Se det snöar, se det snöar...

Ja, det snöar faktiskt... i Götet... det är inte helt vanligt vid denna tid på året.. snön brukar ju komma hit precis innan våren far igång.. :)

Mysigt mysigt.. hoppas det snöar hela natten så det är täckt på marken imorn bitti när vi ska till dagis.. det ksulle vara pricken äver i:et..


Nu är Älskade C och ska tatuera sig.. han ska forsätta på sin drake, så idag kanske den får lite färg.. eller så fyller de bara i linjerna.. jag vet inte.. men jag vill att den blir klar snart så jag får se resultatet.. :)
Jag vill också tatuera mig.. men jag är ju så feeeeeg... gaah... om jag inte vore så jäkla töntig när det gäller smärta hade jag haft en för länge sedan..

Fast iofs är det bra, för nu tänker jag igenom det ordentigt ochi nte gör någon för att jg just då tycker det är fint, tufft, snyggt osv..
har faktiskt tänkt om när det gäller en tattoo som jag haft i åtanken i flera år.. ska nog inte ha den.. utan skriva min morfar namn istället.. eller nått åt det hållet iaf.. nått som är till min morfar ska jag göra..



Fler och fler skaffar blogg.. bra tycker jag.. så jag har nått att läsa.. .vissa är ju så dåliga på att uppdatera.. *hmm.. nämner inga namn* :P

Nä.. nu ska jag hänga på vovve igen tror jag.. ville bara tala om att det snöar.. :)


Må Väl!!!
Kommentarer
Postat av: Marika

va??? har du problem med smärta...=)

2008-12-11 @ 12:44:40
Postat av: Nathalie

Tackar :)

2008-12-11 @ 15:44:16
URL: http://[email protected]
Postat av: Malin

Ja känner mig inte alls träffad ;)

2008-12-11 @ 16:21:38
Postat av: Ramona Fransson

Hej Jenny,



Bara roligt att du vill länka min blogg till din.

Ha en skön helg.

Mvh

Ramona Fransson

2008-12-12 @ 15:30:28
URL: http://www.anomar-forlag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0