Massor med klagomål...

Ja, klagomålen på mig har haglat in det sista.. från alla möjliga människor..
Jag har bloggat dåligt den senaste tiden.. :)  jo jag vet det.. men jag har haft annat att göra..  vill fixa iordning hemmet.. så där har lagts en hel del tid.. och med fixa menar jag även storstädning och annat som inte görs dagligen som ibland behöver göras för att hemmet ska få sig ett välbehövt lyft... :)


Träffade Mickis och PowerR igår.. det var trevligt.. saknar att kunna träffa dom oftare..
B fick dela pizza med dom och var rätt nöjd med det..  *haha*


Sen gjorde jag 2 fynd på hemtex som för tillfället har rea..
de sålde ut dessa provgardiner som de haft hängande i butiken, dock fick man inte ett par längder, utan bara en..
Men när den kostade 39 kronor, och har samma tema som resten i mitt badrum, och dessutom behöver jag bara en längd därinne.. ja då slog jag till.. :)
Sen hade de även utförsäljning på en hel del saker.. så jag hittade en STOOOOOR duk för 49, nedsatt från 199:- så där slog jag till där med.. så nu är vårt kök liiite finare.. tänk så mycket bättre det unde bli med lite färg på väggarna med då.. *hint hint*


Pratade en del med grannen igår, men inte så mycket.. på insidan av vår dörr ropade nämligen B att han var klar på dass, så jag fick avbryta samtalet och springa in och torka rumpa på färdigbajsat barn... :/
Men men, sa til grannen iaf att om han vill prata av sig någon gång, eller känner att han inte vill vara ensammen, så är han välkommen in på kaffe..

Besök gärna denna bloggen: http://daddys.blogg.se  och se vad fäder runt om i sverige....världen råkar ut för DAGLIGEN!!!
Jag följer hans blogg, och tycker den är fruktansvärd.. inte just bloggen i sig, men anledningen till att han började blogga..
Hans inlägg är vääääldigt genomtänkta och är inte påhitt, han har belägg för det han skriver och gör alltid mycket research innan han skriver en enda sak.. 
Tyvärr vet jag om en hel del fäder som skulle behöva läsa denna blogg och ta lärdom, och se till att samma sak inte händer dem...   För samma sak är på väg att hända dem, tragiskt nog.. men de ser det inte..


Jaha.. Älskade C började spela WoW igen.. riktigt jobbigt...
Jg sa det till honom när han betalade, att nu kommer dagarna fyllas med bråk och en massa skäll..
Och det var just det som hände.. så jag blev förbannad..
En dag när han var på jobbet gick jag in på hans konto och spärrade så att han bara kan spela på de tider som JAG utsatt för honom.. Så att det inte går ut över barnen, och att alla får kvalitetstid istället för att hans ka sitta där och häcka..
Lite drastigt kanske, men va fan ska man göra... det är ju ett berende framkallande spel som ÄR farligt.. fattar inte att det dagligen är fler och fler som spelar det..
Det spelet har nog snart förstört lika många förhållanden, relationer (av olika slag) orsakat uppsägningar osv  som alkoholen gör procentuellt varje år..
Så varför i helvete görs inget åt spelet????


Hmm.. Lilla S har flyttat in till storebror nu, och sover där på nätterna.. Inatt var första natten som han sov där HELA natten.. annars brukar jag hämta honom när han ska äta, men det gjorde jag inte nu..
Det är så skönt att kunna breda ut sig hur mycket som helst i sängen.. :)

B har blivit biten 2 ggr på en vecka på dagis av ett annat barn.. Han har berättat för mig vilket barn det är..
Älskade C är väl milt sagt förbannad över det hela.. klart jag med är arg på barnet som biter min son, men jag är ju det för att jag är orolig för min sons hälsa och välbefinnande.. tänk omhan måste ta en ny stelkrampsspruta osv,...
Men Älskade C är riktigt förbannad och tycker att vi ska byta dagis för B.. Lilla S kommer ändå in på ett annat dagis, så nu tycker då Älskade C att vi ska sätta B på samma..
Så vi dels slipper springa som skållade råttor mellan 2 olika daghem, men mest för att B ska slippa bli biten av den andra ungen..
Vi vet ju att vi inte kan be dom att hålla ett bitande barn hemma.. så då flyttar vi vårt barn..
Får de gå med Kära M´s barn.. :)


Nu är pojkarna inne på deras rum och leker.. de är så söta tillsammans..  Så underbara barn jag har. :)
De är ju egentligen väldigt snälla och lugna mina pojkar.. det är bara jag när jag är trött och grinig som tycker de är jobbiga att ha att göra med, eller att de är krävande..
Visst de är överaktiva båda 2, men absolut inte jobbiga..  tycker de är otroligt lätta att ha att göra med fast de ska vara överallt hela tiden.. för de är snälla.. :)
Mina prinsar!!

Nä.. nu ska jag sätta mig och läsa Daddys blogg.. från början...
Må Väl Gott Folk!!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0