En Till Soffa!! :)

Ja, snart kommer Fiona och lämnar en 2 sits Ektorp till oss..
Så nu har vi mer sittplatser.. så skönt, eftersom att det märks när man har folk här att en 3 sits inte räcker till åt alla människor..



Problemet med det hela är bara... vart ska jag göra av mina bokhyllor och böcker??
Tänker inte kasta de som Älskade C föreslog.. älskar ju att läsa, så de måste vara lätttillgängliga någonstans.. men vart? Ja det är frågan..
Funderade på att ställa 2 av dom i hallen och ta bort resten... hmm.. funkade inte..  de får inte plats.. inte i vårt sovrum heller..
De får stå kvar tills jag kommit på en lösning..
Eller tills S är tillräckligt stor att dela rum med B, för då kan man ställa 2 bokhyllor i vårt rum.. när ingen spjälsäng finns där mera..
Men det är ju ett halvår kvar tills dess.. hmm.. måste fundera på detta ett tag till..  kanske kan städa och röjja i förrådet och ställa in dom där? Om dom inte är för höga då..
Jaja, återstår att se..

Sen ska jag bort till Paul sen och låna hans säckkärra, för att om man ens ska tänka tanken på att få in en soffa i lägenheten, så måste den gamla tvättmaskinen bort.. den står ju mitt i vägen i hallen just nu..
Så den får jag köra bort till mamma sen.. så glad hon ska bli när hon kommer hem och ser att den äntligen kommit till henne.. :)


Hmm.. idag har det fan inte hänt mycket.. jag har ju fortfarande feber och förkylning så jag kan inte göra så mycket.. eller jo, kan kan jag ju alltid.. men kroppen är helt slut, så jag har ingen ork till något alls..


Tillbaka till inredningen..
Funderar på att möblera om B´s rum.. så jag slipper vara orolig för sängkanten när S är därinne.. men jag vet ju itne hur..  Känner verkligen att all min fantasi och insiration är slut just nu..
Måste vila upp mig innan jag kan ens tänka tanken på nått sånt nu..


Gaaah.. varför måste barn trotsa när man är som tröttast och inte har någon ork i kroppen alls???
B kan verkligen reta gallfeber på mig när han inte lyssnar, just nu försöker han få S att springa medans S håller i en rull låda.. har sagt till honom sååååå många gånger att han inte får dra i den när S håller, för S är liten och kan ramla, och att S tappar balansen hela tiden om han fortsätter på detta vis.. men inget jag säger, eller hur jag än säger det så lyssnar han inte.. det går inte in på honom..

Vet inte alls hur jag ska förklara för honom eller säga åt honom så att han verkligen förstår...
Och detta med trotts och sånt, det orkar jag ju deffinitivt inte med nu när jag är sjuk.

Nä, nu ska jag tänka på vad som ska ske med vårt v-rum.

Må Väl!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0