Some update!

Ja, nu var det ett litet tag sedan jag faktiskt skrev någoty som var värt tt äsa..
Kan väl avslöja att jag inte varit helt hundra.. mått lite dåligt och kännt att allt hänger över mig... men det börjaqr lugna ner sig faktiskt..  måste bara lära mig att inte ta på mig för mycket.


Fy fan va varmt det varit i veckan, har knappt orkar jobba faktiskt..  i trapporna har det varit så varmt att man knappt kunnat andas... skönt för alla er som varit lediga dock, men för oss stackare som jobbat och som dessutom inte har någon semester denna rekord varma sommaren, så är det tortyr...
Menjag kan väl glädjas för er skull en smula då.. :)

Ja, så var det lördagen...
Shit pommes...
Min alkohol förtäring, eller rättare... brist på alkohol förtäring är rätt så kännt i vår umgängeskrets..
I lördags ändrade jag väl den ordentligt..
Vi började med att dricka 2 öl/cider var jag och Älskade C.. så kom Wickan och Bullen och det blev liiite mer..
Sen började folk ramla in allt eftersom och då var det ju dags för öl spelet... så klart... vilket slutade med att 8 av mina 10 cider tog slut innan kvällen börjat....
En mycket mindre nykter Shhiva fanns här hemma.. fy, men kul hade jag iaf.. :)
Sen var det dags att gå till ängen och grilla lite,.. men eftersom att alla tyckte det var en bra id´´e att glömma hälften av sakerna fick jag och Kära M gå tillbaka hem och hämta saker..
Och inte bara en gång.. utan TRE gånger gick jag tillbaka.. så en enda korv fick jag i mig.. resten försvann ner i någon annans mage.. jag har väl mina misstankar om vem som snodde dom.. :) tur för denne att det är en av mina bästa vänner...  ;)

Sen spelade folket lite kubb men jag och mickis gic till Bosse och hälsade på lite...
Sen var det väl äntligen dags för att åka in till stan...
Vi började på Babar...  hur länge vi var där har jag inte en aning om... men hon som satt vid "blck jack" bordet var mycket trevlig.. :) en hundmänniska.. så ni kan väl gissa vad vi pratade om... :)
Dessutom hade vi en hundmänniska med oss också.. en tjej som var granne med Älskade Csom barn.. det var kul att de fick träffas igen, för de hade itne setts på 10 år..
trevlig var hon med så det var plus i kanten... tills killnad fån vissa andra...

En person skönk (om möjligt) ännu mer i mina ögon..hade lovat alla att ge henne en chans när hon är nykter, eftersom att jag tycker hon är sopren innanför pannbenet när hon är full...
Men jag kan väl säga att den chansen sumpade hon rätt så friskt när hon försökte trycka upp sina tuttar i ansiktet på ÄlskadeC hela kvällen.. tyckte dock det var roligt att hon blev dissad.. men fortfarande så beteer man  sig inte på det viset..
har en del ord som passar på denna människan, men de tänker jag inte skriva ut här.. så lågt sjunker jag inte.. men trevlig kommer jag ju knappast vara...
Hon stötte desstom på PowerR också, och på wickan.. hon kammade hem.... NOLL!!!!  "I wounder why??"

Nä, sen var det vidare till Valand.. dä jag äntligen fick vicka på rumpan lite... dansade tillochmed med min älskling, även om han itne ville röra sig med rytmen.. :)
Nä jag tycker faktiskt det var riktigt trevligt.. Tack till alla er som kom och gjorde kvällen till det den blev!!

Söndagen var dock en dag jag hade velat radera ur mitt liv..
Om jag hade hoppat fr¨ån balkongen och överlevt hade jag väl mått bättre än vad jag gjorde som bakfull...
Fy... nä, nu vet jag iaf varför jag dricker så ofta som jag faktiskt gör... 
Nä, nu är deet nyktert i 5 år... minst framöver-..


Ja, vad mer har hänt då???

Jo, idag fick jag pratat med en vän som jag inte pratat med på 8 år... fan va kul det var.
Hittade honom av en slump på FB, så skickade jag ett medelande där.. och idag ringde han upp...  riktigt kul.. ska se om han kan komma hit någon dag en helg, så man får träffas igen.. 
Han är ju också  en gammal vän till Älskade C och min kära mamma..  så det hade ju varit skitkiul om han fick tid över att komma hit...

Ja, min mamma ja.. hon fyller år imorn..
Älskade C ska baka lite tårta till henne, och om min syster kommer hit ikväll så ska vi baka lite..
Annas får tanten nöjja sig med tårta.. :)
Senare på kvällen så ska mamma och kusinen U, ut på stan och göra den osäker.. mamma frågade om jag ville följa med.. jag hade gärna velat, men jag måste ta det lugnt nu.. måste varva ner och faktiskt ha LEDIGT!  Älskade Mamma förstår som tur är..
Får se, kanske följer med dom senare när de ska till Hydan, fast jag dricker vatten medans de halsar vin... :)


Ni Måste Se Denna!!!



Var på bio med B igår.
Vikollade på Ice Age 3. Riktigt kul. dessutom var det inte vanlig film, utan i 3D.. det var häftigt.
B tycket det var jätte roligt... och när jag senare frågade honom vad som var bäst med hela kvällen svarade han:
 "Att vara själv med dig Mamma!" Min Älskade Lilla Son..


Nä, nu har ni fått lite att läsa iaf..

Må Så Väl Mina Vänner!!!
Kommentarer
Postat av: daddy

Hej och tack för ditt stöd för oss pappor och våra barn. Varje gång jag, eller som i detta fall Christer får en stödjande kommentar så laddas våra batterier en smula och vi orkar lite till.



Den dagen då sanningen segrar och vi får tillbaks rätten att umgås med våra barn skall jag posta ut ett vackert diplom tilldelat alla som gjort stora och små insatser för barnens väl och ve i vårt land. Detta skall vara nedladdningsbart och sedan får man i Word eller photoshop fylla i sitt namn själv och skriva ut det på ett vackert papper.



För att inte tala om segerfesten. Alla som stött vår kamp kommer att vara inbjudna.



Ice age 3 skall vi titta på när Rania åter får vara med mig. Då skall jag anordna det bästa barnkalas som världen skådat.



Hoppas du tagit dig upp ur svackan du skrev om. gissa om jag varit där många gånger. men jag har lärt mig nu att dom bara är att vänta ut. Livet är en berg och dalbana för dom flesta.



Tänker på den gamle mods gubben "Kenta". Du kanske är för ung för att minnas, men han var en av huvudfigurerna i den gamla filmen "Dom kallar oss mods". Heroinist som slutade sina dagar på T centralens toalett. Men han var en människa som var vacker inuti, han var också med i melodifestivalen ett år. Där stod denne fantastiske man med en en urblekt T-shirt med texten "69, try it you'll like it" och sjöng med sprucken röst sin egenhändigt skrivna låt..."Just idag är jag stark...just idag mår jag bra". Den bästa låten i schlagerhistorien om du frågar mig.



För precis så är det ju. Sedan kommer dom andra dagarna också. Det är okej så länge man bara accepterar det och flyter med strömmen istället för att kämpa emot den. Då går det över och plötsligt vaknar man en dag och är stark igen.



Med tacksamma hälsningar "daddy"

2009-07-05 @ 19:50:57
URL: http://daddys.blogg.se/
Postat av: Simone

Men så roligt att ni har varit på bio .. och så söt av han och säga så.. när man läser det så ställer sig håret på armarna ju :)



Kram

2009-07-06 @ 00:56:49
Postat av: xstasia

Ångrar änna att jag inte hängde med förra helgen. Fast MM spelar ju inte direkt i Sverige varje dag. Och förhoppningsvis så ändrar du dig och partar t det snart igen..och inte om 5år.

Vi måste ju ut o dansa och flirta...åt mig :P

Eller har du någon till mig?

2009-07-06 @ 15:15:11
URL: http://xstasia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0