Min filosofiska sida..

..hälsade på mig inatt...
men tyvärr har alla de bra sakerna jag tänkte skriva om försvunnit nu..  *typiskt*


Hmm.. funderar på vad som händer här ute egentligen.. vi bor ju så att vi hör VARJE gång brandbil eller ambulans åker ut på utryckning.
Och nu i lite över en vecka har det faktiskt varit mer än 2 utryckningar varje dag.. alltså minst en brandbil och en ambulans..  hela veckan.. vad är det med folk?? Varför skadar dom sig, ellerfjuttar eld på en massa saker??
Och för ett tag sedan, tror det var förraveckan (då all utryckning började) var det en dag då det åkte för bi 3-4 ambulanser, 2 brandbilar och en hel hög med poliser..  Trafiken på leden stod still, så jag misstänkte att det var en olycka.. pratade med mamma om detta i förrgår, då berättade hon att det inte bara var en olycka.. det var en olycka med 6 bilar involverade... fy faaan va hemskt.. 
Jag hoppas innerligt att ingen skadades allvarligt...

Men vad är det med människor?? Så mycket utryckningar som det varit de senaste dagarna brukar det ALDRIG vara.. inte ens på vår kanten när alla är ute och grillar och glömmer släka efter sig och på så vis startar skogsbrand..

Jaja, hoppas folk börjar bli lite försiktigare så de slipper en massa olyckor.. 


Jag har en vän, en vän som lider nått fruktansvärt. Jag vet en del om varför, men inte hela historien. Min vän är en människa som är otroligt vänlig, vill alla väl, omtänksam, hjälpsam, lyssnar alltid och kommer med hjälpande råd.
Och nu drabbas denne av så mycket skit... H*n är stark det vet jag, för att h*n är en så bra människa efter all skit h*n fått utstå och efter det helvete h*n tagit sig tillbaka från, men det gör mig ont att veta iaf att h*n lider och mår dåligt..
Jag vill hjälpa, men jag vet att jag inte kan göra ett skit..  Inte mer än att stötta, lämna ifred och visa att jag finns här när h*n vill prata...

Jag finns här för dig, ta dig din tid och läk ordentligt!



Inatt hade jag problem med att somna.. vet egentligen inte varför.. men så ar det.. så när huset var tyst och mörkt satte jag mig i fönstret och tittade ut på omgivningen..
Så tyst, och så mysigt.. Helt mörkt förutom trafik lamporna som lyste upp..  I vissa hem lös några små lampor fortfarande, men i de flesta var det lika mörkt som hemma hos oss..

Tittade på de få människorna i bilar som susade förbi, och la mig sedan för att igen försöka somna..



Nu har jag och Älskade C bestämmt oss.. kanske får jag som jag vill snart? :P Allt beror på ekonomi och hur vi kan påverka den själva till vår fördel.
Kanske kanske kanske kanske får jag som jag vill..men det är en hemlighet ni aldrig får veta.. :)


Fundrar på tatueringar fortfarande.. Jag VILL VILL VILL ha en på var sida.. på midjan typ.. men AJJ vad det kommer göra ont.. men åh så jag önskar jag vågade.
Har ju redan bestämt vad jag ska ha.. nu är det bara att jag ska våga.. FAN va jag hatar att vara sån mes när det gäller smärta.

Promenaderna går bra, för att hoppa från ett ämne till ett annat.. fast igårvar vi inte ute och gick.. jag had feber och mådde apa.. hade knappt någon röst ens och det gjorde jätte ont när jag försökte prata..
Får väl se om det blir någon promenad idag, eller om jag mår apa sen också.. än så länge ser det inte lovande ut..


Äntligen är Älskade Syster Greta hemma från Thailand!! Åh, så jag har saknat dig!!!


Må Väl Gott Folk!!!
Kommentarer
Postat av: marika

fy vad du gör mig nyfiken...=( hoppas din vän mår bättre snart....kramar

2009-02-12 @ 13:21:08
URL: http://mammamarika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0