Natten inatt!!!

Jag fick soooooova!!!!!
Till en början såg det väldigt illa ut när vi skulel gå och lägga oss, för då vaknad S och tyckte det var dags att leka lite.. men efter att Älskade C släkt lampan i sovrummet och gett S napp och snuttefilt så var det inte mycket mer med den saken.. vi kunde lugnt somna..

Guud så skönt det var att få sova på riktigt.. en natt med dålig sömn påverkar så mycket..

Igår kom Älskade C hem från jobbet vid lunch och vi åt våfflor tillsammans allihopa.. så mysigt.. :)
Sen när han skulle till att åka så säger han till B "Gå och ta på dig lite kläder så får du följa med"
Sagt och gjort, B följde med Pappa på jobbet.. jissa om han var stolt.. han skulle få jobba med pappa.. Pappa är Idolen, Hjälten, han som aldrig gör fel.. ja, B är om alla andra pojkar.. anser att Pappa är Gud! :)

Så när de hade åkt så kunde jag och lilla S sova en stund.. mysigt som sjutton.. när han väl somnade..


Igår kväll innan det var dags för barnen att sova så gjorde jag en jäkla bra sak med B... han fick ligga på golvet och bara slappna av.. det var inte lätt till en början, men om man gör detta varje kväll så kanske han lär sig att man itne behöver vara full fart från det att an vaknar tills man somnar.. för han tar det verkligen ALDRIG lugnt..
Så det ska vi fortsätta med, varje kväll...


Nu vet jag vart jag ska anmäla någonstans om jag väljer att anmäla läkaren..  eller så kan jag göra så att jag tar kontakt med sjukhuset och ber att få tala med läkarnas chef och läkarna tillsammans.. och fråga hur de tänkte eller rättare, hur de INTE tänkte..  Och säga det att det bästa är INTE att skrämma upp föräldrar på det viset.. och tala om hur jag kände det.. tror faktiskt att det ger mig mer om jag pratar med dom..
Att anmäla hjälper dock människor i framtiden som kanske sitter i samma sits som jag gjorde.. men om jag pratar med dom kanske de bemöter nästkommande människor på bättre sätt OCH gör ordentliga undersökningar innan varningslamporna tänds.. dessutom att få prata med dom och förklara hur jag upplevde det hela hjälper de kanske att förstå.. det kommer iag att hjälpa mig om jag får tala ut med de berörda läkarna tror jag..


Pratade med min bror igår.. har inte pratat med honom på evigheter.. så det kändes jätte bra..
Skulle vilja träffa honom och kunna prata så mycket mer med honom.. men jag vet inte om jag vill säga allt som hänt, för det kommer kanske vinkla hans syn på en person, och jag vill inte förstöra något..
Men en dag kommer han ju få reda på sanningen.. nä, nästa gång jag åker upp ska jag försöka tjuva till mig en stund med hans mamma själv och prata med henne.. hon kanske har råd och kanske kan hjälpa mig med hur jag ska hantera allt.. så att bror inte blir lidande..


Har försökt få tag på info om den Vita Rottweilern som fanns för flera hundra år sedan.. Som engelskmännen avlade fram för att den svarta inte passade in i hovet lika bra.. jag hittar ingen info alls.. inte någonstans..
Om någon som läser detta vet vart man får tag på infon, snälla lägg en kommentar och skicka en länk till mig eller nått.. jag håller på att bli tooookig!!!


SÅ skönt att det äntligen är Fredag.. inte för att jag själv känner av dagarna så.. men det är skönt när Älskade C är hemma.. :)  
Sen ska ju jag och mamma gå på bio idag tror jag.. har inte hört nått från henne, men jag antar att vi ska det.. ska ringa henne sen.. hon ligger nog och sover ännu..
Så ska vi bara komma överens om vilken film vi ska kolla på.. jag var inne på sf.se och tittade lite.. hittade en massa filmer som jag skulle vilja se.. men jag har inte riktigt samma film smak som resten av den kvinnliga världen.. :)  gillar inte typiska "tjej filmer" utan jag vill ha llite mer aktion..
men men.. det finns säkert någon som vi kan komma överens om..

Att jag gillar lite mer aktion.. det är säkert därför som mamma och syster Greta säger att jag aldrig kommer få en dotter.. för jag är en pojkmamma, inte en flickmamma.. :) 
Jag är inte en person som skulle klä upp en dotter med en massa klänningar och pippilottor osv osv..  sen tycker jag mer om när det är lite mer fart.. lite "go"..  så jag får väl titta i stjärnorna efter min efterlängtade dotter.. :)
Eller så får jag försöka igen, och se om det blir en dotter.. annars är jag glad iaf.. jag har mina pojkar.. de bästa som finns!!!
Mina söner är de vackraste, bästa, underbaraste och mest perfekta varelserna som finns.. jo jag vet så säger alla mammor.. men mina är det verkligen.. :P


Nä.. om man ska ta och ta tag i hemmet lite kanske?? behöver städas lite.. sen ska jag ta och tvätta.. för nu måste tvätten vara torr sen sist jag tvättade...
Jag skriver väl senare kan jag tro..  har inte så mycket annat att döda tiden med när S sover och B leker så sött på sitt rum! :)

Må Väl!!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0