Trotts, Jobb och Detox

Det är inte alltid som rätt är rätt..
Ibland kan rätt vara åt helvete fel...
men hur vet man när rätt är rätt eller när det är fel då??



Lilla S har kommit in i någon jävla trotts ålder nu, och jag blir knäpp här hemma...
Han gnäller heeeela tiden, han gnäller när han inte får som han vill, han gnäller NÄR han får som han vill..
Ja, han gnäller verkligen konstant..
Och B har fått en släng av något han med.. här kallar vi det för
"Jag-vill-vara-elak-mot-min-bror" Syndromet..  Han kan verkligen inte gå mer än 3 minuter innan han ska vara elak mot lille bror.. Tror att de är rastlösa som attan..
De saknar Dagis en hel del nu antar jag.. De fick ju vara hemma torsdag och fredag för att Älskade C tar ut lite pappa dagarn nu när det är kaos på jobbet..
De har hur mycket att göra som helst.. men tempraturen hindrar dom från att utföra sitt jobb.. så de vet inte alls när det kommer igång igen...

Och jag måste verkligen hitta något nu.. jag har frågat runt lite överallt bland kompisar och vänner..
Men helst vill jag verklien få ett jobb i hamnen.. det är bra betalt och för det mesta är
det bra arbetskamrater.. Jag hoppas verkligen att mina systrars pappa kan fixa något till mig där nere.
Usch så badly jag behövernågot att göra..

Saknar lilla Xstasia med, väldigt mycket.. Hon bestämde sig för att åka till helsingborg över helgen och lämna mig helt åt mitt öde ett tag.. men hon kommer hem imorn så då drar jag med henne ut på promenad.. :)

Ska fika med in fru imorn med, vi har inte träffats på evigheter känns det som.. knappt pratat, faktiskt.. det är sant.. Så imorn ska vi ta en fika och "Catch up a little"
Träffade henne en snabbis förut dock nrä jag handlade lite, och hon fick väl höra saker hon inte alls räknat med.. Stackare, barje gång jag säger något åt det hållet till henne tappar hon talförmågan helt och blir stum..

Älskade Fru, du behöver inte vara ledsen.



Så, nu har jag väl gått iaf en vecka med detox, och över tre veckor med äppelcidervinäger, rosenrot och vitaminer. Känner att det hjälper och är jävligt stolt över migsjälv.. har aldrig tidigare lyckats med något så bra som jag har gjort nu. Har alltid lagt av efter kanske en vecka eller så..  Men nu har jag hållt på med promenaderna sedan innan nyår någon gång.. Det är en hel månad..
Och mer ska det bli.
Vet inte alls hur mycket jag har gått ner nu, kollade ju sist för 2 veckor sedan och då var det 6 kilo, så nu måste det vara lite mer.. Har inte ens ändrat min kost speciellt mycket.. det enda jag gjort åt kosten är allt jävla godis..
Jag har bytt ut det mot melon, apelsin och kiwi.. :)


Nä, nu såg ajg att kapitel 66 av MOTU var uppe, så det ska jag sätta mig o läsa lite innan det är dags för melon och apelsin för kvällen tillsammans med Älskade C framför tv:n.




Längtar efter värmen!

Kul att jag faktiskt lyckats skaffa mig dagliga läsare.. :) Även de dagar och perioder osm jag inte skriver något..


Idag snöar det... igen.. jag som längtar tills våren.. vill bara ha värme nu.
Jag ska verkligen aldrig mer gnäll apå att man itne får uppleva något riktigt vinter i gbg... Nu får det fan va nog på vintern..

Våren och värmen... så man kan vara ute hela dagarna med barnen och leka..
Gå ut i skogen och plocka kottar, (ja, mina barn älskar dessa förbannade kottar)
Sen så har vi ju flyttat när våren kommer, så då blir det att gå till stora "ödledammen" och titta på ödlor och grodynglen.

Imorn är det ny vecka igen..
Då måste jag ringa den där förbaskade läkaren, och kolla om det är något som är galet.. sen måste jag till mvc och göra det där oerhört "trevliga" provet..



Nä, nu orkar jag inte skriva mer.. ska ta ett yoga pass med min lilla son B... :)


Må Väl!

God Natt

Tack för din kommentar bror. :)
Jag ska hälsa honom när jag träffar honom igen att du gillade hans kommentar... nu kan jag väl erkänna att även jag skrattar åt den, inte bara ler.  :)
Jag ska ta ditt råd och bara låta det komma, alla förändringarna alltså.. Det är lite skrämmande bara att det är sånna drastiska förändringar inom mig som sker, men jaja, det är väl bara att omfamna det hela och gilla läget. :) Så länge man blir en mer kärleksfull människa istället för ond så går det iaf åt rätt håll..




Nu har jag läst lite fanfiction, men orkar itne mer nu, ska snart gå in o lägga mig i sängen brevid Älskade C och kramas lite.

Imorgon måste jag ta tag i promenaderna igen.. gick ju bara strax över 20 min förut, för att vi skulle handla..
Och igår, ja då gick jag inte alls.. Om man inte räknar den lilla biten det är att gå hem till Xstasia från oss.. :)


God Natt Gott Folk!!



Förändringarnas tid

Bakfull?? Jag??....Nä, inte då!

Så, nu mår jag lite bättre än vad jag gjrode imorse.. :)
Men men, jag mår väl som jag förtjänar antar jag.. man får väl skylla sigsjälv när man dricker den där förbannade alkoholen...
Jaja, kul hade jag iaf..


Kommentaren som stod i det förra inlägget: "Hej Shhiva, hur går det med klamydian?" den fällde snälla Luder igår..

Det var näligen så att jag följde med Mandy in i rökrummet, men kunde inte stanna länge pga lukten, så jag gick på utsidan och höll hennes öl..
Då kommer det någon stolpe som börjar stöta på mig och jag orkar verkligen inte dra hela "Jag har redan barn och karl"- talet igen, så jag ignorerar honom, i hopp om att han ska fatta piken..
Jag borde lärt mig vid detta laget att de flesta karlar på krogen är idioter som itne förstår mycket av vad man säger eller gör mot dom.. så självklart fattade han inte utan fortsätter stöta på mig..  Då kommer Luder mot mig, lägger en arm runt mina axlar och säger högt och tydligt till alla människor runt omkring:
"Hej Shhiva, hur går det med klamydian?"

Ok, jag tackade honom iofs för jag slapp alla jobbiga, klängande idioter, men han kunde ha skött det på ett lite bättre sätt tycker jag..  men men.. Jag kunde bara le åt honom, och det gör jag fortfarande..

Andra kommentarer föddes igårkväll, men de behåller jag för mig själv och de som var med ute... Kan väl säga att de troligen saknat att driva med mig iaf... för de gjorde inte mycket annat än det igår..
Men jag bjuder på det.. :)


Lazer tjatar på mig om övningskörning, så det ksa vi väl börja med snart tror jag.. någon kväll.. på en stor och tom parkering..
Jag är lite löjlig och rädd när det gäller det där med bilar dock.. Får väl se om det går att vända på det, och övervinna mina rädslor..



Har för övrigt inte talat med min fru på några dagar, alltså riktigt talat..
Jätte tråkigt, och jag hoppas verkligen hon mår bättre snart. Saknar henne väldigt mycket, och alla våra samtal..
För det är inte ett per dag vill jag lova.. :)

En annan jag saknar är Syster Greta.. hon skrev för ett tag sedan och sa att hon skulle skriva ett långt svar när det lugnat sig lite på jobbet, men jag har fortfarande inte hört något.. Det var väl kanske 4 dagar sedan..
Jo, jag fick ett mess av henne mitt i natten för 2 dagar sedan, men sen har det varit tyst..
Hoppas hon inte stressas bara.
Känns fortfarande så konstigt att hon är på andra sidan jorden... och jag vet inte ens när hon kommer hem...

Syster, om du läser detta..
Jag saknar dig nått fruktansvärt och tittar på månen varje natt innan jag somnar.. Den är det enda som får avståndet att kännas kortare mellan oss..
Inatt är den full, trollsk och otroligt vacker.
Du har mig alltid med dig!



Hade ett väldigt ärligt och avslöjande samtal med min lilla syster N för någon dag sedan med..
Kändes väldigt bra faktiskt, även om det var jobbigt..
Men jag behöver prata mer tror jag... men kanske inte med henne.. Jag vet vem jag behöver tala med, men vi får väl se hur det blir med den saken..
hmm..kryptisk.. jo jag vet..



Jag har förändrats så mycket det senaste året..
För det första så har jag blivit sån flicka så det är helt sjukt.. jag har aldrig varit en tjejig person..
Alltid gillat bilar, brytt mig minimalt om mitt utseende, älskat action och thriller filmer mm mm..
Alltid bara haft gympa skor, något annat har varit otänkbart.
Kläder, ja då har det alltid varit sportiga kläder, lösa kläder.
Har liksom aldrig brytt mig om något sånt där tjejigt tidigare..

Nu...
Ja, nä jag vet inte vad som hänt.. det känns som om någon gett mig en hormonspruta och gett min kropp en överdosering av östrogen...
Jag vill inte ha andra skor än högklackat, sminkar mig fast jag bara ska lämna barnen på dagis, har börjat använda mer och mer kvinnliga kläder, kollar jämt på romantiska drama filmer, eller iaf drama filmer och gråter som en liten bebis..
Min musiksmak har ändrats radikalt... 
Och jag har fått så mycket kärlek inom mig.. jag vill tala om för alla i mitt liv hur mycket de betyder, om och om igen.., ok, det är kanske en väldigt bra sak... men vissa kan faktiskt uppfatta det som jobbigt... :)

Det är så sjukt mycket som ändrats med mig så det finns inte..
Mer självsäker har jag blivit också, fast det har kommit bara de senaste veckorna..

Förändringar förändringar.

Får väl se om alla förändringar är till allas glädje dock..
Jag tror inte det, men vi får väl se vad som händer och fötter.


Nä, nu ska jag glo på tv med Älskade C igen... eller om han ska fortsätta kolla på den där serien så får jag väl sätta mig och läsa lite fanfiction.. ;)


Må Väl Älskade Vänner!



Lyckad Utekväll!

Tack Bittebi, ja man blir jätte glad när man loggar in o ser en kommentar. :)


Idag är jag inte helt i tipp-topp.. Jag och min fru skulle ju hitta på något igår, men hon mådde inte bra, så jag tog med mig Mandy ut istället. Vi hade jätte trevligt, Luder och Kishi kom in också.. Tyvärr blev Mandy lite dålig och fick ont i magen så hon fick åka hem tidigt.. Väldigt tråkigt, men huvudsaken är ju faktiskt att hon mår bättre idag..

Så kom Lzer och hans flcikvän in också, så det var verkligen trevligt med en massa gamla vänner. För var gång jag talar med dom eller umgås med dom så blir jag bara mer och mer tacksam över hur underbara vänner jag faktiskt har. De betyder otroligt mycket för mig.

Nä, jag orkar inte sitt här och skriva mer just nu, men jag hade jävligt trevligt igår iaf.. och tack mitt lilla lude för den underbara kommentaren du fällde för att rädd mig från påflugna pojkar som inte fattar klarspråk..


"Hej Shhiva, hur går det med klamydian?"
Puss på dig.. (väldigt sarkastisk)


Må Väl!

Fredag

Såå många som läser dagligen, men inte en enda kommentar... lite tråkigt faktiskt..
Eller rättare sagt.. det är pisstråkigt..


Idag är det Fredag och jag hade velat hitta på något med min fru, men jag har inte talat med henne på några dagar nu, och vet inte alls om hon är sugen på att hitta på något, eller om hon vill ha en lugn hemma kväll..
Jag vill verkligen hitta på något..

Sen ska jag se om lilla Xstasia kan hjälpa mig senare... jag SKA bli blond idag..
Ska köpa avfärgning senare och hon ska hjälpa mig mellan alla sina ärenden hon har..  så nu ska jag bli blond igen.. :)
Får väl se hur det ser ut.. jag har inte varit blond på minst 6 år.. det känns lite skumt..


Igår fyllde min älskade lilla son 2 år.
Tack till alla er som kom.
Han fick jätte fina presenter av alla de som kom, och Älskade C hade gjort tårta som tydligen var god med.. :)
Fick äntligen träffa Fionas kärlek också. :)
Han är jätte trevlig och man såg verkligen hur mycket han tycker om henne. Är så glad för hennes skull för jag vet att han betyder otroligt mycket för henne.


Nä, nu ska vi äta lite frukost.



Må Väl!!

Tradera=Lycka

Tjhoo... lycka... det finns faktiskt kläder på tradera som jag vill ha... ska bara fixa mitt konto där så kanske jag kan handla lite när pengarna ordnat till sig här hemma.. :)


Jag har blivit sån flicka så det är fan inte sant.. jag har aldrig tidigare gillat shoppa kläder till migsjälv.. jag har aldrig tidigare gillat skor.. har aldrig tidigare gillat mycket av det som jag nu älskar...
Men jag har blivit sån jävla flicka och sitter och glor runt på en massa shopping sidor hela tiden och längtar efter den tiden när jag kan handla igen...  Ed Hardy och Rockin.se... fan, när jag väl får mina pengar... :)

Kläder kläder kläder kläder!!!

Jag har insett att jag måste skaffa mig ett jävla bra betalt jobb...
Jag har suttit och kollat runt på en massa kläder somjag vill ha, och det är inte bara rockin.se som har kläder som rycker i min ekande plånbok.. även http://peoplesuniform.com/ har kläder som jag sååå jävla gärna vill ha...
Ed Hardys kläder...
Jävlar vad mycket snyggt den mannen har åstakommit...
Måste få ett jobb snart så jag kan fixa en ny garderob...


Så ringde han som har lägenheten nu, och ville att vi ska flytta in tidigare.. det vill jag med kan jag ju lova..
Han fråga om vi ville flytta in 10-15 feb, istället så vill han ha halva hyran..
Vi vill, det är absolut inte det som är problemet... men vi vet fan inte om vi kan fixa de pengarna som krävs..
Vi ska kolla, men det ser inte jätte ljust ut, tyvärr...

Nä, nu ska jag lägga upp kakor och sånt.. snart kommer gästerna till LillaS som fyller 2 år idag!!

GRATTIS mitt lilla BusTroll!!



Må Väl Gott Folk!

Jag blir gaaaaalen

Sitter hemma och glor runt lite på Rockin.se
Fan va mycket kläder det finns som jag vill ha där...

Ska skriva mig en önskelista till någon som känner för att vara snäll mot mig.. ;)

Vad jag önskar mig är:


Detta linnet



Dessa tröjorna:









Blir snart knäpp på Älskade C... Han är så förbannat orolig för allt just nu och går mig på nerverna..
Han stressar upp sig och blir orolig för något som han itne kan göra något åt just nu iaf.. Något han inte kan påverka, och det blir sån jävla irritation för mig..
Han tjatar om det hela tiden, och ser inte att det kan finnas lösningar, utan bara problem..

Ska försöka lösa allt så han slipper stressa upp sig så.. men det är sv¨årt att fundera ut en lösning när han sitter och tjötar om problemet hela tiden, och inte vill se att det kan finnas ett litet hopp..
Jaja..

Nu ska jag sätta mig och glo på "Sybreeder83" på YT..
Jävla roliga prick... :) Har ni inget för er så gå in och kolla... :)



Nå Väl min vänner

Arbetssökande....

Idag har det faktiskt blivit 2 promenader, på 2 timmar vardera.. kände att jag behövde rensa lite tankar, och så pratade jag med en kompis som var lite upprörd, det visade sig att vi hade liknande problem och pratade oss igenom dom.. :)  Så nu är allt så mycket lättare..
Att det kan hjälpa så mycket att prata ut med någon är helt otroligt..

Och så mycket hemligheter jag har avslöjat för henne idag, som jag aldrig sagt till andra människor.. det var lite läskigt faktiskt..  men ändå befriande..

Så.. nu har jag börjat emd detoxen igen också, så nu vore det väl fan om jag inte skulle gå ner mina kilon som jag vill...
Pratade med Manda nyss i telen också, och tydligen så kan man få statlig hjälp med vissa saker som jag vill ha hjälp med, så edt ska faktiskt kollas upp nu i veckan, ska ju ändå dit och prata och göra lite koller, så då kan man ta allt på en gång..

Imon ska jag ringa och söka ett arbete till.. mötte en kompis i helgen nu som arbetar på ett äldreboende, och han gav mig numret till cheferna och bad mig ringa dit, för de söker tydligen folk.
Och så har jag pratat med mina systrars pappa, och han ska kolla nere i hamnen om det finns jobb till mig där.. så förhoppningsvis har jag fått något napp i slutet av veckan iaf.. 

Imorn ska jag möta Xstasia och följa henne på lite ärenden, och pojkarna ska med.. De har nämligen studiedag på dagis imorn, så de ska vara hemma med mig hela dagen.. mysigt samtidigt som jag vet att iaf B behöver sin tid på dagis för att leka med de andra barnen.. men jag kan ju möta Kära M och aktivera bådas barn samtidigt innan jag springer iväg med Xstasia.. ;)
Jaja, vi får väl se hur det blir och vad som händer... 

Nu känner jag att jag bara svammlar, det beror på att jag är trött som faan.. så nu ska jag läsa lite fanfiction, och sen sak jag göra Älskade C sällskap i sängen.

God Natt Gott Folk!!



Må Så Väl Mina Vänner!

 

Bilder från Julen


Julen 2009
Hansjö!



B klär granen inför kvällen!





Kvällen





Och så vanliga bilder på mina underbara barn.







Så, nu har ni fått lite bilder... :)
Må så väl gott folk, nu kallar en promenad!

Bästa Vänner

Ojj, nu var det länge sedan jag skrev här inne, iaf något vettigt att läsa.. :)
Vet dock inte vad jag ska skriva..

Jag saknar min syster Greta oerhört mycket.. Hon är på Jamaica nu och räddar världen med sin enorma kärlek, vi har messat och hon ringde faktiskt för några dagar sedan, jag började nästan gråta när jag hörde hennes röst.
Så mailar vi så ofta vi kan, så jag ska faktiskt slänga iväg ett mail till henne bara jag skrivit klar här..

Den senaste tiden har jag umgåtts rätt så mycket med Xstasia, och det är otroligt kul, kan för allt i världen inte fatta varför jag slutade umgås med henne ett tag, vi har roligt, och såå mycket minnen som vi delar... Sen kan jag prata med henne på ett helt annat sätt, hon har ju sett de värsta sidorna hos mig, hon har sett de bästa.. hon har varit med i alla väder, så hon känner mig på ett helt annat sätt än de flesta andra jag har runt mig.. vilket gör allt lättare.. hon vet vad jag går för..
Jag är riktigt glad att ha henne i min omgivning igen.

När vi ändå talar om gamla vänner så hade jag ett samtal  på FB-chatten idag med en annan vän. En av de absolut bästa jag haft turen att ha i mitt liv... Luder!
Berättade för honom att han alltid kommer klassas som en av de bästa vännerna i mitt liv, för att han alltid ställt upp på mig, och att jag saknar honom och de stunderna vi hade.. Ett riktigt sentimentalt samtal blev det då han också saknade den tiden vi umgicks, och att jag är en av hans bästa vänner också.. så skrev han att han aldrig haft en sån bästa vän som jag var för honom.. blev så glad..
Han är verkligen en av de mest omtänksamma människor som finns, synd bara att det inte är alla som tror på det, eller kanske inte får se det för dom ger honom inte den tiden... De tror att han är världens största svin.. ack så fel de har... Om de bara visste vilken underbar människa han är..

Pratade med en annan kompis idag också som jag inte pratat med på ca 2 år.. det var roligt, hade glömt hur sjuk han är att prata med.. han har sån skum humor.. min fru skulle älska att prata med honom, för han har lika skum humor som hon kan ha, och han håller på mycket med ord... och hon är en riktigt "sucker" för ord... :)

Annars händer det nog inte så mycket tror jag.. buspojkarna växer och har sig..
Lilla S pratar så mycket, och jag blir imponerad på hans ordföråd varje dag för att han är så duktig. B är den bästa pojken som finns.. :) Han är så snäll mot sin bror, och så lugn och harmonisk. Han hade fått berömm från min moster för hon tyckte han var så (citat) "Cool" (slut citat)


Jag har ju promenerat varje dag ett tag nu, men ikväll kan jag inte, för Älskade C är i kungsbacka och jobbar, och han kommer inte hem förän vid nio ikväll.. så det får bli en extra lång immorn istället.. Kan ju ta den efter att Xstasia slutat så kanske jag får sällskap.. :)
Men iaf, jag har faktiskt gått ner minst 6 kilo på bara att promenera.. Riktigt glad över det och stolt över migsjälv.
Det känns inte så mycket i kläderna, men det känns i kroppen, är piggare, känner mig gladare och friskare och med det så ökar mitt självförtroende, så snart är jag nog tillbaka till mitt gamla jag igen.. den Shhiva som inte gömmer sig bakom någon, och som säger vad hon tycker och tänker, och som inte tar skit från någon...
Om någon nu läser och tycker: "Ja, men så är du ju redan." Hmm... nä, det är jag inte.. inte ens i närheten av hjur jag är egentligen.. har bara tappat bort migsjälv någonstans när mitt självförtroende försvann...

Men nu är jag på väg tillbaka.. hoppas att jag kommer tillbaka helt.. ;)

Har faktiskt börjat ta kontakt med fler och fler av mina gamla vänner igen, och det är faktiskt väldigt kul.. jag hade glömt bort hur mycket roligt man kan ha med vissa utav dom..


Nu längtar jag verkligen tills flytten är klar.. ska bli så underbart att få komma bort härifrån. och så får vi ju ett extra rum, så när nära och kära bestämmer sig för att komma till gbg och hälsa på så har vi ett rum till dem..



Ja just det ja..
Jag blev uppringd av en kvinna på ett bolag för ett tag sedan, hon hade hittat mig i Arbetsförmedlingens register som arbetssökande, och mina kvalifikationer matchade med vad hon sökte, så jag fick komma på intervju veckan efter, det var igår. Kom dit med absolut noll lust till att få jobbet, och absolut noll i förväntning. Men blev glatt överraskad..  Får jag jobbet kommer jag bli som en arbetsledare, men fortfarande få göra lite grovgöra. Men den ena kvinnan som var med och intervjuvade mig sa att även om jag inte fick detta jobbet så ska hon spara mitt nummer och min ansökan, för hon vill ha med mig i sitt arbetslag, hon sa: "Min magkänsla säger mig att du är bra, att du är vad jag behöver" Så hon skulle höra av sig vilket fall som helst, och blir det negativt så ska hon höra av sig om jobb senare.. :) Det var riktigt kul att höra. Hon sa en massa saker som gjorde mig glad faktiskt!

Hmm, vad har hänt mer då??
Tror inte det hänt så mycket mer... all fokus för oss ligger just nu på packning, ekonomi och våra barn.. även om vi försöker vara trevliga och sociala med våra vänner så finns det väldigt lite tid till det.. snart så blir det bättre.. bara flytten är klar..


Ja just ja, Lilla S fyller år nästa vecka, så vi ska väl styra upp ett litet kalas till pojkvaskern.. ;)

Nu ska jagläsa lite fanfiction innan jag sätter mit i soffan och myser med B.. Lilla S sover redan!

Må Väl mina underbara vänner!!



Wifii, saknar dig massor och hoppas du snart mår bättre!
Luder, om du bara visste hur glad jag blev av att prata med dig, du har alltid ställt upp för mig,
och jag saknar dig!
Syster Greta, det är alltid samma måne. Det är tanken jag måste komma ihåg,
annars känns det så långt emellan oss.. Älskar och saknar dig min hälft.!



...

Namn: För alla er här ute.... Shhiva, de som ska veta, de vet.

Kallas för: Mammas Ängel, Bittebis Bebis, Moffas Piga, Momme Gull. Annars mitt riktiga namn.

Stjärntecken: Våg

Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar: Nope.. ska väl ta mig i kragen och ta i öronen tror jag..

Tatueringar: JA!!! En, (äntligen kan jag svara ja på denna ;) )

Längd: 1.67

Skostorlek: 39

Hårfärg: mörkbrunt med rött i.. det röda är från min naturliga (Gyllen blond) hårfärg.. det kommer igenom vad jag än gör.. Grr..

Fräknar: Nope

Motto: Lev Livet För Fan, Innan Fan Lever Livet Med Dig!

Kär? Hell Yes!! :)

Önskar du att du bodde någon annanstans?  Nej, inte nu när vi fått en lägenhet på det ställe vi önskat flytta till i evigheter.

Tycker du att du är attraktiv?
Jag har väl mina mindre bra dagar, precis som alla andra, men generellt, Ja!

Dricker du? Oftast Vatten, men är det lite mer fest så slinker det väl ner en Smirnoff Ice eller 2.. ;)

Röker du? Nä, slutade när jag var gravid -04

Vilket schampo använder du? Response

Vilken parfym använder du? Sean Paul G... vad han nu heter... En kvinnokropp ser flaskan ut som iaf..

Vad är du rädd för? Havet och alla hemska varelser där i.. Sprutor, Blod och att förlora mn kärlek.

Gillar du att tvätta? Vem fan gör det??

Gillar du berg- och dalbanor? Såå Härligt..

Filmen du hyrde? Det var väl kanske Tripple X eller nått sånt.. det var ju evigheter sedan iaf.

Filmen du köpte? Twilight

Låten du hörde: Led Zeppelin - Stairway To heaven

Låten du laddade ner? Whiskey Lullaby

Personen du ringde? Min Älskade C

Personen som ringde dig?  Min Fru

TV-program du såg? So you think you can dance

Person du tänkte på? Min Syster som befinner sig på andra sidan jorden.

Låt: Kings of Leon - Closer

Sak att göra: Skaffa mig ett jobb, eller en praktik...

Sport: Promenerar varje dag.. räknas det??

Dryck: Vatten, The

Kläder: Jeans och Linne

Film: Twilight, Love It.  En annan favorit är The Blind Side

Bil: Subaru Impreza

Serie: RAW

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Det har vi väl alla gjort??

Gråtit över en flicka? Ja, fast inte på det viset..  

Ljugit för någon? Mmm...

Varit i slagsmål? Aldrig

Blivit arresterad? Nope

Träffat någon från internet IRL? Haha.. Nej

Antal…

Gånger du varit kär? Hmm.. Ja det är väl 2 ggr, och den ena av dom lever jag med nu. ;)

Gånger ditt hjärta brustit? Ojj, ska an räkna med de hormonsprängda tonåren så orkar jag inte räkna..

Hjärtan brustet på grund av dig? Hmm, inte en aning faktiskt..

Tjejer du kysst? Nope

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Från Orsa så är det 8 och från gbg är det 2.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Hmm.. tror inte jag varit med i tidningen, men tv har jag varit med på. :)

Senaste

Boken du läste? Vargens Lilla Lamm, Margit Sandemo

Personen du fick e-mail av? Syster Greta

Personen du fick brev av? Lisa

Personen du fick sms av? Min Fru

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Det gör vi varje kväll.

Saken du köpte? Ojj, det var länge sedan jag köpte något.. En ny DVD kanske? För 2 månader sedan.

Vad har du gjort idag? Skrivit kontrakt på en ny lägenhet, och varit på långpromenad med Xstasia, och vi hade lite terapisnack. ;)

Brukar du svära mycket? Ja, jag har ju tyvärr börjat igen...

När stiger du upp på morgonen? mellan 06.00 - 08.00  Då vaknar barnen.

Vad har du på dig? Träningsbyxor och en tröja.

Vad ska du göra ikväll? Inte en aning.. förhoppningsvis mysa med Älskade C

Vad är du allergisk mot? Skitsnack och ryggradslösa idioter

Var har du ont? Ingenstans just nu..

Använder du hårspray? Om jag ska göra mig iordning så..

Kan du stå på händer? Tänker inte ens försöka..

Håkan Hellström eller The Ark? Tortyr??

Salt eller socker? Salt..

Gillar du ketchup? Ja, på köttbullar!

Är du glad nu? Nja.. sådär.. Nöjd iaf.

Var du glad igår? Ja

Vad dansar du till? Beror på humöret faktiskt..

Stockholm är… ? En äkta Storstad.

Göteborg är… ? En stor stad..där jag bor och trivs för de mesta.

Kan du sjunga? Hellre än väl

Spaghetti eller makaroner? Pennor eller skruvar.

Land du vill besöka? USA, Jag SKA uppleva det landet en gång i mitt liv!


Så, nu är jag klar.. happy readning!

Long time no see..

Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera det sista.. men jag har haft andra saker för mig faktiskt... Skriver på en novell.. eller rättare sagt 2, men bara en som folk kommer få läsa.. :) Den ändra är bara till för migsjälv.. en läkningsprocces som måste göras.

Idag har vi varit och skrivit på kontraktet för den nya lägnetheten... Så jävla underbart..

Vill faktiskt inte skriva mer.. har lite för mycket i mina tankar för att skriva ut här...



Tack igen Xstasia för att du orkar lyssna på mig!!

Älskar er mina nära och kära!! Glöm aldrig det!! ;)

NyÅrsLöfte!

Jag är lite sen med sånna här saker.. det var jag förra året med, men det betyder inte att jag inte håller det när det gäller iaf... :)

Så, mitt nyårs löfte detta året är att förbättra mig som människa, och att se till att mina nära och kära vet hur mycket jag älskar dom, och hur mycket jag ser upp till dom.. hur stolt jag blir när de har sina stora ögonblick i livet, hur glad jag är att faktiskt ha just dem som mina vänner!!

Ja, jag ska tala om för er mina nära och kära hur mycket jag älskar er och varför!!
Så snart får du kanske en kärleksförklaring i vänskaps mening.


Jag har världens bästa familj, släkt och vänner..
Jag har sån tur.
De bästa människorna  som finns på planeten finns i mitt liv, och jag älskar er... oändligt!




God Natt!!

RSS 2.0