Nätter är magiska...

...mycket kan hända under nätterna..  mycket kan klaras upp under nätterna..
Idag känns allt såååå mycket bättre.. för natten var magisk och kom med lösningar..  Idag ser jag framtiden igen.. så härligt..

Tack Kära M, me du behöver inte vara orolig... :)  ta hand om er istället så ni blir friska igen..

Mina kära vänner... nu är allt mycket bättre.. ni behöver inte vara oroliga alls..   Det var lite problem, som orsakade en del turbulens här hemma.. men det mesta är på väg att bli uppklarat nu..
Tack för att ni finns här..



Läste en blogg igår som berörde mig så starkt att jag började gråta..
Den är vacker och något av det värsta jag läst.. Det är en mamma som skriver om hennes sorg och bearbetning efter dotterns självmord. Vacker är den för att mammans kärlek till alla sina barn lyser igenom i varje inlägg. Förståelsen för den förlorade dottern finns där också i inläggen..
Läs Den...   http://ludmilla.se/


Nu har brandkår, ambulans och polis åkt förbi med blåljus utanför... Och det är total stopp i trafiken utanför.. det gör ont inom mig när det blir så här.. jag förstår ju att det är en olycka.. uscha.. tänk va mycket hemskt som kan ha hänt.. vad måga som blir påverkade av en olycka.. vart den än inträffar..


Nä, uscha.. nu ska jag nog ta och koka lite ägg och äta frukost med mina pojkar..



Må Väl!!

Sandlåde nivå!

Har följt den där historien om böckerna "gömda", "asyl", och "mia - sanningen om gömda".
Tycker det hela har spårat ut en hel del nu..  det är på sandlåde nivå numera.. pakastning åt alla håll..

Varför kan man inte bara hålla en bra diskussion där folk får ha olika åsikter, utan att bli kallade det ena eller det andra?
Jo, jag var ivrig en gång och sa en del fula saker om en person som egentligen inte ens har med saken att göra.. men jag bad om ursäkt och vet att jag gjorde fel..
Men alla kastar skit åt olika håll hela tiden och det hela har bara blivit löjligt nu..
Jag tycker det är bra att sanningen kommit fram, många som är med i historien måste få möjligheten att veta sanningen.. men all denna smutskastningen.. nä..


Den filosofiska sidan av mig lyser med sin frånvaro.. det har den gjort ett tag nu..
För tillfället beror det välpå mitt emotionella tillstånd, som inte är det bästa... 


Kanske skriver jag mer sen.. det känns lite lättare var gång jag skriver.. även om jag håller i dunklet och inte berättar något.. så känns det lättare inom mig..

Ibland...

...tror man att saker blivit bättre, fast egentligen har inte något förändrats överhuvudtaget..
Så är det här just nu,.. jag min idiot, trodde det blev förändringar.. till det bättre.. men jag står på samma plats och stampar fortfarande.. kommer inte förbi hindret..   kommer jag komma förbi alls?? funderar jag..

Saker är inte alls bra just nu, som ni förstår...
Saker har hänt som jag trodde aldrig skulle hända.. slutet på den här karusellen vet jag inte när det kommer, eller hur slutet blir...  det är väl det som är jobbigast.. att jag inte vet slutet på hela skiten..

"Du får väl svar i framtiden, du märker ju om jag e kvar eller inte... "
Ja, jo tjena...  den var rolig... eller kanske inte..  

Så mina vänner.. jag svarar inte i tele.. jag vill vara för mig själv..
Kanske tar pojkarna och hyr en stuga eller nått över helgen.. kommer bort en stund.. vet inte..
men bra mår jag inte..




Saknar dig Syster Greta... behöver dig!

Bättre men inte helt bra...

Ja, nu har saker och ting blivit ännu bättre, men är inte helt bra ännu.. lite finslipning till måste ske..
För er som itne vet vad jag pratar om... tja.. taskigt läge.. det är faktiskt helt privat, och de som står mig nära vet en del.. 


För övrigt så mår vi bra nu alla 4.. inga sjukdomar..
Lilla S har iofs haft feber i natt, men det beror ju på att han fick en spruta igår.
Han hade läkarbesök, och jag visste inte att det var sprut dags, så jag gick dit i godan ro helt själv..  Gick först in till Öppna förskolan så han fick leka av sig lite med de andra barnen, och äta lite... Där träffade jag en kvinna som innan varit på ett års kontrollen, och hon berättade att det är spruta barnen ska få..
Då tänkte jag:

"Ok, men det är lugnt.. det är ju läkaren, min bvc sköterska och jag...  bvc sköteskan kan hålla Lilla S medans läkaren tar sprutan.. "
Men 5 minuter innan jag skulle in fick jag panik.. mina armar började domna bort (de gör det när jag får panikångest ibland)
så jag drog snabbt upp telen och ringde Älskade C och bad honom komma, för han var så nära iaf..
Han fick släppa allt vad han hade för händerna på jobbet och komma och hjälpa mig.. :)

För övrigt blev jag glad för besöket där.. jag har varit lite orolig för Lilla S´s vikt, har trott att han inte går upp som han ska..
Men jo då, det gör han... :)
Så allt var helt perfekt och bara bra. Så skönt så att veta.

Sen gick vi in till Öppna förskolan igen så han fick leka en liten stund till.. sen somnae han helt utslagen i min famn..  Så när jag skulle gå fick jag pyssla med overallen för att få på honom den utan att väcka honom..
Skulle ju hämta B på dagis..


Kollade in rean på hemtex när jag passerade torget också..  där var det slursturt och man fck 3 rea varor för priset av 2..
Så jag slog till och köpte nya sängkläder till mig och Älskade C, samt e ny bordsduk till köket..  en stooor, som döljer mitt fula bord..
Den är likadan som den jag köpte förra veckan, men nä'r man har 2 små barn är det ibland nödvändigt med dubbel uppsättning av vissa saker.. :)

 Detta mönster är det på våra nya sängkläder, fast svart/grått/vitt.. inget rött. :)
Duken hittade jag ingen bild på..



Idag ska vi till öppna igen, B är ledig från dagis för han ville följa med.. det är avtackning av kuratorn, och hon har hjälpt mig mycket med diverse olika problem, så jag tycker det ska bli skittråkigt att hon slutar.. och då vill jag vara med på "adjö kaffet" ...


Jag och pojkarna hade skitkul igår när Älskade C gått till gymmet..  vi satte på musik på hög volm oh dansde tillsammans i v-rummet... folk somsåg oss genom fönstret måste trott vi var knäppa.. eller iaf att jag var det.. de ser ju inte barnen om de är på marken..
Men kul hade vi iaf, och det är ju det som räknas!

Nu ska jag göra pojkarna klara, och äta lite frukost med dom..
Så ha det så bra gott folk!

tekniskt fel.

Ja, det har varit tekniskt fel här i hela helgen, med andra ord.. teknikerna har inte velat jobba på en helg, så därför har jag inte kunnat uppdatera er, eller gett er något nytt att läsa.. :)
Ska ge dessa tekniker en hel del ord att smaka på sen kan jag lova..  något förbannad på dom.. men men...


Hmm.. det är bara en massa tråigheter som hänt i helgen, och inget av det vill jag dela med mig av till alla er.. Så mer än så här får ni inte idag att läsa...
Så är det...



Har jag missat något seriöst? Hur ligger det till i verkligheten? 
Sanningen är en ovälkommen gäst... men ibland väldigt välkommen...

Andra blogginlägg

hittade en så vettig text att jag inte kan annat än att dela med mig av den... det kommer med all säkerhet fler av denna typ av inlägg idag..
Men här är texten:

http://www.newsmill.se/artikel/2008/10/19/kejsarinnorna-ar-nakna

Massor med klagomål...

Ja, klagomålen på mig har haglat in det sista.. från alla möjliga människor..
Jag har bloggat dåligt den senaste tiden.. :)  jo jag vet det.. men jag har haft annat att göra..  vill fixa iordning hemmet.. så där har lagts en hel del tid.. och med fixa menar jag även storstädning och annat som inte görs dagligen som ibland behöver göras för att hemmet ska få sig ett välbehövt lyft... :)


Träffade Mickis och PowerR igår.. det var trevligt.. saknar att kunna träffa dom oftare..
B fick dela pizza med dom och var rätt nöjd med det..  *haha*


Sen gjorde jag 2 fynd på hemtex som för tillfället har rea..
de sålde ut dessa provgardiner som de haft hängande i butiken, dock fick man inte ett par längder, utan bara en..
Men när den kostade 39 kronor, och har samma tema som resten i mitt badrum, och dessutom behöver jag bara en längd därinne.. ja då slog jag till.. :)
Sen hade de även utförsäljning på en hel del saker.. så jag hittade en STOOOOOR duk för 49, nedsatt från 199:- så där slog jag till där med.. så nu är vårt kök liiite finare.. tänk så mycket bättre det unde bli med lite färg på väggarna med då.. *hint hint*


Pratade en del med grannen igår, men inte så mycket.. på insidan av vår dörr ropade nämligen B att han var klar på dass, så jag fick avbryta samtalet och springa in och torka rumpa på färdigbajsat barn... :/
Men men, sa til grannen iaf att om han vill prata av sig någon gång, eller känner att han inte vill vara ensammen, så är han välkommen in på kaffe..

Besök gärna denna bloggen: http://daddys.blogg.se  och se vad fäder runt om i sverige....världen råkar ut för DAGLIGEN!!!
Jag följer hans blogg, och tycker den är fruktansvärd.. inte just bloggen i sig, men anledningen till att han började blogga..
Hans inlägg är vääääldigt genomtänkta och är inte påhitt, han har belägg för det han skriver och gör alltid mycket research innan han skriver en enda sak.. 
Tyvärr vet jag om en hel del fäder som skulle behöva läsa denna blogg och ta lärdom, och se till att samma sak inte händer dem...   För samma sak är på väg att hända dem, tragiskt nog.. men de ser det inte..


Jaha.. Älskade C började spela WoW igen.. riktigt jobbigt...
Jg sa det till honom när han betalade, att nu kommer dagarna fyllas med bråk och en massa skäll..
Och det var just det som hände.. så jag blev förbannad..
En dag när han var på jobbet gick jag in på hans konto och spärrade så att han bara kan spela på de tider som JAG utsatt för honom.. Så att det inte går ut över barnen, och att alla får kvalitetstid istället för att hans ka sitta där och häcka..
Lite drastigt kanske, men va fan ska man göra... det är ju ett berende framkallande spel som ÄR farligt.. fattar inte att det dagligen är fler och fler som spelar det..
Det spelet har nog snart förstört lika många förhållanden, relationer (av olika slag) orsakat uppsägningar osv  som alkoholen gör procentuellt varje år..
Så varför i helvete görs inget åt spelet????


Hmm.. Lilla S har flyttat in till storebror nu, och sover där på nätterna.. Inatt var första natten som han sov där HELA natten.. annars brukar jag hämta honom när han ska äta, men det gjorde jag inte nu..
Det är så skönt att kunna breda ut sig hur mycket som helst i sängen.. :)

B har blivit biten 2 ggr på en vecka på dagis av ett annat barn.. Han har berättat för mig vilket barn det är..
Älskade C är väl milt sagt förbannad över det hela.. klart jag med är arg på barnet som biter min son, men jag är ju det för att jag är orolig för min sons hälsa och välbefinnande.. tänk omhan måste ta en ny stelkrampsspruta osv,...
Men Älskade C är riktigt förbannad och tycker att vi ska byta dagis för B.. Lilla S kommer ändå in på ett annat dagis, så nu tycker då Älskade C att vi ska sätta B på samma..
Så vi dels slipper springa som skållade råttor mellan 2 olika daghem, men mest för att B ska slippa bli biten av den andra ungen..
Vi vet ju att vi inte kan be dom att hålla ett bitande barn hemma.. så då flyttar vi vårt barn..
Får de gå med Kära M´s barn.. :)


Nu är pojkarna inne på deras rum och leker.. de är så söta tillsammans..  Så underbara barn jag har. :)
De är ju egentligen väldigt snälla och lugna mina pojkar.. det är bara jag när jag är trött och grinig som tycker de är jobbiga att ha att göra med, eller att de är krävande..
Visst de är överaktiva båda 2, men absolut inte jobbiga..  tycker de är otroligt lätta att ha att göra med fast de ska vara överallt hela tiden.. för de är snälla.. :)
Mina prinsar!!

Nä.. nu ska jag sätta mig och läsa Daddys blogg.. från början...
Må Väl Gott Folk!!!

Lite allmänt!

I måndags började dagis igen.. såå underbart.. B får leka av sig hela dagen medans jag och Lilla S kan ta det lugnt och vila lite om vi vill.. Alla nöjda.. :)

Måste få tag på en ny spjälsäng, bara temporärt, eller köpa gnagskydd som Mika föreslog.. :)
Snart är det ju dags att byta säng, men till att börja med måste Lilla S inse att det ska vara avslappnande och mysigt att lägga sig.. och han måste lära sig att klättra ner och upp i sängen..
Då ska han ta över B´s gamla säng.. men detär väl någon månad kvar tills dess tror jag...


om 2 dagar åker syster Greta till Thailnad i 5 veckor... jag kommer sakna henne nått fruktansvärt.. speciellt som vi nyss fått tillbaka kontakten på riktigt.. och börjat prata igen..
Så jag kommer verkligen sakna henne.. 


Annars händer inte mycket.. som vanligt...
Känner dock att det börjar bli dags på allvar att ta tag i träning av någon form...
Tänkte gå och simma med Lilla S idag, men hade inte tillräckligt med pengar på mig, så jag fick hoppa över det... :( Får ta det en annan dag..
Sen tänkte jag promenera, men ädret.. nää.. det är ett riktigt skitväder och jag tänker inte tvinga Lilla S att sitta i vagnen och få regnet piskat i ansiktet för att jag vill minska mitt midjemått... *haha* Så även den idén fick läggas på hyllan...

Nu väntar jag på att Älskade C ska komma hem, så jag kan gå o handla och sen göra mat.. och förhoppningsvis har han med sig färg hem idag, och då ska det målas om mina vänner.. :)
Jajemännsan...  *hoppas hoppas*


Folk som läst förra inlägget tycker jag är knäpp som fortsatte..  haha, jo det kanske jag är/var.,..  men ni måste förstå att det var ändå bättre med Älskade C det första året, än vad det var med killen jag hade innan...
Så jag bytte ju upp mig och tyckte väl inte saker och ting var så hemska då som man skulle uppfatta dom idag..
Sen hade ju varken jag eller Älskade C planer på att det skulle hålla..  vi tog en dag i sänder och fortsatte det så gjorde det det liksom.. inga planer alls, inga förhoppningar och inga förväntningar..
Och se  vad bra det blev till slut då!! :)

Nä, nu orkar jag fan inte skriva mera..

Må Väl!

Gömda Skandalen!

Som så många i min närhet vet så följer jag debatterna på olika forum och en viss blogg när det gäller Gömda skandalen.
De flesta har ju hört talas om, eller oftast tom, läst böckerna Gömda och Asyl.
De handlar om en svensk Kvinna vid namn Mia Eriksson, hon blir misshandlad av sin dotters fader och tvingas på flykt, det går så långt att hon tvingas lämna landet för gott, och säger upp kontakt med sin familj..
Alla som läset dessa böcker har blivit berörda av handlingen på något vis..
Vissa har gråtit floder medans de läst böckerna, vissa har blivit så arga på "Mannen med de svarta ögonen" att de kastat ifrån sig boken för stunden...
Men alla har vi nog blivit helt förskräckta att detta kan hända i vårt land..
Att sverige inte skulle vara kapabel att skydda sina egna invånare mot någon eller några som utgör ett sådant hos som "Mia" blir utsatt för i böckerna..

Iaf,nu har det kommit en ny bok: "Mia - Sanningen om Gömda!"
Denna bok skriven av Monica Antonsson (MA) gör mig så förbannad att det finns inte..
Denna bok bevisar nämligen gång på gång att det som Liza Marklund och Mia Eriksson skrivit om i Gömda och Asyl är ren skär lögn...
Vissa små bitar stämmer ja, men i det stora hela, och de viktigaste delarna i böckerna är ju rena lögner..



Vad sm retar mig absolut mest är att Mia Eriksson efter Asyl skrev en 3:dje bok: "Mias Hemlighet" oh berättar om sonen som är äldre än dottern, och som hon lämnade kvar i sverige utan en enda förklaring..
Man får nu i den nya boken av MA läsa hans version av det hela och hur han upplevde allt som hände..
Och jag säger bara FY FAAAAN!!
För det första så lämnar inte en riktig mor sitt barn någonstans...  hotad som ohotad.. man lämnar sin sitt barn!! så är det!



Många människor har fått sina liv förstörda, blivit baktalade osv av dessa böcker som har gått från hand till hand sedan de kom ut..
Vilka har inte rekomenderat dessa till någon som (mot all förmodan) inte läst dom???

Vissa tycker att jaja, de är inte sanna.. men de är bra böcker,så det spelar ingen roll..
Men jo, det spelar roll.. för om man läser den bok som MA nu skrivit, så ser man hur många människor dessa böckerna påverkat negativt.. personer som är nämda i böckerna, personer som blivit baktalade i böckerna..
Personer som har fått stå ut med elaka kommentarer, onda blickar, äckligt skvaller från folk i byn.. allt för att personerna i böckerna är så bra beskrivna att folk vet vilka det handlar om..
I den lilla stad det hela börjar i, så finns det inte överdrivet många människor.. alla känner alla.. alla vet vilka som benämns i böckerna och ALLA vet vem "Mia" är..


Jag hade så mycket.. eller rättare har så mycket jag vill säga om allt med denna debatt och skandal.. men tappar orden..
Det viktigaste jag ser att jag kan göra är att sprida vidare SANNINGEN!!!
Kolla denna blogg, läs vad som skrivits och läs svaren på olika kommentarer:
http://monicaantonsson.blogspot.com/

Se även denna sida:
http://gömda.se/

Nu ska jag fortsätta debattera på forum runt om på nätet.. och hoppas på att medierna vaknr och att folket som förtjänar det får upprättelse.. och att de som farit med osanning.. att de får betala priset.. alla som gör fel får ta konsekvenserna för sitt handlande.

Må Väl!!



21:52
Uppdatering!
Ändrade lite, och tog bort lite ur mitt inlägg, då Xstasia tyckte att det var för avslöjande om boken..
Så jag följer hennes råd och INTE avslöjar hela boken.. :)

Tackar Xstasia!

Mitt Första År Med Älskade C!

Nu ska jag skriva ner om hur vårt första år tillsammans såg ut.. för det var då ingen dans på rosor!!
Detta för att vissa som har jobbiga första år tror att det tar slut där.. men det behöver det inte göra..
Ok, Here Goes....

Ja, vi träffades ju någon gång i Januari 2002 första gången.. men då var jag tillsammans med en helt annan kille, och umgicks med Älskade C och hans kompis för att de var mina kompisar..
Älskade C hade dock hela tiden lite svårt att ftta detta och skrev mess till mig som löd på ett ungefär så här:
"Hej Älskling! Vill du följa med mig hem och prata lite? Vi kan prata kropsspråk hela natten om du vill!"
Ja, detta fick jag minst en gång i veckan.. och sakta men säkert började känslor för den där människan komma inom mig.. men det ville jag ju absolut inte erkänna.. allra minst för migsjälv!

Efter 2 månader så tog det slut med mitt ex, och jag umgicks mer med Älskade C och Wickan..  till slut så blev det som det blev.. men jag talade om från början att jag INTE tänker vara någons dörrmatta.. jag hade ju trotts allt hört hans fina rykte innan... 
Det var väl lite hackigt till en början, och ingen av oss visste väl vad vi kände för den andre..
En dag när vi satt på pizzerian så erbjöd Wickan mig 100:- om jag gjorde slut med Älskade C där och då..
Eftersom att jag tyckte då att Älskade C alltidvar så nonchalant och likgiltig mot mig, så tyckte jag att:
"va fan, behöver inte detta, och kan man dessutom tjäna 100 kr på det så.. slå till!"
Sagt och gjort.. det tog slut..  men likförbannat så följde jag ju med sdom hem på kvällen för att kolla på film och äta godis, så utgången av den kvällen kan ni väl räkna ut själva.. :)

I Maj hade han sin rättegång och domen blev 3 månaders fängelse på öppen anstalt..  Straffet påbörjas 2 September!
Sommaren kom, och varje gång vi drack och festade tillsammans slutade det med bråk..  vi gapade och skrek inte, det var tysta och stila bråk.. de bråken där man väntar ut den andre.. de psykiska och elaka bråken...
Och svartsjukan från min sida gjorde ju inte saken bättre..  Speciellt inte eftersom att med hans rykte hade jag också fått X antal namn nämda för mig..  Jo, jippi, det var ju kul... hmm..
Så en kväll när det var fest talade han om för mig att jag inte fick följa med.. gissa omjag blevc förbannad.. ännu mer arg blev jag när jag fick höra anledningen..
"hans ex fanns på festen så största delen av tiden där skulle gå åt att bli gapad på för hans del", jaha, men nu kändes det ju genast mycket bättre...
Hade inte Kishi-Alex följt med honom den kvällen vet jag inte riktigt vad jag hade gjort eftert alltså..

Efter 4-5 timmar så kom han, ja då hade han följt sitt äckliga ex Linda hem från den där festen.. och hon hade hela tiden bett honom att lämna mig och ta tillbaka henne.. allt han behövde göra var att säga att jag inte betydde något för honom..  :/

I Juni åkte jag och min mamma till Orsa ett tag på semester..  en vecka efter kom Älskade C, Wickan och Kishi-Alex.. De hade hyrt ett motel rum och köpt tåg biljetter..
Jag tyckte det var skit kul att dom kom.. Det var verkligen helt underbart, eftersom att väldigt få från gbg har följt med till Orsa, och här kom Älskade C och inte för att han ville upp till Orsa, utan för att han vile vara med mig..  lyckorus!
Det var meningen att de skulle stanna i 3 dagar..
Så dagen de kom började med fest, fest och mera fest...
De hade med sig 9 flaskor Smirnoff, 2-3 backar med öl och ett antal cider...
Så de tog med sin last och så satte vi oss på tutt udden och drack.. genast belv ju de bästa kompisar med en hel drös från Orsa, folk som inte ens jag visste vilka de var eller ens hört talas om.. men kul var det..
Tills min lillebror fick i sig lite för mycket och fick ropa på "Ulkrik".. :)
stackarn..

När vi senare skulle dra oss till deras rum, så skulle Wickan och älskade C börja bli så där känslomässiga, och Älskade C skulle berätta en hamlie för Wickan.. som jag absolut inte fick höra..
Wickan bar därför iväg mig ca, 5 meter från dom.. så jag inte skulle höra något.. men som sagt så var juingen nykter.. och de trodde säkert att de viskade, men nej.. jag hörde allt..
Så när vi väl kom in till Orsa igen så földe Wickan med Samira upp för lite nattamat.
Då pratade jag och Älskade C om allt möjligt och hans hemlis utanför..  Slutade i tårar, för bådas del.. han låg på marken och grät och grät.. medans jag låg brevid och grät lika mycket och försökte trösta honom...

När vi väl kom till deras rum så stannade jag och Älskade C på utsidan, jag började berätta om min mormor och vad hon betytt för mig under mitt liv.. och hur mycket jag sörjde henne..
Så, även den pratstunden slutade i tårar..
Sen gick vi in och la oss för natten..

Hela den resan var väldit bra för vi pratade mycket.. om en massa känslomässiga saker.. pratade om oss.
Dagen kom då de skulle åka hem, men ÄlskadeC hade ändrat sig och ville åka hem tillsammans med mig, så vi ringde och ändrade hans biljett..  så han stannade en vecka till..  då bodde vi i lillstugan hos min morbror i hansjö.. :)
Tågresan hem var ingen picknik, men inte pga av bråk elelr nått sånt... men för att det tog oss 17 timmar att åka hem, för alla tåg var försenade och sånt skit!

I Juli hände en massa saker i min familj som gjorde att jag åkte till min moster i Orsa, och det var planerat att jag skulle stannat där nästan en månad..
Men Älskade C var rätt missnöjd med situationen kan vi väl säga.. ringde varje dag och tyckte jag valde allt och alla framför honom.. trodde inte jag älskade honom så som han älskade mig osv.. ja, det var bråk och gnäll och ingen av oss var väl snällare mot den andre..
Det slutade med att jag ringde honom och sa:
"Vill du ha hem mig får du betala flygbiljetten, och hitta någon som hämtar mig på landvetter... för moster har inte pengar just nu!"
Så, dagen efter satt jag på planet igen på väg hem... Då hade jag varit hos moster i 3 dagar tror jag..

När Augusti kom hade vi kommit underfund med att vi faktiskt tyckte om varandra, och eftersom att hans fängelsetid stod för dörren så ville han ha ett bevis på att jag inte lämnar honom när han är borta.. och jag ett bevis på att han faktiskt tycker om mig på riktigt och inte bara ljuger för att få som han vill..
Så vi bestämmde oss för att förlova oss...  men tiden var knapp, tror detta var en vecka innan han skulle infinna sig, så det var inte lätt att hitta en guldsmed som fixade det inom de dagarna som vi satte ut.. men till slut hittade vi en..
30/8-2002 förlovade vi oss!

2 September kom och det var dags för honom att infinna sig på anstalten.
När han skulle gå på bussen på torget så grät jag så jag trodde nästan att tårarna aldrig kunde ta slut..  till slut bad Älskade C mig att sluta gråta för annars skulle även han börja, och det ville han inte..
Bussen åkte iväg och jag var helt förstörd..

Vi pratade med varandra varje dag.. minst 5 ggr per dag.
Under tiden så var jag hundvakt åt en av mammas kompisars hund.. Lilla Sinna.. :)
Och varje gång jag varit ute på en promenad med henne och Älskade C ringt samtidigt så fick han en massa konstiga ideer i huvudet... trodde jag var ute med någon annan eller liknande..
Gah, ja det var lite jobbigt när han trodde det värsta bara för att man inte hann svara jämt, eller för att man svarade efter för många signaler..

Efter någon vecka så fixade jag mitt leg, annars skulle jag ju inte få åka och hälsa på honom.. :(
Men mitt leg hann inte komma till första besöket så jag ringde och pratade med en av vakterna på fängelset.. jodå, det var ok om jag kom med min mammas leg och lite andra papper som visade att jag var jag..
Så jag åkte upp.. med tåg och sen buss..  när jag väl kom fram trodde jag att jag hade kommit fel.. jag såg inget jäkla fängelse någonstans..

Så jag gick där i min ensamhet och undrade om ag kommit helt fel.. tittar upp mot ett bostadshus och va faan?!?! Vem tittar ut med världens leende om inte min Älskade C?
så jag hade hittat rätt iaf.. men inte såg det ut som ett fängelse inte..
Så var det dags för "visitation time" vad som hände under denna tid kommer jag inte återge här.. inte alls.. :P

Men jag åkte upp en gång till, då tillsammans med Wickans familj, för även han kom till fängelset där.. och fick 10 dagar mindre än Älskade C så de hade en jävla tur.. inte nog med att de hamnade på samma fängelse, de hamnade dessutom i samma cell!!!!!
Så de drev tiden med kortspel och tvspel.. för första gången jag åkte upp hade jag ju med mig ett PS2 till Älskade C...

Jag kan inte tänka mig att det var jätte jobbigt för dom att sitta där. eller jo, Älskade C  tyckte det eftersom att han trodde det värsta om mig hela tiden när jag var hemma.. men men... det gick väl över det med..
När det var dags för honom att komma ut så åkte jag och Doie upp och hämtade honom..
Sen var det mys kväll med middag som gällde den dagen..

Syster Greta, Rickatt och vi då åt tacos och sen hade vi film kväll.. så mysigt.. och lugnt.. dagen efter däremot ska vi nog inte diskutera.. då var det fest så det skrek om det..

I November 2002 fixade Jerrys mamma ett jobb till mig, som timvikare å ett äldreboende..
Jag var jätte glad och tyckte det var kul att jobba..
En kväll så slutadejag vid 9 på kvällen, Älskade C var hemma hos Wickan då så jag ringde och bad honom möta mig på torget så kunde vi åka tillsammans hem, för vi bodde ju hos min mamma i Askim.
Jo, det sa han att han skulle göra..
Så när jag slutade så gick jag med en kollega dit och väntade på Älskade C, som inte dök upp.. till slut blev jag lite grinig och började gå mot Wickan.. 
Möter dom när dom är på väg till puben som lgger där brevid.. och alla är dyngraka...
Skällde ut Älskade C efter noter.. och fick till slut en stund för mig själv med honom.. vad tror ni händer då?? jo han gör slut...

Då blev jag helt förstörd...
Gick hem till mina systrars pappa och ringde syster greta för att prata med henne.. hon kom till mig på nolltid, så satt vi och pratade..
då ringer min tele, och det är camilla..
C "Har du och Älskade C gjrt slut??"
J "Öhh, ja, varför undrar du?"
C "För han sitter och stöter på sofia just nu, så jag blev arg på honom, men då sa han att han var singel så det var ok!"

Där bestämmde jag mig för att gå till puben och ta mig ett ordentligt snack med honom... arg som faaaaan var jag..  och inget vetigt blev sagt oss emellan när han kom ut.. kommer dock ihåg att jag slog honom i huvudet med min väska.. *haha*
Gick hem igen och grät lite mer.. . sen ringde jag honom och då var han på en fest hos en gemensam kompis.. jag frågade om vi kunde snacka lite, lugnt och stilla och inte en massa tjafs.. jodå, om jag kom till honom så skulle vi göra det..
Så jag gick dit.. men till en början ville inte kompien släppa in mig i trappen ens (portkod) men när jag fick talat ordentligt med honom så släppte han in mig.. men nu hade Älskade C ändrat sig och ville inte alls prata ut..
Så en annan kompis Andess kom och pratade med mig och tröstade mig när jag var ledsen.. till slut kom älskade C ut och vi pratade..
När jag frågade honom om han verkligen älskade mig svarade han ja, och då blev jag helt ställd.. varför hade han gjort slut då??
P "Jag älskar dig av hela mitt hjärta, men jag vill inte ge upp att knulla alla andra.. "
J "Va?? Då kan du ju inte säga att du älskar mig, då är du ju helt slut!"
P "Men jag älskar dig, älskar dig mer än något annat, men jag vill kunna knulla alla andra osm jag alltid gjort"

Tror ni jag var arg eller...  jag var så förbannad att jag höll på att gå upp i atomer..  kastade lite saker på honom och gick hem för att gråta mig till sömns..
Dagen efter kommer jag inte ihåg så mycket av, förutom att Älskade C och skåning kom och hämta saker.. och att jag grät..
Däremot Söndagen kommer jag ihåg..
Vet inte vad jag hade gjort, men iaf så hade jag stött ihop med Älskade C på kvällen.. så vi satt och pratade i en tunnel på min förra gård..
Han berättade att han varit e idiot, och att han älskade mig..
Jag sa då att jag älskar honom med, men någon måtta får det fan vara..

Sen började vi kramas, eftersom att jag grät en del...
Sen kommer det censur.. men jag kan väl säga iaf att han lovade mig att han bara var min... men en sak skulle jag veta först...
Han hade strulat med en tjej den fredagen.. en som heter Emelie.. återigen kastar jag saker på honom och gapar litegrann på honom.. men ger honom ändock lite cred för att han har stake att berätta för mig..
Den kvällen slutade hemma hos honom och vi lovade varandra att nu var det bara vi!

Sen var det bra.. iaf en tid framöver.. Nyårs afton kom..
Jag, Älskade C , Mickis, Natta, Nattas kompis och en hel del mer folk skulle vara hemma hos Lotta och Patrik...
Kvällen började väl ganska bra, men blev bara sämre och sämre..
Jag fck inte sitta hos Älskade C, för där skulle Natta sitta.. då blev Rickatt tom, sur på Älskade C och sa ifrån, men det hjälpte inte..
Sen började vi bråka för att jag tog ett blåss på Jerrys cigg..
Efter ett tag märkerjag att Älskade C är borta..  då kommer Natta och vill prata med mig i enrum, så vi går ut i trappen.. då säger hon:
"Jag måste berätta en sak för dig, men jag vet inte om jag vågar.. jag tror  du kommer bli arg på mig.. du kommer hata mig, men du får inte slå mig"
Så lät det i 5 minuter minst.. och hela tiden bad jag henne berätta samtidigt som jag hela tiden blir mer och mer förbannad, och snart ser rött...
Till slut säger hon att Älskade C och Rickatt gått till deras kompis Anders på gården brevid och att Älskade C berättat för henne men inte för mig.. och därför skulle jag bli arg..  ><  ??

Sen efter ett par timmar så kommer de tillbaka, då börjar bråken igen.. om varför han inte sa något till mig...
Vilket leder till att vi gjorde slut på tolvslaget...
Åter igenvar jag skit ledsen och grät och drack cider.. Camilla såg mig och kom bort och sa att jag inte skulle vara ledsen.. det kommer fler tåg.. fyllde upp mitt glas med Champange och vi skålade lite.. då kommer Älskade C tillbaka och vi grälade lite till, när han vänder sig om för att gå därifrån tar jag mitt glas med champange och kastar efter honom (bara drickan, inte glaset) men eftersom att jag är ruggigt full, så missar jag och han märker inget..

Kvällen fortsatte efter att jag gråtit ut ännu mer hos Jerry, och pratat med honom..
Vi går upp till Lotta och Patrik en stund till, och vem möter jag inte där?? J, Älskade C´s ex Linda...
Sätter mig och pratar med henne, och hon är lika ful som jag en gång var.. försökte bli min vän och satt och pratade ner Älskade C inför mig.. eller rättare, jag var så full och ledsen så vi pratade ner honom tillsammans...
Sen går jag, Natta, Mickis, Nattas kompis för att träffa andra kompisar..
N'r vi mött upp dom och ett par andra så möter jag även skåning, som då ska möta Älskade C för att gå på efterfest..  jag följer med  skåning, för Älskade C har mina hemmanycklar...
Vi möter dom i tunneln och vem tror ni han har med sig?? LINDA!!!! Där blev jag helt krossad inombrods..
kramade Älskade C fick mina nycklar och sen gick jag tillbaka till Mickis..
Nattas kompis´s mamma kom och hämtade oss för att köra oss hem.. det gick ju inte en buss fan ut till Askim där jag bodde då..

Dagen efter när jag ligger i badet så ringer min tele, det är Älskade C som ringer.. jag visste inte om jag skulle svara eller inte..
Men efter mycket om och men så gjorde jag det.. så han frågade om jag och mickis ville komma till skåning och kolla på film..
Arg och bitter som jag var frågade jag inte om Linda dög längre, utan han måste ha flera stycken...
Han sa då att han själv däckatpå en gång när de kommit hem till skåning dagen innan, och att Linda (trodde han) hade gått hem redan innan de bestämmde sig för att gå till just skåning..
Kändes inte som att han ljög för mig, så jag var nöjd med svaret..
Frågade Mickis om hon ville följa med mig till skånig, och det tyckte hon väl att vi kunde göra.. så vi åkte dit.. kollade på spindelmannen 1 om inte jag minns helt fel.. :)

När det var dags att åka hem så gick Älskade C med oss till torget.. 
Samtalet:
J "vart ska du då?"
P "Jag ska hem tänkte jag"  (han bodde ju hos mig då)
J "Vilket hem hade du tänkt dig? Till din Mamma eller Hem??"
P "Jag vet inte, det beror på om jag får komma Hem eller inte!"
J "Får du väl, men då ska du fan vara snäll, och bara vara min, inget mer skit!"
P "Jag lovar, Älskar dig"

Så åkte vi hem och allt var löst...igen.. och bra.. tills nästa gång...

30 Maj, Mickis födelsedag.. vi ville göra något kul, men jag hade ju bråkat med Älskade C på morgonen så jag ville helst inte träffa honom.. och eftersom att han var i slottsskogen med alla våra vänner var det lite jobbigt det där...
Men, vi åkte dit, jag, Mickis, Natta, Angela och Riccard.
Jag och Älskade C sa inte ett ljud till varandra.. 

Men vi hade alla rätt trevligt iaf...
Pratade med putte en del, och efter ett tag (mycket senare på kvällen) så upptäcker jag att Älskade C är borta..  ringer honom, då säger han att han kommer sen, han har åkt iväg..
Ok, blir liteförbannad, men ok.. fortsätter prata med putte...

Sen ringer helt plötsligt Älskade C igen och gapar och skriker på mig och påstår att jag röker ciggaretter...
Nej sa jag att det gör jag inte.. men han hade minsann sett mig, för han hade gömt sig bakom ett träd i närheten och kollat, så han hade sett att jag fick en cigg av putte...
Jag talade om för honom att alla kunde intyga att jag INTE rökt..  men det dög inte för honom...
Så när han väl kommer fram från sitt gömställe så sätter han sig en bit ifrån mig.. och helt plötsligt får jag något på mig.. ja men då är det han som kastat sin förlovningsring på mig...

Jaha, ok.. igen....
Så åker han och skåning in till stan för att fortsätta supa, han vill ju inte vara i närheten av mig...
Efter någon timma så ringer han och frågar vart jag är.. svarar honom då att vi är kvar.. och att vi ska in till stan nu, för alla vill fortsätta festa, men inte utomhus..
Lars kommer och hämtar upp oss och ör in oss till stan, då ringer Älskade C igen... och ber mig komma till honom..
Så efter mycket om och men så går vi för att möta honom då..

Pratar med honom, och så följer han md oss sen...
Till slut frågar jag honom om inte Skåning kommer sakna honom..
P "Nej då, han har ju fan pengar att ta sig hem själv med... jag är med dig nu!"
Återigen löser vi det, och han följer med mig hem.. medans alla andra fortsätter festa eller åker hem...

Det var sista gången saker och ting spårade ut på det viset...
Men helt bra var det ännu inte...
Vi har hela denna sommaren (2003) då jag jobbade i Karlskoga också, då han trodde jag var otrogen däruppe...  och sen hela perioden när han och Pettan satt där nere och spelade hela dagarna oc ibland kom han inte ens hem, och när han fick andra att ljuga för mig, så att han inte skulle hamna i kläm.. vilket jag genomskådade ganka bra dels för att Lars inte kan ljuga för mig, och dels tack vare Rickatt, som hjälpte mig syna deras luff. (Älskade C´s och Pettans).






Så, det är en del som vi gått igenom... men allt detta.. alla turer upp och ner.. alla svackor och höjder har gjort att vi bara är starkare tillsammans...
Vill passa på att säga att denna historia är BARA skriven ur MIN synvinkel.. inte något ur Älskade C´s alls, så döm inte någon.. hans sida ser troligen inte alls ut på detta vis.. men här är mina upplevelser och min sanning om hur det hela gick till!

Nu är vi starka och till 80% av tiden utan problem mellan oss.. de övriga 20% är när jag har vaknat på fel sida eller något annat gått mig emot och jag tar ut det över honom.. :) Eller de otroligt få gångerna när han verkligen gör något som är väl förtjänt av en utskällning, men det är så ytterst få gånger så de räknas knappt.. :)
Älskar honom av hela mitt hjärta, och hoppas och tror på en framtid o ett helt liv tillsammans med min Älskade C..

Så, nu fick ni lite läsning.. sen om det är intressant eller inte.. ja det vet jag inte... :)



Må Vä!!!

Skridskor!

Ja i förrgår var vi med Mickis och PowerR och åkte skridskor i Ruddalen.
Älskade C sa först att han inte ville alls.. men när Mickis O PowerR kom hit så övertalade de honom att följa med..  så vi åkte dit..
B var jätte duktig på att åka,  Lilla S var gnällig, för han fick ju inte följa med sin pappa och brorsa ut på isen.. :/ så jag fick gå fram  tillbaka där med vanen för att han inte skulle få sig ett frispel.. :)

Efter åkningen så åkte vi till Café Skåne och käkade Baugetter..  de har så goda där.. :) mmmm...
Det var verkligen jätte trevligt att göra nått med Mickis o PowerR för det var ett tag sedan sist annars.. :)

Nu har de åkt till Orsa för att mysa lite.. :) Hoppas de har det bra däruppe..
De planerar att flytta dit upp om några år..  jätte kul för dom, men lite avis blir jag allt..  :D  Jag har ju alltid velat flytta hem igen.. men men, som sagt så tar jag det när Älskade C blvit senil eller fått Alzhimers, för då fattar han inget iaf..   *hahaha*



Allt har blivit så annorlunda mellan Älskade C och mig den sista tiden, det började bli annorlunda strax innan jul.. när vi gjorde alla förberedelser började det..
Nu är allt perfekt!!!  :)  Nu känns det på riktigt att vi är allierade, att vi gör allt tillsammans..
Känner mig Älskad på ett sätt som nte funnits på den här nivån tidigare..  Nu får jag det att låta som att det varit dåligt innan, vilket det verkligen inte har.. det har varit grymt bra innan med.. men nu har vi i vårt förhållande nått nya höjder..
Det som innan varit bra, är nu perfekt.
Det som varit mindre bra, är nu helt ok.. allt är så mycket lättare att göra.. alla motgångar känns som bagateller..
Så underbart så!!!



Skriver fortsättningen imron eller senare..
Nu ska jag vara social med Nudlan som kom hit !!


Må väl!

Börjar bli dålig på att blogga igen...

Ja, det var nu 3 dagar sedan jag bloggade sist..
Men jag har väl haft annat för mig.. :) inte för att jag vet vad, men tydligen har det varit viktigt iaf.. :)  Nä, men Älskade C har varit hemma i några dagar, eftersom att det är minusgrader ute, så vi har umgåtts hela familjen, och så har vi städat.. inte bara vardagsstädat, utan gjort ett ordentligt tag här hemma.. och plockat bort julen.. så nu är det tamef*n rent här hemma.. :)  och ingen tvätt eller disk.. såååå underbart..


Ja, förra helgen var ju jg och Mickis hos Maria och fixade naglarna..  igår slet jag loss mina.. :/
alla utom tummarna hade fått lite luftbubblor å sidorna, så de var på väg att lossna.. och igår så rensade jag i förrådet och kastade en massa saker..
Jag var inte på något vis vårdslös med naglarna, men inte heller försiktig..   men det och att jag tvättade hela dagen igår gjorde väl att naglarna gav upp.. :)
Och det ironiska i det hela är att det var en tumme som lossnade först..  de som satt som berget fortfarande när de andra fått luftbubblor..
så då blev jag arger på dom och hjälpte dom loss lite från mina fingrar.. :)
Ser förjävligt ut just nu på fingrarna och jag måste ringa Maria för att be om en ny tid.. 
Och Mickis ska fixa 2st av sina, hon har varit mer försiktig med sina, så hennes är fortfarande kvar.. men hon har 2 eller 3 st med luftbubblor som hon vill få fixade innan de lossnar..
Så det måste vi ordna..


nä.. orkar inte skriva mer.. tjötar med Xstasia.. hade ju glömt bort att hon fyller år idag.. men så.. nu har jag grattat henne!
Må Väl!!

Ny år och lite sånt...

Ja, Nyårs afton då..
Det hände inte ett jota här.. Pojkarna hade ju kräkts dagen innan och B hade feber mån, tis och ons, så vi var hemma själva bara familjen och mös.. :)
Köpte baugetter och olikasaker att fylla dom med, lite chips och godis och dricka..
Så bänkade vi oss framför tv och sedan tv-spel hela kvällen.

B somnade vid 22:30 på kvällen tror jag, och en timma senare sov även älskade C..
Så jag var vaken själ voch tittade på raketerna som haglade över hela stället..
runt tolvslaget så var det som MINST 7 raketer som sköts upp samtidigt på olika ställen här i förorten.. *haha*
Det lät som en krigszon, och lös som om det vore strålkastare över hela himlavalvet halva natten..
Men när raketerna skjutits upp i ca 15 minuter så kunde man inte se så mycket längre.. all rök virvlade fram och skapade dimma, så man såg när det lös upp ibland, men inte mycket mer.

En lugn kväll blev det med andra ord.. väldigt lugn..

Nu har pojkarna iaf varir kräkfria i 2 dygn.. känns bra.. nu sover de i sina egna sängar igen. de har ju sovit hos oss båda 2 i några nätter.. och vi må ha en stor säng va, men fy va trångt det blir när man delar sängen med 2 barn också.. :)


Imorn börjar My Dog..
Jag vill så gärna gå dit och kolla lite.. om jag ska dit imorn så går jag med Nudlan..  hon skulle kanske dit, beroende på om hon kunde trolla lite.. :) hon ska kolla på am.staffarna och staffarna..
Så då tänkte jag passa på att gå förbi vallhundarna och kolla om Bosse ställer ut, har ju inte pratat med honom sen... tja.. långt tillbaka..  Ska se om han ställer ut min älskade Bazooka. :)
Och sen försöka hitta den uppfödaren på Beauceroner som jag pratat med. :)  Kanske kan sno åt mig en liten pratstund, eller iaf kolla på hennes hundar.. som för övrigt är såååå jävla vackra..

Sen tror jag att min förra uppfödare på Tibetansk Spaniel kommer ställa ut, så jag ska gå förbi där också och se om jag ser henne.. vill se vad hon har för vovvar nu. :)
Personligen tycker jag att hon har de finaste Tibbarna som finns att hitta i iaf sverige..

Vill få med mig mamma på My Dog också, men det verkar inte vara ett framgångsrikt försök.. :)
hon är ju hundrädd, för det först.. och för det andra så har hon inte ens 10% av det intresset som jag har för hundar..
så hon kommer nog inte följa med.. vill egentligen bara ha med henne för att hon ska kunna se att det finns en väldans massa hundar som är snälla.. inte bara monster i olika storlekar och former..

Sen vill jag ju gå på måndag med, när de ställer Rottweiler och BullMastiffer.. men vi får väl se om det blir så.. Älskade C jobbar ju, och jag orkar nog inte ha med mig båda barnen dit själv.. sen kostar det ju 120 att gå in också.. och så mycket har jag inte att jag kan gå hur många gånger som helst..


Pratade  med Kära M nyss.. hon vill att vi går ner till haket och tar oss en öl (läs cider) för hon har tråkigt och villinte vara hemma när hennes älskade karl och dennes kompis står och sjunger till deras xbox.  :P
Så kanske hon vill följa med till My Dog imorn.. vi får se..
Funderar på om ja ska följa med henne till haket, eller om jag ska stanna hemma med pojkarna och spela lite Wii.. :)


Hoppas ni alla haft en trevlig nyårs afton, och att ni får en riktigt god fortsättning på det nya äret..

Nu ocrkar jag inte häcka mer här, utan ska sätta mig och glo lite på monica antonssons blogg (länk finns på höger sida) och följa debatten om böckerna "Gömba", "Asyl" och "Mia - Sanningen om Gömda"
Väldigt intressant debatt som väcker en hel del känslor.. både bra och dåligt..  åt båda håll! :)


Må Väl!!
RSS 2.0