Dagens Första...

...inlägg...

Har inte jätte mycket att skriva, eftersom att det känns som om jag knappt vaknat ännu.. :) men men..

Sitter och planerar vad jag ska köpa i Ullared.. har ju en hel del som ska ha julklappar..  måste fundera över hur mycket pengar som FÅR spenderas där.. :)
Jag har ju faktiskt väldigt lätt för att överskrida min budget med tusenlappar...  så nu ska jag SPARA pengar till Ullared.

Den absolut svåraste att köpa till är ju min älskade son B, han är ju intresserad av allt och inget..  dessutom så har vi lovat honom extra många julklappar, eftersom att han lät tomten ta hans nappar.. :) Ja, så då ska det vaara mååånga paket till den skitungen..

Nu leker pojkarna så där fint tillsammans igen.. B hjälper sin bror att gå med hjälp av sin nya aktiveringsbräda..  så söta tillsammans.. och så skrattar de så hjärtligt när de leker ihop.. Underbara barn..
Snart är det dagis för B.. Sen ska jag ringa lilla jennifer och se om hon vill fika med mig.. och så måste jag köpa nya rökelser.. för de är slutt..


Faster Fiona ska bli katt ägare.. :) tycker det är kul när folk engagerar sig i en katt..  för de är väldigt ofta bortglömda djur.. speciellt då den vanliga huskatten.. Så nu är hon på jakt efter en liten sötnos.. hon hade ju helst velat ha en vit kattunge..  det borde finnas, för det har jag sett massvis med gånger.. men bara för att hon letade efter en nu så fanns det inte..
Men jag ska kolla och se om jag hittar någon åt henne..
En som helst inte är döv också..


Kanske ska åka och handla med Kära M sen när hon kommer hem från jobbet..  Behöver inte handla så mycket.. men om vi åker dit vi tänkt så ska jag köpa en tvättlina, så kan mamma få tillbaka sin.. sen MÅSTE jag gå till Paul och fråga om jag kan låna hans säckkärra så mamma kan få hem sin tvättmaskin.. den står ju i hallen här och tar upp så mycket plats.. att man knappt kommer förbi.. får verkligen "smala till sig" för att komma förbi..


Såg att Margit Sandemo skrivit en ny bok som nyss kommit ut... :) funderar på att köpa den.. men jag ska ju spara pengar.. hmm.. vet inte riktigt hur det ska kunna gå ihop..
Men jag kan ju alltid önska mig den i julklapp av någon snäll människa.. :)


Mina barn är knäppa på riktigt.. de bara slänger sig i sacksäckarna vi här inne i v-rummet. . och skrattar åt varandra.. knäppungar.. :)

Nä.. nu ska jag klä på barnen så de är redo sen när vi ska gå..
Skriver säkerligen senare igen..

Må Väl!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0