Helt DÖD!!!

Ja det är jag..
morgonen idag började kl 04:15 då jag vaknade av att jag hade sån hemsk träningsvärk.. kunde inte somna om så när klockan väl ringde så var jag lättad..  kunde gå upp och göra mig i ordning i lugn och ro, ch utan att bli idiot förklarad för att man är uppe mitt i natten..

Så, väckte B och fick iväg honom till dagis.. och när jag kommer därifrån så märker jag att jag hinner inte om jag ska gå som jag hade tänkt.. så jag springer hem till mamma, och lånar systers cykel.
Smyger mig in och hämtar den och smyger mig ut igen... :P

Sätter mig på skiten, och upptäcker att den har en sån där hård sadel sm man itne bara sitter på, utan den tränar även rumpan när man cyklar.. *suck*  Jo, det kanske är bra, men det är F*n inte bekvämt.. Iaf.. cyklar på som en stolle, eftersom att jag inte vill bli sen..  täningsvärk och risk för att bli sen... ingen bra kombination..
Kommer iaf fram och är heeeeelt färdig.. benen är så överansträngda att de skakar...
In och dricka lite varmchoklad, och en ut och jobba i trapporna...  så efter 7 arbetande timmar så var det dags för den där förbannade cykeln igen.. :/

Och då hade jag om möjligt ännu mer ont i benen..  efter allt..  SÅ nu mina vänner känner jag mig som en pinne.. stel som attan och kan knapt böjja benen för att jag har såååå ont.. :)
Men kul är det, för då ger det ju resultat iaf.. :)   Men ack så jag lider.. och nu ska jag ju jobba med denna värk med.. uscha!!!


Ja, det var allt för mig idag.. nu är det natten!! Må Väl!!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0