lite bättre!!

Så, nu mår jag en väldans massa bättre än när jag skrev det förra inlägget..
Lilla S blev ju väldigt lämpligt lite förkyld förra veckan, så jag fick vara hemma md honom.. Skönt faktiskt..  Det behövdes.

Jaha, i lördags var det första gånbgen på 6 år som jag och *Älskade *C var ute tillsammans och faktiskt festade på riktigt..
Väldigt trevligt hade vi. det kom en del folk hit först, så spelade vi ölspelet, och tjötade lite.. sen var det ut på gräsmattan för att grilla en sväng.. fast så mycket grill blev det inte för min del..  hade ju glömt vissa saker hemma som jag fick lov att gå och hämta, och till slut när jag väl fick stanna kvar på ängen med resten av folket, ja då var korvarna slut.. men en fick jag iaf.. :)

Sen bar det av in till stan.. och där hade vi också väldigt kul.. men jag orkar faktiskt inte sitta och beskriva vad vi gjorde.. det gör jag väl en annan gång tror jag..

Ha det så bra mina vänner!!

på väg in i väggen??

Ibland är jag expert på att ta på mig för mycket saker..
Folk ringer mig och frågar saker och ting och jag känner att jag måste vara den som ser till att saker och ting sker...
För första gången i mitt liv har jag nu känt och insett att det inte fungerar i längden.. jag blir knäpp och allt "stänger av".. det är då mitt dåliga humör kommer fram.. det är då jag inte orkar göra något alls.. det är då hemmet ser ut som ett bombnedslag..

Jag orkar inte helt enkelt.. om ni bara visste hur jobbigt det är att erkänna detta..
Fy faan...

Sitter nu hemma med en sjuk Lilla S, och det enda jag kan tänka på är:
* att jag måste gå och köpa skruvar och plugg så Bosse får tillbaka sin borr,
* jag måste ta ut pengar så jag kan betala igen Micke,
* jag låter trappor stå på jobbet så på måndag blir det tyngre jobb.. 
* Disken växer och jag orkar inte ta den.. trotts diskmaskin.. 
* Orkar inte tvätta heller, fast jag har tvättmaskin hemma..
* Bör gå in till grannen och berätta hur det ligger till med tvättmaskinen han kanske vill köpa..

Orkar och vill inget alls.. det här är skitjobbigt.. Jag har aldrig känt såhär förr.. och vill aldrig må såhär igen..

Fan.. nä, nu ska jag klä på mig och ta en promenad med Lilla S. För DET orkar jag iaf!!

MidsommarAfton!

Hoppas ni alla hade en riktigt glad och mysig Midsommarafton.

Det hade vi.. :)
Vi började dagen kl.08:00  då städade vi hela hemmet från golv till tak, och såg till att allt skulle vara fint tills allt folk skulle komma..
Vid 13.00 tiden så ringde Fiona oh berättade att Älskade C´s yngsta bror stod på frölunda torg och väntade på oss.. så det var bara till att sticka dit och hämta upp honom och hans kompis.. 

2 timmar senare ringer de andra bröderna och säger att de är på väg.. Så jag och Fiona åker och hämtar även dom.
Väl hemma igen är det MAT... :)  Alla var rätt så hungirga och maten satt gott..
Vi blev en hel del människor som skulle få plats här hemma, men det gick tillslut.. :)

Efter maten så spelade alla som drack, öl spelet.. och Älskade C´s bröder gick väl inte som vinnarna ut ur det... *haha* En del var rätt så fulla när de åkte vidare sen på kvällen.. Men fan va kul vi hade..  Vi skrattade så vi tjiknade och fick magknip.. 

B och Lilla S hittade sina favoriter bland de nya farbröderna..  Och alla farbröderna var helt underbara med pojkarna med..  Jag orkar inte ens skriva ner allt, men riktigt trevlig och kul var det iaf. :)

De som kom var:
* Fiona
* Micke
* Junior (Älskade C´s äldsta lille bror)
* Joel  (Älskade C´s yngsta bror)
* Jonny (Älskade C´s bonus bror)
* Jimmy (Junior och Joels äldre bror)
* Daniel (Joels kompis)
* Zato (Fionas kompis)

Ja, som ni ser så var det bara Älskade C´s familj.. :)  Min familj var inte med, men ändå blev det en hel drös med folk.. :)
Alla kommer vara med nästa vecka också, och då är det fest!
Då fyller ju Älskade C år och det ska vi fira.. sen ska vi fira för att vi lyckats skaffa barnvakt!!! :)

Om alla som är tillfrågade kommer nästa vecka så blir vi 23 personer..  Så det ska bli jävligt kul, får hoppas på fint väder bara, så vi slipper trycka in alla dessa människor i en lägenhet..


Snart åker Micke tillbaka till Thailand.. han håller på att sälja av alla sina saker nu..  Vi ska dit senare, för idag ska de flytta ut alla sakerna ur lägenheten, så vi ska dit och hämta köksfläkten, och kökslampan..

Dessutom ska jag se om jag får tag på en bil idag, eftersom att jag ska åka och kolla på en kökssoffa...  och troligen också köpa den.. hittade äntligen en på blocket som INTE kostade enhalv förmögenhet.
Måste bara hitta någon som har en bil där skiten går in i.. men men.. det blir ett senare problem... ska kolla med Wickan om han har en bil, eller kanske hans far.. :)

Nä, nu orkar jag faktiskt inte skriva mera...
Ska ta och göra lite frukost till mina 3 pojkar, så vi kan äta och mysa tillsammans..

Må Så väl mina vänner!!

Nattinatti!

Ja, ska väl gå och lägga mig snart.. men tänkte skriva ett litet inlägg innan dess.. jag är ju så fruktansvärt aktiv här inne numera.. :)

Måste berätta om en sååå söt sak som hände idag..

Vi var på avslutningsfest på förskolan, alla barnen dansade, sjöng och efteråt så var det fika..
Hur mysigt som helst.. men för en mamma och en pappa som jobbat hårt hela dagen med diverse fysiska arbeten så var detta det sista..
Fy vad vi var trötta när vi äntligen kom hem sedan med barnen..

De var jätte söta och duktiga och kort kommer så snart jag orkat ta fram sladden till Älskade C´s telefon..
Iaf, när vi kom hem så sa jag till pojkarna att de sulle gå in på rummet och leka, för snart var det film och läggdags..
Själv ville jag bara ta det lugnt innan jag skulle lägga barnen, så jag la mig på soiffan för att kolla på tv..
Då kommer Lilla S in i V-rummet med lite leksaker.. så jag sa till honom att ta in dom på rummet igen, för mamma är trött..
Så gick han in i rummet med leksakerna.. men så kommer han tillbaka och ropar: "Mamma, Mamma.. Tacktack!"
Då kollar jag upp på honom, och där står min underbara, 1 åriga son med mitt täcke i handen.. då har han hämtat det från min och Älskade C´s säng för att jag var trött..

Mitt hjärta smälte där.. Så underbara pojkar jag har.. :) Så då fick de mysa med mig i soffan en stund istället för att leka.. sen var det natten för mina små prinsar..
Och nu sen Älskade C köpte en rullgardin så somnar de sååå mycket lättare.. 

Blir tårögd nu bara jag tänker på mina pojkar.. De absolut bästa dom finns!!
Får väl låtsas som om det är för att jag är trött...  ;)



Nu ska jag göra gubben min, sällskap i sängen och mysa innan man somnar för natten..


Må Så Väl Gott Folk!!

Och Tack alla för kommentarerna!! Blev verkligen jääätte glad när jag loggade in idag!! :)

Vishetsord från Kära M!

"En vän är den som knackar på din dörr, när alla andra vänt sig bort."


"Everyday i wonder why he saw me, when a thousand girl saw him."


"when my son asks me who my first love was. I don´t want to pull out the photoalbum, I want to  able to point across the room at his dad and tell him: there he is!"


Hon är duktig med ord min vän!

Some Shit!!

God Morgon gott folk!!!

Söndag idag då... trött som attan.. nu när det är så ljust så sover man inte så bra som man skulle behöva, och det känns vill jag säga..
Fy attan vad trött man blir om man inte får sin djupsömn ordentligt..

Ska börja ta järntabletter, får se om det kan bli bättre men det. Hoppas så iaf..


Finn en halvmiljon saker här hemma som jag skulle behöva ta itu med, men har verkligen inte orken till det... väldigt jobbigt, jag har alltid haft ork att ta hand om mitt hem iaf, men den orken är som bortblåst nu också..
Ska väl börja med järntabletterna idag och se under veckan om det blir bättre..


Annars då.. hmm.. jo igår var jag och Kära M på promenad med våra pojkar.. hennes dotter var hos sin farfar så hon var tyvärr inte med..
Gick till opal för att köpa lite godis, sen tog vi en liten omväg på vägen hem...  Gah, va arg jag kan bli på vissa människor.. men jag skötte mig.. sa inte ett ljud.. inte ett ont ord..  riktigt stolt över mig själv över det faktiskt...

Skulle vilja skriva ut allt som hänt, för jag är verkligen arg på vissa människor, men det gör mig till en lika lågt stående varelse som de är..  Och den vinsten ska de fanimej inte få...

Härligt iaf att han inte ens sa "hej" till mig igår när jag kom dit, och det att han såg väääldigt besvärad ut över att jag var där var en vsnt bara det... sen när saken var avklarad såg han om möjligt ännu mer förbannad ut, hade gett en miljon för att veta vad han tänkte just där och då..


För övrigt händer inte så mycket.. min kära mamma åkte "hem" idag.. hon ska vara där i en vecka, så hon är inte med på midsommar.. välkdigt tråkigt, men jag förstår henne.
Min syster S är i sthlm, och kommer åka med våran moster "hem" hon med, sen tillbaka till sthlm och sen hit igen...
Så av min familj är det "endast" syster N och syster Greta som är i närheten just nu.. känns tråkigt, men men..

Så kommer Midsommar snart..
Vi är inte helt hundra på vad vi ska hitta på..  kanske grilla i slottskogen och spela lite kubb, och om det regnar så äter vi gott hemma och bara sitter och tjötar antar jag..
Har bjudit Älskade C´s alla bröder med, så vi hoppas att de har möjlighet att komma.. även om det blev väldigt kort varsel..  skickade nämligen messet till dom igår, så vi får väl se vad som händer..  Sen är det väl lite svårt för dom också, eftersom att 2 av dom bor en bra bit ärifrån, så vi får väl se om vi kanske kan lösa sängplatser för enkelhetens skull.. om det nu blir så vill säga..


Kära M är hemma nu, efter op.. fan va kul det är att se henne nu.. hon är så lugn och självsäker..
Hon bär sigsjälv på ett helt annat vis, och den utstrålningen hon har nu är att ingen kan trampa på henne, och hon tar ingen skit längre från någon. Så underbart!  :)

Du är värd så mycket bättre än du hittills nöjt dig med vännen!!



Lilla S växer så det knakar.. mötte gamla grannar igår när vi gick från torget.. de trodde inte ens det var mina barn jag hade med mig.. :)
Båda pojkarna springer iväg.. så stora och så underbara!!
Lilla S har också fått en annan sak.. en mycket mindre uppskattad sak.. eller gen heter det nog egentligen..

Han är nämligen så fruktansvärt aktiv så jag vet inte vad jag heter snart.. jag blir knasig på honom..  klättrar upp på matbordet, tv-bänken, nästan upp till fönstren.. springer, rullar snurrar, hoppar.. ja han gör ALLT!!!!
Perry talade en gång om för oss hur alla hans söner, och hur de alltid varit aktiva som bara attan.. klättrat i bokhyllar osv..
Jag tänkte, väldigt naivt, då att: "jaja, det var dina pojkar det.. mina är lugna och snälla!"

Jag vet inte vad jag gjorde för ont efter det.. men jag ångrar allt ont jag gjort.. för nu är fan Lilla S 13 ggr värre än vad normala barn bör vara.. helt sjukt att en så liten människa kan klara så mycket och göra så mycket hyss på så kort tid.
Emil i Lönneberga är ett körgosse jämnfört med Lilla S...

Det är tur man har ett barn som B.. han är lugn, lyssnar (för det mesta) snäll.
Det enda är väl att han är frustrerad över att dela rum med sin jobbiga lillebror.. jag förstår honom, men samtidigt har vi inte möjlighet att ge dom varsitt rum ännu.. jag längtar tills vi kan det, för iaf B behöver få sitt utrymme där bara han bestämmer och bara han får vara..
Min underbara son..  Älskar dom nått så fruktansvärt.. tänk att kärlek verkligen kan kännas fysiskt..  det trodde man inte när man var 15 och hade "kärleks problem" och som dessutom ofta var "de värsta kärleks problemen i världen!"

Nä, kärlek visste man inte var det var förr..
Älskade C visade mig vad kärlek betydde på riktigt... sen kom barnen.. De gjorde kärleken starkare än någonsin..
De förde samman mig och Älskade C mer än man trodde var möjligt, man fick se de underbara sidorna hos varnadra i ett annat ljus, man hittade bra sidor med sigsjälv och med varandra soim man inte ens visste existerade..

Barnen förde med sig Kärlek med stort "K" in i våra liv..
De gav oss mer hopp än man någonsin upplevt,
De visade att solen är ljusare än man tidigare sett,
De visade att skratt är högra och härligare än man någonsin hört,
De visade att jordgubbarna smakar så mycket godare när man äter tillsammans med de man älskar.
De visade att hemma är där du har din familj.. inte den platsen du bor på.
Hemma och Kärlek bör vara synonymer till varandra. för de hör ihop som 2 pusselbitar..


Mina barn och min gubbe är de bästa som hänt mig..


Nä, nu ska jag njuta av tiden med min familj och äta lite frukost med dom!!

Må Så Väl Folket!!!

Kommentarer!

Gissa om jag blev glad när jag loggade in igår.. 7 nya kommentarer.. på olika inlägg.. men kul var det.. :)


Jaha.. idag är det fredag.. slutade väldigt tidigt idag.. har tagit en hel del extra denna veckan, så jag kände att jag var värd det..
Kvällen idag bjuder inte på mycket roligt inte.. ska tvätta och diska.. dammsuga en del, så att hemmet ser ut som det ska igen.. det har det ju inte gjort på vääääääldigt länge..

Igår var jag på Ikea med Manda.. köpte inte så mycket, åkte dit mest som sällskap till henne.. hon hittade lite saker.. hon var ju där dagen innan så det mesta var väl redan inköpt.. :)
Men trevligt hade vi iaf, speciellt när vi tjötade lite skit om den hon delar säng med.. *hahaha* Nädå Rickat, vi tycker bra om dig.. men ibland är du rolig att driva med och att skratta åt.. :)


Har inte så mycket att berätta, och ingen tid att sitta här heller.. ska tvätta och hänga upp tvätten, vika in den torra... så, jag ska väl sluta här då.. :)


Må Väl Gott Folk!!!

Roligt...



Roligt att ni uppskattar min blogg alla ni som läser den regelbundet..

Men vad sägs om en kommentar lite då och då så jag vet vem du är???



Jag tycker nämligen att kommentarer är skitkul!

Bild...

Ja, här kommer en bild som min kusin tagit..
Jag tycker den är så vacker.. så jag har sparat den, och ska se om det går att göra en kanvas av den.. :)
Den är tagen i vår hemby..






Så Vackert!

Lingon....

Igår var det grillning med jobbet..  Inte hela jobbet, utan vi från GamlaJ.. Vi samlades i G&U´s lilla kolonistuga och grillade kött och kyckling och till det så fick vi potatisgratäng.. så jäääävla gott.. och G hade gjort 2 olika vitlöks blandningar som såser till.. fy va gott det var. :)

Sen blev det promenad på koloniområdet.. hittade världens fulaste kolonistuga.. ska ladda upp kortet från min mobil så ni får se någon dag.. måste bara få tummen ur att göra det bara.. *haha*

Det var riktigt treligt igår. Det ska vi göra om.. en dag när det finns liiiite mer värme i luften än vad det fanns igår.. för attan va kallt det blev efter ett tag..
frös ju så mycket att man nästan tappade rumpan... 








Ja, Lingon..
Den jobbiga tiden, som vi alla kvinnor och tjejer har.. den har, till min stora förtjusan, hållt sig bota från mig i
lite över 2 år.. men av någon underlig anledning bestämmde den sig för att hälsa på igen..
Anledningen till att jag faktiskt skriver ut detta på bloggen är för att det är något som irriterar mig som attan, och som stör min vardag...
Jag känner liksom själv hur jag förvandlats till en hormonkärring som bara letar efter en anledning att få skälla lite på Älskade C.. och ni ska inte tro att det är lättare att hantera bara för att jag vet hur jag blir när den studen faller in.. nej nej.. man blir ju för fan schizofren.. ena hjärnhalvan vill bara skrika och skälla.. andra hjärnhalvan sitter lugnt och stilla med orden: "Ta det lugnt Shhiva, du behöver inte vara så grinig, du har ju egentligen inget att vara grinig för...." Ni kan ju gissa vilken del som kroppen lyssnar på..
Jag blir fan knäpp tror jag...




Nu till något JÄTTE TRÅKIGT!!!
Vi skulle ju ha köpt vovve nästa vår, en Rottweiler efter världens mest underbara rottis tik, och en dunderklump till hane..
men för någon vecka sedan fick jag det väldigt tråkiga beskedet att tiken inte röntgat fritt, så de kan inte ta valpar på henne..
så tråkigt.. inte bara för den sakens skull att jag vill ha en valp efter henne, utan för att hon är
en helt underbar hund, och jag tror hon skulle bli en bra vovveMamma.
Sen hoppas jag att hon aldrig kommer känna av sina "problem" med höfterna.  Hon har ju inga problem nu iaf med dom.. hoppas det fortsätter så..

Så.. vill jag ha hund nu, så får jag ju börja kolla runt bland kennlar igen, och se.. men det är ju så förbenat jobbigt att åka runt till olika kennlar och hälsa på.. speciellt då eftersom att jag inte har körkort, och Älskade C är måttligt road av att tjöta i timmar om hundar med kennelägare och andra uppfödare..
Får väl se vad som händer och fötter nu då...
Men en sak lovar jag er..
JAG SKA HA EN HUND INOM EN 5 ÅRS PERIOD!!!





Detta vet ni som känner mig att det är min s.k. drog.. jag måste ha en cola om dagn... minst..
Skitjobbigt.. och inte minst ohälsosamt..
Så jag har bestämt mig nu för att försöka sluta..  men det var inte så kul igår.. jag berättade för en arbetskollega att jag faktiskt är beroende av coca cola.. då berättade hon om sin dotter som också varit det.. och under avvänjningsperioden så fick dottern riktig abstinens och symptom som en missbrukare får vid avvänjning av droger.. :
skakningar, frossa, huvudvärk, humörs problem osv osv..
tycker det låter väldigt läskigt.. men samtidigt så är det väldigt hemskt på ett annat vis.. om det är så man reagerar närman slutar dricka det.. vad är det då för innehåll??
Inget hälsosamt åstakommer ju dessa symptom..

Läskigt det där...



Kära M har äntligen fått sin operation avklarad.. och det är så härligt att tala med henne nu, för hon har fått ett sådant lugn över sig.. sån styrka och självtillit.. helt annan människa, och bara till det bättre..
Hoppas att det fortsätter så hon verkligen känner sig bättre i framtiden också.

Hon sa igår  att det är först nu, när hon mår bättre som hon förstår hur jävligt hon mått tidigare...

Hon kommer förhoppningsvis hem idag.. så det ska bli kul att träffa henne sen när hon orkar, och se om händerna skakar.. :) se hur stressnivån ligger och allt det där..

Jag ska nog skriva ner en beskrivning på henne som person som hon var för en vecka sedan, och sen lägga undan den.. och om ett år eller så ska jag ta fram den och hon ska få läsa.. :)


Nä.. nu har Lilla S en chokladkaka i blöjan till mig.. så jag får väl ta hand om honom..

Må Väl!

Begravning idag då

Ja, idag tog vi farväl av svärfar.
Sorgligt var de, och jobbigt för en hel del människor.. själv blev jag påmind om mormors begravning för de spelade samma psalm..  sen kände jag väl att gråten var nära när man ser 4 stora starka killar/män som gråter eller är väldigt ledsna..

Nej fy, det var hemskt..
Men efter fikat var riktigt trevligt.. Då fick man ju liskom en chans att prata med Älskade C´s bröder och andra släktingar och vänner till Perry..
Vi satt ju och pratade i säker 2 timmar med Älskade C´s bröder och likheter dem emellan, om Perry som människa och släkten i allmänhet.. ja.. det finns ju en del att prata om faktiskt när man inte känner varandra så bra..

Vi bestämmde iaf att de förhoppningsvis ska vara med när vi ska fira Älskade C´s födelsedag.. så det ska bli riktigt kul.. eller vad säger du Fiona..? ;)

På tal om Fiona så måstejag bara säga en sak.. i har aldrig stått varandra nära.. i början gillade vi inte ens varandra.. men med åren ch med mognaden så började i komma överens och acceptera och respektera varandra.
Men n.. nu har vi nått nya höjder..  Nu är vi faktiskt nära, och jag är riktigt glad över att vi kommer så bra överens..
Utan att ljuga kan jag säga att jag är GLAD över att ha henne i min familj..
När hon var i Italien så saknade jag henne väldigt mycket!!


Nä, nu ska vi inte bli mer sentimentala för idag.. det har dagen erbjudit så det räcker och blir över..
Nu står Älskade C och frustar mig i nacken.. vi ska kolla på film!

Så Må Väl Gott Folk!! På återseende!

HELP ME SOMEONE!!!! NOW!!!!

I Need Serius Help...

I Want To Pick My EyeBrows But I Don´t Know How To Do...

Not Whitout Looking Like A Retard Afterwards AnyWay...



FUCK FUCK FUCK!!!!
RSS 2.0