Influensa....

Jag har inte haft någon som helst ork att skriva på väldigt länge.. jag har legat hemma med influensa... om det är grisinfluensa eller itne... tja, det vet jag inte... dålig har jag varit iaf...
Förra veckan var jag så dålig att jag inte ens kunde andas... vaknade hela nätterna för att jag inte fick någon luft.. det var läskigt och jobbigt..

Tvingade min stackars älskling att vara hemma från jobbet i fredags för att jag inte vågade vara själv.. om något skulle hända och jag inte kunde ringa sos...

Men men... nu är det lite bättre..  är på bättringsväg nu iaf.. :)



Jag vill flytta... om det mot all förmodan är någon som missat det... :)
Jag vill verkligen bara bort från dessa förbannade skithus...
Har börjat kolla i en annan del av stan, en heeeeeelt annan stadsdel, en som folk inte trodde jag skulle vilja flytta till, men jo serrni.. där letar vi nu lägenhet... :)
Får väl se om det går att få någon då...

Tänkte åka dit i veckan om jag blivit bättre, och söka lite nya lägenheter... det enda som är jobbigt är att det blir längre för Älskade C till jobbet.. men nu har vi ju bil, så det är väl strunt samma tycker jag.. han får ta bilen då helt enkelt...:)

Tänkte slänga in en bild på vår fina bil... men hittar inte bilden.. så det få bli vid ett senare tillfälle...


Nä.. nu ska jag lägga mig och läsa lite, så Lilla S får sova middag...

Må Så Väl Gott Folk!!!





Kommentarer
Postat av: KackMarie

Kul att du hitta te min blogg :p



Låter bra att du e på bättringsvägen. Lät som du haft d riktigt otäckt me svårt & andas. Uscha. Själv har jag åkt på en jäkla rethosta, men inga andra förkylningssymtom, så vetti tusan va d e för skit. :)

2009-12-01 @ 11:37:32
URL: http://mariekack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0