vilken luft att jobba i... det är ju så kvavt att man knappt kan andas..
Sitter hemma nu och väntar på att åskan ska komma.. det har jag iofs väntat på hela dagen, så det laddar ur luften lite.. skulle vara skönt.. får väl hoppas att den kommer inatt..
Det är ju så mysigt att sova när det regnar och åskar.. :)

Sen finns vissa människor som jag absolut inte gillar..
för tillfället är det specifikt en.. och denne vet jag inte om h*n är dum eller tror att jag är det..
Man beteer sig inte så, och tror sig kunna bli en kompis till mig sedan...
Skulle vilja säga ett och annat till denne.. men vi får väl se.. det kan såra en annan person som faktiskt betyder mycket för mig.. så vi får väl se.. men säger h*n något mer, eller beteer sig dumt igen.. ja, då jävlar ska h*n få se!!!


Sen finns det en till person, som jag vanligtvis inte har mycket till övers för.. men det betyder inte att jag kan ogilla denne helt.. jag känner ju faktiskt inte henne så bra..
Men nu har hon iaf blivit grundlurad av sin pojkvän och jag tycker så synd om henne..  Han har inte sagt hela sanningen för henne, och lurar henne in i ett förhållande som hon kanske skulle tänka annorlunda om, om hon visste sanningen..

Hoppas att hon snart får veta sanningen.. Ingen förtjänar att bli så lurad som hon troligen blivit!


Jaha.. sen då?? känns som om detta blir ett inlägg om bara personer jag tycker illa om... :)
Skumt.. speciellt med tanke på att det inte är så många människor i världen som jag faktiskt tycker illa om..


Jag kan väl berätta då att jag mår betydligt mycket bättre nu.. SKÖNT!!!
Är inte lika trött, iaf inte kroppsligt.. trött är jag väl, men det beror på värmen nu,och inget annat..
Jag är inte lika vresig längre, och jag tänker ett steg längre.. försöker fortfrande lära mig hur man säer nej till nära och kära som ber om hjälp och om tjänster..
Vissa vill jag inte säga nej till, för att jag vet att tjänsten kommer tillbaka, eller för att tjänsten faktiskt är något jag tycker är kul.. :)
Men alla de andra försöker jag säga nej till...  Den första som fick känna på det var min stackars mamma.. hon ville dra med mig ut på avenyn i helgen som var..
Hon fyllde nämligen år, och min kusin från sthlm var här.. så de skulle ut och göra stan osäker.. men jag kände verkligen att det inte gick.. jag klarade inte mer.. som tur är så har jag en förstående mamma, så efter att jag förklarat för henne så säger hon bara: "Ok, bra att du själv upptäckt hur dåligt du mår.. det har jag sett länge, men du måste ju upptäcka det själv för att kunna göra något åt det!"

Så då var den saken biff.. Så förlåt mamma, men du ve ju hur jag mådde..
Och dessutom bjöd vi dig på tårta som Älskade C bakade just för dig... :) Tror du förlåtit mig.. *blink blink*


En annan sak som häånder runt mig nu, men som egentligen inte är min buissness är grannen..
Han har fått nog på sin tillvaro och bestämmt sig för att ta uppkriget helt öppet!
Han och "Daddy" har liknande historier, de har råkat ut för något fruktansvärt.. men eftersom att historien inte äe min, utan deras så tycker jag ni ska läsa deras egna ord om det.
Daddys kan man läsa om HÄR!
Och Grannen Christers berättelse finns att läsa under kommentarerna till Daddys inlägg: "Ibland säger tystnad mer än ord"

Läs igenom så mycket ni orkar och kan...  Det handlar om en verkligehet man itne får läsa om i tidningarna, inte får höra talas om av politikerna..
Det är en hemlighet som sverige bär på.. en smutsig hemlighet.. Och smutsiga hemligheter ska man ju dölja.. eller hur???

Det mest vidirga med det hela är att polis, åklagare, socialen, familjerätt osv osv gör detta varje dag.. utan att tänka.. utan att känna skuld för att de förstört livet för stackars oskyldiga barn!
Det är vidrigt!! Att detta ska vara tillåtet i ett land som påstår sig följa FN´´s barnkonvention är helt vrickat.. jag saknar ord.. och nu har jag blivit så upprörd av att skriva om deet.. så nu ska jag ta och lugna ner mig lite tillsammans med Älskade C!


Må Väl!

Some update!

Ja, nu var det ett litet tag sedan jag faktiskt skrev någoty som var värt tt äsa..
Kan väl avslöja att jag inte varit helt hundra.. mått lite dåligt och kännt att allt hänger över mig... men det börjaqr lugna ner sig faktiskt..  måste bara lära mig att inte ta på mig för mycket.


Fy fan va varmt det varit i veckan, har knappt orkar jobba faktiskt..  i trapporna har det varit så varmt att man knappt kunnat andas... skönt för alla er som varit lediga dock, men för oss stackare som jobbat och som dessutom inte har någon semester denna rekord varma sommaren, så är det tortyr...
Menjag kan väl glädjas för er skull en smula då.. :)

Ja, så var det lördagen...
Shit pommes...
Min alkohol förtäring, eller rättare... brist på alkohol förtäring är rätt så kännt i vår umgängeskrets..
I lördags ändrade jag väl den ordentligt..
Vi började med att dricka 2 öl/cider var jag och Älskade C.. så kom Wickan och Bullen och det blev liiite mer..
Sen började folk ramla in allt eftersom och då var det ju dags för öl spelet... så klart... vilket slutade med att 8 av mina 10 cider tog slut innan kvällen börjat....
En mycket mindre nykter Shhiva fanns här hemma.. fy, men kul hade jag iaf.. :)
Sen var det dags att gå till ängen och grilla lite,.. men eftersom att alla tyckte det var en bra id´´e att glömma hälften av sakerna fick jag och Kära M gå tillbaka hem och hämta saker..
Och inte bara en gång.. utan TRE gånger gick jag tillbaka.. så en enda korv fick jag i mig.. resten försvann ner i någon annans mage.. jag har väl mina misstankar om vem som snodde dom.. :) tur för denne att det är en av mina bästa vänner...  ;)

Sen spelade folket lite kubb men jag och mickis gic till Bosse och hälsade på lite...
Sen var det väl äntligen dags för att åka in till stan...
Vi började på Babar...  hur länge vi var där har jag inte en aning om... men hon som satt vid "blck jack" bordet var mycket trevlig.. :) en hundmänniska.. så ni kan väl gissa vad vi pratade om... :)
Dessutom hade vi en hundmänniska med oss också.. en tjej som var granne med Älskade Csom barn.. det var kul att de fick träffas igen, för de hade itne setts på 10 år..
trevlig var hon med så det var plus i kanten... tills killnad fån vissa andra...

En person skönk (om möjligt) ännu mer i mina ögon..hade lovat alla att ge henne en chans när hon är nykter, eftersom att jag tycker hon är sopren innanför pannbenet när hon är full...
Men jag kan väl säga att den chansen sumpade hon rätt så friskt när hon försökte trycka upp sina tuttar i ansiktet på ÄlskadeC hela kvällen.. tyckte dock det var roligt att hon blev dissad.. men fortfarande så beteer man  sig inte på det viset..
har en del ord som passar på denna människan, men de tänker jag inte skriva ut här.. så lågt sjunker jag inte.. men trevlig kommer jag ju knappast vara...
Hon stötte desstom på PowerR också, och på wickan.. hon kammade hem.... NOLL!!!!  "I wounder why??"

Nä, sen var det vidare till Valand.. dä jag äntligen fick vicka på rumpan lite... dansade tillochmed med min älskling, även om han itne ville röra sig med rytmen.. :)
Nä jag tycker faktiskt det var riktigt trevligt.. Tack till alla er som kom och gjorde kvällen till det den blev!!

Söndagen var dock en dag jag hade velat radera ur mitt liv..
Om jag hade hoppat fr¨ån balkongen och överlevt hade jag väl mått bättre än vad jag gjorde som bakfull...
Fy... nä, nu vet jag iaf varför jag dricker så ofta som jag faktiskt gör... 
Nä, nu är deet nyktert i 5 år... minst framöver-..


Ja, vad mer har hänt då???

Jo, idag fick jag pratat med en vän som jag inte pratat med på 8 år... fan va kul det var.
Hittade honom av en slump på FB, så skickade jag ett medelande där.. och idag ringde han upp...  riktigt kul.. ska se om han kan komma hit någon dag en helg, så man får träffas igen.. 
Han är ju också  en gammal vän till Älskade C och min kära mamma..  så det hade ju varit skitkiul om han fick tid över att komma hit...

Ja, min mamma ja.. hon fyller år imorn..
Älskade C ska baka lite tårta till henne, och om min syster kommer hit ikväll så ska vi baka lite..
Annas får tanten nöjja sig med tårta.. :)
Senare på kvällen så ska mamma och kusinen U, ut på stan och göra den osäker.. mamma frågade om jag ville följa med.. jag hade gärna velat, men jag måste ta det lugnt nu.. måste varva ner och faktiskt ha LEDIGT!  Älskade Mamma förstår som tur är..
Får se, kanske följer med dom senare när de ska till Hydan, fast jag dricker vatten medans de halsar vin... :)


Ni Måste Se Denna!!!



Var på bio med B igår.
Vikollade på Ice Age 3. Riktigt kul. dessutom var det inte vanlig film, utan i 3D.. det var häftigt.
B tycket det var jätte roligt... och när jag senare frågade honom vad som var bäst med hela kvällen svarade han:
 "Att vara själv med dig Mamma!" Min Älskade Lilla Son..


Nä, nu har ni fått lite att läsa iaf..

Må Så Väl Mina Vänner!!!
RSS 2.0